Politycznie, czyli co z ta Polska...

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Postprzez xionc w 09 Lip 2006, 13:56

Organic Shadow juz pisalem ze rownanie pedofilia=homoseksualizm jest smieszne a tak wynika z waszych wywodow. Proponuje zebyscie nie wypisywali(wypowiadali) takich bzdur publicznie bo odlsaniacie swoja wlasna indolencje, Zbigniew lew-Starowicz juz o tym wspominal jak niejaki wierzejski czy inny giertchowiec wygadywal takie glupoty. Swoja droga w Iranie istnieje cos takiego jak policja obyczajowa i jak tylko zobacza ze w parku jakas para i nie chodzi tu o homo caluje sie lub cos w tym stylu to ich kijami tlucze i zmusza do zawarcia malzenstwa. Klawisz proponuje chyba cos podobnego w Polsce.
Ja nie rozumiem, przeszkadzaja wam geje? Podrywali was? Elton John jest gejem czy to znaczy ze nie mozna sluchac jego piosenek?
Sprawa z muzulmanami, tak jak i nuas tak i u nich sa liberalni wyznawcy jak i ultrasi i nie kazdy muzulmanin chce wysadzic watykan, czy zmazac izraelz z mapy swiata.
W ogole ten topic odnosil sie chyba do polityki, a ja tu widze religie, psychologie etc.
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Reklamy Google

Postprzez LPKorn3324 w 09 Lip 2006, 13:58

porównanie nie jest glupie. Powiedz mi jak wyobrazasz sobie taka terapie? "panie nie chlopiec tyko dziewczynka" nie no tysiace ludzi bylo by przekonywanych przez psychologa, ze robia zle nie bazmy smieszni bo w taki mily sposób "leczenie" nie przebiegalo by. A w sprawie koranu powtarzac sie nie bede bo juz swoje napisalem i wytlumaczylem
Awatar użytkownika
LPKorn3324
Retired

Dołączenie: 23 Kwi 2005, 13:46
Ostatnio był: 01 Lis 2014, 14:04
Miejscowość: Poznan
Kozaki: 0

Postprzez klawisz w 09 Lip 2006, 14:09

xionc napisał(a):Organic Shadow juz pisalem ze rownanie pedofilia=homoseksualizm jest smieszne a tak wynika z waszych wywodow. Proponuje zebyscie nie wypisywali(wypowiadali) takich bzdur publicznie bo odlsaniacie swoja wlasna indolencje, Zbigniew lew-Starowicz juz o tym wspominal jak niejaki wierzejski czy inny giertchowiec wygadywal takie glupoty. Swoja droga w Iranie istnieje cos takiego jak policja obyczajowa i jak tylko zobacza ze w parku jakas para i nie chodzi tu o homo caluje sie lub cos w tym stylu to ich kijami tlucze i zmusza do zawarcia malzenstwa. Klawisz proponuje chyba cos podobnego w Polsce.
Ja nie rozumiem, przeszkadzaja wam geje? Podrywali was? Elton John jest gejem czy to znaczy ze nie mozna sluchac jego piosenek?
Sprawa z muzulmanami, tak jak i nuas tak i u nich sa liberalni wyznawcy jak i ultrasi i nie kazdy muzulmanin chce wysadzic watykan, czy zmazac izraelz z mapy swiata.
W ogole ten topic odnosil sie chyba do polityki, a ja tu widze religie, psychologie etc.

Przeciez wlasnie o tym napisalem, ze nie zamierzam robic tego co Wierzejski, w stosunku do homoseksualistów.

Elton John jest wspanialym muzykiem, slucham jego kawalków, ale to nie znaczy, ze i on nie moze miec problemów psychologicznych :wink:

LPKorn, jaka terapie stosowac to juz nie mój problem, chetnie bym pomógl, ale nie znam sie na tym. Mamy tylu wygadanych psychologów, którzy co chwile podkreslaja jak znaja nasze problemy - musza cos wymyslic.
Awatar użytkownika
klawisz
Retired

Dołączenie: 16 Lis 2004, 14:27
Ostatnio był: Wczoraj, 20:20
Miejscowość: Sopot
Kozaki: 88

Postprzez xionc w 09 Lip 2006, 14:20

Jeszcze jakis czas temu w portugalii i hiszpanii rzadzonych przez salazara i franco, idoli polskiej prawicy homoseksualiztow owszem leczono, pradem. Klawisz musisz zrozumiec ze w zadnych demokratycznym kraju na swiecie nie leczy sie homoseksualizmu boe nie jest to choroba, przypominam tez ze rzekomej choroby nie ma na liscie WHO. Nie ma czegos takiego a oni chyba lepiej sie na tym znaja niz paru politycznych oszolomow czy nastolatkow z forum.stalker.pl
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Postprzez SVART w 09 Lip 2006, 16:28

widze, ze temat poszedl w jedna strone... Wlasnie takie tematy sa rozdmuchiwane gdy jest przeciez wiele wazniejszych spraw. tak wlasnie dziala nasz rzad, daje obywatelom wroga...

ale skoro temat plynie to...osobiscie zgadzam sie z Xionc i LPKorn3324, ze homoseksualizm to nie choroba, tylko cos co niektórzy rodzac sie maja w genach i na co nie maja zupelnie wplywu. Czy jezeli wole szczuplutka panienke, zamiast lali z wielkim biustem i szerokimi biodrami to tez jestem nienormalny? Przeciez to sa atrybuty kobiety, która ma "wyjatkowe predyspozycje" do rodzenia, a wiec faceci powinni umawiac sie tylko z takimi. Twierdzenie, ze "to co nie prowadzi do przetrwania gatunku ludzkiego jest nienormalne" jest...plytkie, jak staw chama. Z niego wynika, ze jedynym celem w zyciu czlowieka jest prokreacja. Jezeli tak uwazasz Organic Shadow (a chyba tak, bo namietnie cytujesz ta sentencje), to gratuluje trywialnego i prostolinijnego podejscia do zycia. Zycze szczescia w lozu z szerokobiodrowa panienka. Intelektualnie tez sie nie rozwijasz? Po co ci wiedza, skoro instynkt podpowiada ci jak przeleciec panienke. Intelektualizm jest nienormalny (wg "twojej" definicji).
Co do adopcji. Dziecko wychowane przez 2 pedalów, czy 2 lesbijki nie jest skazane na homoseksualizm. Przypuszczam, ze bedzie bardziej tolerancyjne niz nie jeden przykladny chrzescijanin, który winien isc za przykladem Jezusa (który jest dla nich "droga" i wzorem do nasladowania) i milowac blizniego swego, bez wzgledu na to kim jest. Podobnie jak nie kazdy muzulmanin jest terrorysta. Polecam film "Syriana" gdzie dosyc plytko ale jednak pokazano jak "rodza sie" terrorysci... i znów mozna by pisac i pisac, tylko po co. racja jest jak [censored], kazdy ma swoja i watpie zeby ktos tu kogos przekonal.
Awatar użytkownika
SVART
Kot

Dołączenie: 23 Lut 2006, 10:57
Ostatnio był: 26 Gru 2020, 21:36

Postprzez LPKorn3324 w 09 Lip 2006, 19:33

rzeczywicie temat zszedl na zly tor, svart- syrianbe ogladalem a raczej próbowalem, po godzinie poszedlem pograc na kompie bo film byl tak potwornie nudn i nieskladny, ze wrecz odrzucal. Lubie klimaty polityczych thrillerów ale to bylo zupelnie cos innego ;) [/url]
Awatar użytkownika
LPKorn3324
Retired

Postprzez Boras w 10 Lip 2006, 01:48

Ja oczywiscie jestem za równoscia, bez "mniej Równych" a wlasnie mniej rownyumi sa teraz wszystkie mniejszosci,

Nie mozna mowic ze pedal to psychol, bo wsrod zwierz\at tez pedaly sie zdazaja
To ze sama mysl na temat tego co oni robia obrzydza mnie niesamowicie, nie zmienia faktu ze nikt nie moze im zabraniac wylazic na ulice, Moze faktycznie sam marsz byl irytujacy ale duzo bardziej wkurzylo mnie to co zrobil Wujek Leszek;)

Co do adopcji, jestem przeciwko, bo nasze spoleczenstwo( mysle ze tak naprawde zadne) nie jest gotowe do przyjecia syna, lub corki 2 facetow

Wracajac do polityki

Który z politykow wedlug was jest najbardziej kompetentny (mam na mysli tych znanych)???
Core duo 1,86 stoj±ce na asusie p5w dh deluxe
2 giga ramu g.skill'a na 800
i moje dziecko ukochane radeon x1900xtx
cieszy mnie to niezmiernie
Awatar użytkownika
Boras
Tropiciel

Dołączenie: 21 Mar 2006, 14:42
Ostatnio był: 03 Sty 2016, 16:07
Miejscowość: Sie biara dzieci?
Kozaki: 3

Postprzez Organic Shadow w 10 Lip 2006, 09:01

Wedlug mnie osoba znajaca sie na rzeczy byla i jest Zyta Gilowska. Madra babka po prostu.
Awatar użytkownika
Organic Shadow
Tropiciel

Dołączenie: 29 Lip 2005, 12:49
Ostatnio był: 07 Mar 2007, 23:15

Postprzez LPKorn3324 w 10 Lip 2006, 10:43

hmm Tusk mysle, ma okreslone poglady koles jest wyksztalcony, niejedno w zyciu przezyl. moze tez moja sympatia wynika z tego, ze jest to jedyny polityk, tóremu uscisnalem dlon i jako tako pogadalem (bylo to z 3/4 lata temu jak bylem z klasa w wawie)
Awatar użytkownika
LPKorn3324
Retired

Postprzez xionc w 10 Lip 2006, 12:31

Tusk jest u mnie skreslony za sprawe z jarucka. Widzial ktos teraz miodowicza? schowali go. Gilowska jest u mnie pod kreska za to ze od kiedy weszla do rzadu to nagle zglupiala i zaczela podnosic podatki :?
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Postprzez SVART w 10 Lip 2006, 16:14

Dokladnie xionc - Tusk przegial nic nie robiac po aferze z Jarucka. Zadnych przeprosin, zadnego gestu - to ma byc polityk? po trupach do celu - mysle ze niewiele lepiej by bylo gdyby Donald zastapil kaczora. Prawde powiedziwszy to nie widze nikogo godnego stanowiska prezydenta. Jestem lewicowcem i nie wstydze sie tego, ale w dzisiejszych czasach lewica nie istnieje. To co mówi i robi Olejniczak to jakies popluczyny po ideologii lewicowej, leszek bialy konkretnie rozwalil ta strone sceny politycznej... jednym zdaniem..."stare czasy, stare dobre czasy, one nigdy juz nie wróca" :wink: :wink: :wink:
Awatar użytkownika
SVART
Kot

Dołączenie: 23 Lut 2006, 10:57
Ostatnio był: 26 Gru 2020, 21:36

Postprzez xionc w 13 Lip 2006, 17:02

Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości