Tęsknota

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Tęsknota

Postprzez Adam w 20 Cze 2011, 13:49

Wujek zmarł mi w 2001 roku. Zatory w żyłach. Mało go znałem, ale bardzo go lubiłem.

Po za nim, dwa lata przed moimi narodzinami, umarł mi dziadek, czyli ojciec mojego taty. Najgorzej jest tak, że tęsknisz za kimś, którego nie miałeś okazji poznać.
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 04 Sie 2025, 19:54
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 394

Reklamy Google

Postprzez Stalkier_100 w 05 Lip 2011, 23:37

W tym roku najpierw Babcia na nerki a potem ciocia. Jeszcze dzisiaj kanarek zdechł, Dziobek się wabił... :(
Awatar użytkownika
Stalkier_100
Tropiciel

Dołączenie: 02 Wrz 2010, 11:13
Ostatnio był: 11 Kwi 2017, 00:23
Miejscowość: Czarnobyl-Zdrój-Polkowice
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 42

Postprzez El Diablo w 21 Paź 2011, 01:27

W poniedziałek 17.X. między 7, a 8 rano powiesił się jeden z moich najlepszych kumpli. Znaliśmy się od przedszkola, cała podstawówka w jednej ławie, szkoła średnia tak samo, praktyki w tej samej firmie, po prostu można z nim było konie kraść, razem pakowaliśmy się w kłopoty i razem z nich wypełzaliśmy, po prostu nie było na nas mocnych, mogłem z nim pogadać o wszystkim, często ludzie mówili że jesteśmy jak bracia bo tyle nas łączyło, potem jak to często bywa ludzkie drogi idą w różnych kierunkach, jego droga okazała się dość dziurawa, picie, czasem dragi, lewe interesy, potem pół roku w pierdlu za długi których nie był w stanie spłacić, ale kiedy udawało nam się spotkać gadało nam się jak za starych dobrych czasów, a jutro o godzinie 11:00 zobaczę go ostatni raz w drewnianej skrzyni, zjeżdżającego 2m po ziemię. Co się stało? Odpowiedź zna tylko on i zabrał ją ze sobą do grobu. W mojej pamięci pozostanie na zawsze pozytywnie ześwirowany "Sopel" z którym zeżarłem nie jedną beczkę soli.
Image
Awatar użytkownika
El Diablo
Tropiciel

Dołączenie: 09 Gru 2008, 22:17
Ostatnio był: 05 Paź 2021, 14:47
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 53

Postprzez Xen w 09 Lis 2011, 00:28

Dziadek zmarł w 2007 roku na tętniaka aorty, miałem z nim naprawdę miłe wpomnienia się od niego podstaw pisania i czytania, chodziłem z nim na ryby, zainteresował mnie sprzętem komputerowym był ogólnie bardzo silny i miło go wspominam. Choroba była wrodzona więc to musiało kiedyś zajść.
Ciotka, która miała 89 lat zmarła na raka żołądka, ogólnie dość mało ją znałem, ale dużo mi opowiadała jak to było w II wojnie światowej
Ogólnie rodzice bardzo dużo palą, no i boję się o nich... Takie tematy mnie umacniają. Dziękuje wam.
Awatar użytkownika
Xen
Ekspert

Dołączenie: 13 Lut 2011, 12:34
Ostatnio był: 30 Lis 2024, 12:26
Miejscowość: Poznań
Ulubiona broń: --
Kozaki: 116

Poprzednia

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości