przez Jarexxx w 28 Wrz 2011, 13:46
Jeszcze przed wakacjami postanowiliśmy z kolegami polatać po centrum handlowym i gadać z różnymi dziewczynami, ale żeby było śmieszniej i odważniej, to sobie strzeliliśmy po dwa kaszelany, pełne słońce, było fajnie.
W centrum handlowym mieliśmy się śmiać, a okazało się, że poznaliśmy nawet fajne dziewczyny, i takimi grupkami po 3-4 osoby sobie siedzieliśmy na schodach i miło gawędziliśmy, ( ogólnie było 8 chłopaków ), i do jednej grupki, podeszła banda cyganów, 4 ich było, w przedziale wiekowym 12-16 lat, wszyscy ,,rozbujani" od chodnika do chodnika, i coś tam chcieli od kolegi, fajki, kasę itp. nie zwracał uwagi, gadał z nowo poznaną dziewczyną, ... a cygan który sięgał mu do klaty wyjął nóż i zaczął grozić ... skończyło się na interwencji nas wszystkich, nożyk szybko zniknął w kieszeni cygana, coś między sobą po cygańsku gadali, i poszli. Kolega był sam na sam z jakąś dziewczyną.
Kiedyś cyganie mi rower ukradli.
Powinno się ich wywalić, innych imigrantów u mnie w mieścinie nie widziałem, no raz czy dwa kilku murzynów, ale to byli weseli ludzie, którzy po prostu sobie chodzili po mieście, nikomu nie wadząc, tylko ... wszyscy inni się na nich gapili jak nie wiem na co. No jeszcze Azjaci, którzy są jak kiedyś żydzi ... interesy i interesy.
Co do filmiku ... inne kraje nie powinny się zgadzać na emigrantów, nie ważne czy Polacy czy Niemcy czy Romowie, własne państwo powinno być tak zorganizowane aby zapewnić prace itp.
Za Polskę !