1. Szacunek dla pozostałych uczestników dyskusji
Nie obrażamy innych użytkowników, szanujemy ich poglądy i uświadamiamy sobie, że każdy ma własne zdanie.

apg2312 napisał(a):Ale, że moje zdanie i moje poglądy różnią się od twoich, to od razu stwierdziłeś, że jestem idiotą ?

apg2312 napisał(a):A ofiary przestępstw to już nie ludzie ?

apg2312 napisał(a):Regulamin Forum Ty pisałeś ? Czy tylko skądś skopiowałeś bezmyślnie ?
apg2312 napisał(a):Czy w ogóle uważasz, ze jako admina ciebie regulamin nie dotyczy ?
apg2312 napisał(a):Nie podobają ci się moje poglądy -twoje prawo, ale obrażać mnie za nie nie musisz.
apg2312 napisał(a):Poza tym, dlaczego tak bronicie biednych, bezbronnych bandziorów ? Wiedzą, co robią przecież, nikt ich nie zmusza do bicia, kradzieży, gwałcenia, zabijania.

Nikt nie broni. Ale Twoje "spalenie i zabicie" to przesadna kara za wykroczenie z wyzwaniem kogoś + rękoczyny. Ciekawe, czy spaliłbyś lub pozwoliłbyś spalić takiego "chwasta", gdyby był Twoim dzieckiem.

scigacz1975, kapucha, Universal.

kapucha napisał(a):Większość dresów w dzieciństwie miała bogatych rodziców, i nigdy nie poczuła mocy kary. Najpierw się dzieciaka przyzwyczaja, że "ma prawo do wszystkiego, to ono ma rację, a inni mają się słuchać, oddać zabawkę i się nie stawiać". Najpierw zabawkami są grabki i wiaderka w piaskownicy, ale później zaczynają się telefony, odtwarzacze MP3, gotówka itp. A jak się takiemu dresikowi dupę nakopie (odmawiając oddania "zabawki") to jeszcze jego rodzice mają pretensje, "że to taki grzeczny chłopak, nikogo by nie zaczepił, a to ty go napadłeś".

kapucha napisał(a): Większość dresów w dzieciństwie miała bogatych rodziców, i nigdy nie poczuła mocy kary.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości