fjk napisał(a):tak... kaczyński jak pies za kiełbasą, to prawda... ja uważam że tak kosowo winno byćwolne, tylko że to WSZYSTKO powinno się odbywać drogą pokojową... i US & A nie ma to nic do gadania, UE też, to jest sprawa którą każdy kraj powinien podjąć sam... jakieś głupie ankiety itd. są bezsensu, bo w kosowie większość ludzi to "dzikusy"... pamiętajcie jacy to chrześcijanie byli zacofani w średniowieczu... "kusza to broń niemiłą bogu" dla przykładu... "Świętej wojny" sami ich nauczyliśmy... to my "uber biali" uczyliśmy rdzennych amerykanów krzyżować, to my mordowaliśmy aborygenów itd. kto tu jest dzikus? ale do tematu:
tak, mogą wyniknąć z tego problemy, ale jeśli większość ludzi na tym rejonie tak zadecydowała to przecież siłą "demokracji" gdzie większość wybiera a nie granatami...
mówcie mi anarchol, lewak itd. ale to jest mojde zdanie... pozdrawiam, nie podpisuje tej ankiety tak jak i żadnych ankiet nie podpisywałem (typu: "Kosowo powinno być wolne podpisz się")... bo nacisnąć klawisz i czekać co z tego wyniknie to każdy potrafi...ale walczyć to już nie...a ja jako iż nie walczę to nie naciskam.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości