przedszkole:
Ah, ja artystka xD Pani mnie oczywiście wzięła do konkursu piosenki (bo jakby inaczej gdyby Natalka nie śpiewała).
Muzyka wybrana (miałam wtedy jazdę na "Mój brat niedźwiedź") to piosenka wyćwiczona. W dzień koncertu stoję na środku korytarza przed całą szkołą wyśpiewałam dwie linijki i... Zamarłam... Zapomniałam tekstu, oczywiście ryk.
podstawówka:
2 klasa? Chyba tak, i nasza szkoła zaprasza do siebie aktorów z teatru by robili różne przedstawienia.
Grali jakąś głupotę, kazał wybrać jakąś dziewczynkę padło na mnie x.X Gościu na jednym tchu wyśpiewał dwie zwrotki i kazał mi wszystko powtórzyć, nie jestem jakaś wygadana i takie tam więc popatrzyłam się na typa i zwyczajnie rozryczałam.
No i żeby nie było w gimbazie też niejeden przypał był:
Zielona szkoła a raczej w drodze

Wyjechaliśmy do Włoch a przy okazji zwiedzaliśmy inne państwa i miasta. Byliśmy w Budapeszcie i tam były takie murki do połowy łydki, ja zapatrzona we wszystko dookoła nie wiedziałam ich i tak pięknie wyrąbałam. Akurat na oczach chłopaka który mi się wtedy podobał.
Inną sytuacją było to jak nie mając totalnie w co się ubrać bo niby zimno ale będzie gorąco wzięłam taką czerwoną koszulkę, nigdy w niej w sumie nie chodziłam (no może parę razy koło domu), ale ubrałam. TO BYŁ BŁĄD!
Już w szkole, ciepło no to bluza ściągnięta i paraduje po szkole z zacieszem... Aż w końcu spotykam dwóch najlepszych kumpli:
-No wiesz Nati, ja się po tobie tego nie spodziewałem a ty Wiktor?
-Ja też nie.
Ja takie WTF? o uj im chodzi. A jak się okazało miałam na sobie koszulkę z gigantycznym białym napisem 69 na cyckach... Miałam ochotę ją z siebie ściągnąć pociąć i chodzić w samej bluzie.
A gimbusy (stan umysłu) jak to gimbusy zaczęły gadać (jak to Cyc zwie: "Nawet nie wie czym to pachnie i z czym to się je a już by robił" tak bejdełej mi się do niczego nie śpieszy xD)
A później jak się okazało po paru miesiącach chłopak który teraz jest moim byłym, gdy do mnie podbijał mówił że raz jego kumpel wparował do klasy z krzykiem "Jakaś laska ma koszulke z 69!" Jaki był jego wzrok jak się dowiedział że to ja