Sny związane ze S.T.A.L.K.E.R'em

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Postprzez dorian w 18 Lip 2008, 19:18

Mnie się ostatnio śniło, że mnie ślepe psy goniły i to całe stado skurczybyków, bo mnie zwęszyły, a ja nie mogłem uciec, bo jakbym nogi z Pb (ołowiu) miał, albo w jakimś bagnie był, czy co i od razu, że mam Vipera, ładuję magazynek i cofając się już chcę bestie rozwalić, bo prawie mnie gryzą, a tu niewypały same i giwera nie chce strzelać :o
O w mordę, jak się obudziłem, to byłem naprawdę szczęśliwy i zlany potem trochę... :wink:
Awatar użytkownika
dorian
Legenda

Dołączenie: 11 Lut 2008, 16:02
Ostatnio był: 15 Lis 2025, 14:18
Miejscowość: W-wa
Frakcja: Zombie
Kozaki: 247

Reklamy Google

Postprzez Maniek92 w 18 Lip 2008, 22:26

Miałem sen związany ze Stalkerem :). Niezadobrze go pamiętam ale opowiem to co utkwiło mi w pamięci ;]. Zgubiłem sie W prypeci, chodziłem chodziłem aż wkońcu na swojej drodze spotkałem..MONOLICIARZY ;p. próbowałem uciekać ale biegłem jakbym miał nogi wagi 300 kg.. poprostu takie ciężkie nogi, że nie umialem biec. Złąpali mnie odziwo dali mi jedzenie i wode. Zacząłem chyba z nimi gadać i mnie przekonali do tego, aby do nich dołączyć zgodziłem sie kazali mi wstać i iść za nimi. A potem? potem to mnie budzik do szkoły obudził ;P. Szczerze mówiąc chciałbym ciąg dalszy tego snu xD. Acha jeszcze jedno. Sen ten miałem po graniu w stalkera od rana do nocy. Pogody nie było i deszcz padał więc na dwór niezabardzo ;).
Awatar użytkownika
Maniek92
Kot

Dołączenie: 08 Lip 2008, 00:22
Ostatnio był: 23 Paź 2009, 23:32
Miejscowość: Pawłowice
Kozaki: 0

Postprzez Mibixos w 23 Lip 2008, 00:27

Kiedy pierwszy raz zobaczyłem prawdziwe zakończenie(była pna noc) pełny satysfakcji położylem sie i poszedłem spać.
Śniło mi sie że pod moim łużkiem jest taki teleport. Skoczyłem w niego. Patrze a przedemna las i kilka pijawek które zaczynają mnie gonić. Ja w długą.
Ale zaczeły mnie doganiać. Wywruciłem sie i widze jak jedna już reke podnosi i...
Pisk, biało. Teleportowałem sie. No to wstaje. I słysze głos "Zaraz będzie zwarcie!"
Zaczynam sie trząść i widze podobnie jak przed elektrownia. I słysze krzyk dziecka.
Rozglądam sie ale nie widze go. Ktos krzyczy uciekaj i znowu krzyk dziecka.
Patrze za siebie i widze jak zbliża sie do mnie ta dziewczynka z ring'u.
Idzie w moja strone i sie obudziłem.

Albo Internet Explorer, albo forum, bo błędu ganiającego błąd to ja tutaj sobie nie życzę. - Inf.
Awatar użytkownika
Mibixos
Stalker

Dołączenie: 26 Cze 2008, 19:12
Ostatnio był: 31 Gru 2008, 20:25
Miejscowość: Zadupie wielkopolskie
Kozaki: 0

Poprzednia

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości