ProtteuSS napisał(a):Na szczęście wybrnęliśmy z żoną z tego i wytłumaczyliśmy że to była parada chorych umysłowo co zresztą w moim przekonaniu aż tak bardzo z prawdą się nie mija.

Z całym szacunkiem ale ja na przykład akceptuję samego siebie i nie mam żadnych kompleksów i jakoś nie latam po ulicy w stringach i w makijażu wrzeszcząc że jestem gejem !? Lub liżąc się na jakiejś platformie z kolegą czy znajomym po sutkach.................Kto jeszcze uważa że to normalne ?xKoweKx napisał(a):Nie wiem, co w tym złego... może to, że ktoś ma odwagę pokazać się "z innej strony", a kogoś innego - zakompleksionego - to boli? ;]

może to, że ktoś ma odwagę pokazać się "z innej strony"

ProtteuSS napisał(a):Z całym szacunkiem ale ja na przykład akceptuję samego siebie i nie mam żadnych kompleksów i jakoś nie latam po ulicy w stringach i w makijażu wrzeszcząc że jestem gejem !? Lub liżąc się na jakiejś platformie z kolegą czy znajomym po sutkach.................Kto jeszcze uważa że to normalne ?

Jak się ruchali na środku ulicy to albo byli gejami albo mieli zdrowo upośledzone głowy tak czy siak na jedno wychodzi........W każdym razie nie byli normalni. Zaryzykuję nawet stwierdzenie że "Normalny człowiek nie rucha się na środku ulicy jak jakiś pies".xKoweKx napisał(a):No sorry, ale to nie geje ruchali się na środku ulicy w Warszawie

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości