Fifi napisał(a): Kiedy zrozumiecie, że to pierwszy krok do zmian?
Fifi napisał(a): Nie chodzi o to, że paliwo ma być znowu po 3zł.
Fifi napisał(a): Chodzi raczej o to, że obywatele tego kraju, mają też coś do powiedzenia...
Fifi napisał(a):... bo inni potrafią tylko krytykować.
Fifi napisał(a):Jeśli teraz odpuścimy, następnym krokiem będzie chipowanie, GMO itd.
Fifi napisał(a):Gdzie się podział polski chart ducha, duma, odwaga?
Fifi napisał(a): Kiedy zrozumiecie, że najwyższy czas coś zrobić, a nie się tylko biernie przyglądać?
Fifi napisał(a): A ci którzy mówią, że jest ok?? Pies ich jeba***,
Fifi napisał(a):takich ludzi się nie słucha, bo pewnie idioci, albo z bandy złodziejskiej.
Fifi napisał(a):Mogę tak pisać bez końca
Fifi napisał(a):. Adios.

gdzie ci dumni kierowcy skradzionych w Niemczech aut

Fifi napisał(a):Gdzie się podział polski chart ducha, duma, odwaga?

Glaeken napisał(a):Fifi napisał(a): Kiedy zrozumiecie, że to pierwszy krok do zmian?
Aha...więc jeśli ten pierwszy krok nie poskutkuje to następna akcja to blokowanie drogi w Pierdziszewie Donym jadąc z prędkością 20km/h ? A jeśli i to nie podziała to staniemy w miejscu blokując wjazd do kluczowej dla cen paliw na świecie miejscowości o nazwie Zadupie Zdrój? Tak jest! Pokażmy im gdzie raki zimują! Dajmy im popalić!Fifi napisał(a): Nie chodzi o to, że paliwo ma być znowu po 3zł.
Nie?! Ojej straciłem całą motywację.Fifi napisał(a): Chodzi raczej o to, że obywatele tego kraju, mają też coś do powiedzenia...
Ahaaaaaaa... więc mogę mówić i robić co chcę, kiedy chcę i na każdy możliwy sposób, nieważne na jaki temat i czy to odniesie jakikolwiek skutek byleby coś tam robić i gadać o tym? Super! Odzyskałem motywację.Fifi napisał(a):... bo inni potrafią tylko krytykować.
Na pal innych!!! Ale przedtem niech w końcu oddadzą krzyż!Fifi napisał(a):Jeśli teraz odpuścimy, następnym krokiem będzie chipowanie, GMO itd.
O rany! I jeszcze te kody kreskowe w spożywczym i HBO w telewizji, istne piekło na ziemi!!! Dalsze życie straciło dla mnie sens, idę po żyletki.Fifi napisał(a):Gdzie się podział polski chart ducha, duma, odwaga?
Właśnie! Dobrze gada! Gdzie Wasz CHart ducha, gdzie ci dumni kierowcy skradzionych w Niemczech aut i dla niepoznaki odpicowanych w MTV, gdzie są ci wszyscy odważni kierowcy, skłonni położyć na szalę swoje życie jadąc 40km/h!Fifi napisał(a): Kiedy zrozumiecie, że najwyższy czas coś zrobić, a nie się tylko biernie przyglądać?
No ja siem pytam kiedy ?! Może być wtorek?Fifi napisał(a): A ci którzy mówią, że jest ok?? Pies ich jeba***,
...z psem rasy Hart na czele! A po nim psy innych ras!Fifi napisał(a):takich ludzi się nie słucha, bo pewnie idioci, albo z bandy złodziejskiej.
To przecież oczywista oczywistość!Fifi napisał(a):Mogę tak pisać bez końca
To jest nas dwóch bo ja też! Hurra!Fifi napisał(a):. Adios.
...eeee... Adidas? Sponsor akcji? A dostanę bejsbola w zestawie?

meJKu napisał(a):Bo to co mówisz nie ma absolutnego sensu.

Adriomeniks napisał(a):Polecam rower jako środek transportu, ja korzystam przez okrągły rok nawet w zimie. Sprawiłem sobie wypasionego Giant-a i jestem bardzo zadowolony![]()
A powód, po pierwsze dlatego że nie trawię, po prostu nie lubię samochodów, ogólnie motoryzacji, mam swoje powody. Po drugie, za dużo tego gówna już jest i mi to przeszkadza, wychodząc z domu na spacerek lub rower w którą stronę bym się nie obrócił to widzę jakieś samochody, wszędzie, nie ma miejsca żeby ich nie było widać, do tego bez przerwy trzeba uważać by jakiś przypadkowo nie wysłał cię przedwcześnie na tamten świat. Dodatkowo krew mnie zalewa gdy widzę u mnie na osiedlu gdy co jakiś czas systematycznie wyrywają z krajobrazu kolejne zielone przestrzenie, wszędzie byle tylko upchać kolejny parking![]()
P.S. Najlepiej zakazał bym wjazdu wszelakim samochodom do miast, na obrzeżach wielkie parkingi, tam bez dyskusji parkujesz i idziesz do domu. No ale to tylko taka moja fantazja, marzenie....
jaro16,
Soviet, kolokolo98.

Adriomeniks.

Oby te Twoje "marzenia" o 10zł/L nigdy się nie spełniły.
Weźmy jeszcze pod uwagę jaki chaos zapanowałby w rolnictwie. Wszystkie maszyny pracując kilkanaście godzin dziennie zużywają bardzo dużo ropy. Po pewnym czasie rolników już naprawdę "nie byłoby stać na paliwo". Nie pracują rolnicy-nie ma mleka,zboża itp.-nie ma tych surowców to nie ma też chleba, nabiału itp.- sklepy spożywcze są puste-nie ma co jeść-bieda-głód...Kutry rybackie nie wypływały by nawet z portów...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości