Homoseksualizm

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Homoseksualizm

Postprzez RT_NR w 02 Sie 2010, 12:58

Axideus napisał(a):Zgadzam się z Alvarinem.Jestem tolerancyjnym człowiekiem i nic do gejów nie mam.Generalnie jestem przeciw rasizmowi wszelakiego rodzaju.Rasizm jest tylko przykładem ludzkiej ułomności.Zresztą tak jak pisał Alvarin: więcej gejów, więcej wolnych dziewczyn, czyli każdy normalny facet znajdzie w tym plus :E .

Ludzie skończcie pisać takie głupoty. Rasizm to nienawiść do kogoś za to że jest np. murzynem.
Z tego co mi wiadomo to kobiet zwykle jest więcej niż mężczyzn, zresztą znaleźć odpowiednią partnerkę nie jest trudno. :P

Co do uwagi moderatora. Jeśli wg ciebie porównanie ssaka do owada jest niedorzeczne, to porównanie człowieka do zwierzęcia jest jeszcze bardziej idiotyczne, a tak właśnie robi lwia część zwolenników homosiów.
RT_NR
Stalker

Dołączenie: 02 Sie 2010, 11:51
Ostatnio był: 21 Gru 2011, 22:46
Miejscowość: Bielsko-Biała
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 5

Reklamy Google

Postprzez Mroczny w 02 Sie 2010, 13:24

Moje zdanie jest takie póki sobie żyją we własnym domu mogą sobie robić co chcą, mało mnie to obchodzi, więcej dziewczyn dla hetero :) Jednak prawa do wychowywania dzieci bym im nie dał, nie będę mówił jakiś bajeczek o bogu, ale po to są 2 płcie żeby miał kto te dzieci tworzyć. Jak sobie zmajstrują jakimś cudem dziecko to proszę bardzo... xD Za to wnerwiają mnie te ich wiece . To tak jakbym powiedział że lubie "niebieski" i domagał się żeby wszyscy nagle zaczeli lubić ten kolor, a tych którzy nie będą lubieć nazwałbym niebieskofilami, i z tego powodu nie będe ich lubiał, czyli w skrócie ONI MOGĄ nienawidzić za poglądy , MY już NIE. A ja się pytam jakim prawem? ! Skoro tolerancja to w obie strony a nie tylko w jedną.
RT_NR

Popieram Cię z tymi porównainiami do zwierząt. IM wolno, nam NIE

Uwagi moderatora:

Spację stawiamy PO a nie PRZED znakiem interpunkcyjnym - ati
Wystarczy tylko przeszkoda aby światło pokazało swoją drugą naturę - cień

Za ten post Mroczny otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Alvarin.
Awatar użytkownika
Mroczny
Stalker

Dołączenie: 24 Wrz 2008, 13:42
Ostatnio był: 08 Gru 2024, 00:11
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 2

Postprzez Alvarin w 02 Sie 2010, 13:39

RT_NR napisał(a):Ludzie skończcie pisać takie głupoty. Rasizm to nienawiść do kogoś za to że jest np. murzynem.
Z tego co mi wiadomo to kobiet zwykle jest więcej niż mężczyzn, zresztą znaleźć odpowiednią partnerkę nie jest trudno. :P

No właśnie. Innych nienawidzi się, bo są powiedzmy Niemcami. jeszcze inni nienawidzą żydów. To są wszystko rasiści. Rasizm, jest niczym nie uzasadnioną wrogością wobec konkretnej grupy społecznej najczęściej za coś, co nie jest ich świadomym wyborem. Takim nieświadomym wyborem może być zarówno czarny kolor skóry, żydowskie czy tam inne pochodzenie, wyznania religijne i seksualne oraz wiele innych. A że nie jest trudno znaleźć odpowiednią partnerkę... Na jakiś czas faktycznie bez problemu, ale jakąś wartościową, z którą można spędzić reszte życia to już ogromna sztuka i na potwierdzenie tego możesz sobie oblukać statystyki rozwodów... Więc im więcej ich będzie wolnych tym jednak moje szanse, że ta wartościowa będzie wolna rosną (z 0,001 do 0,01 ale zawsze ;] ).

A do mrocznego leci kozak. Tak to wygląda z tymi wiecami, nic ująć nic dodać. Czas zorganizować paradę heteroseksualnych...

A tak i jeszcze przy okazji małe sprostowanko. Czemu uważam religię za wybór niezależny od nas? Bo mimo wszystko jednak o wyborze religii decydują za nas rodzice wychowując nas tak a nie inaczej, oraz środowisko i nasza kultura. Rzadko kto decyduje się na zmianę wyznania. Z wiary czy lenistwa - nie ważne. Co najwyżej przestajemy chodzić do kościoła, ale dalej zazwyczaj deklarujemy, że jesteśmy wyznawcami tej a nie innej religii. Dlatego potencjalnie dalej jesteśmy częścią tej grupy społecznej i możemy być przez innych z tego powodu dyskyminowani.

Alvarin
Wygnany z Zony

Dołączenie: 24 Kwi 2009, 21:00
Ostatnio był: 20 Mar 2012, 12:14
Miejscowość: Prypeć
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: IL 86
Kozaki: 12

Postprzez RT_NR w 02 Sie 2010, 14:17

Nie,nie, nie !

Rasizm to dyskryminacja rasowa, a homoseksualizm nie jest rasą, nie ? ;)
Zamiast wobec przeciwników pedałów używać słowa rasiści możesz użyć "nienawistni wobec ludzi kochających inaczej", bo rasizm ma się nijak do tego. Nie mówię o wyrażeniu "homofobia", bo to jakieś dziwne słowo mówiące o strachu przed dewiantami, a jako że sam obracam się w kręgach ludzi uznawanych za "homofobów", powiem że nikt tam się ich nie boi w sensie fizycznym - co najwyżej obawiają się tego jak z ich propagandą przedostają się do mediów które nazywają takie parady jak Europride czymś normalnym i "fajnym festiwalem".

Za ten post RT_NR otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive rafallpfan.
RT_NR
Stalker

Dołączenie: 02 Sie 2010, 11:51
Ostatnio był: 21 Gru 2011, 22:46
Miejscowość: Bielsko-Biała
Frakcja: Powinność
Kozaki: 5

Postprzez rafallpfan w 02 Sie 2010, 18:45

RT_NR Dokładnie :wódka:
Jak na pewnym forum napisałem, że takie zachowania mi nie pasuje to mnie zaraz "zlinczowali".
A tak dokładniej mnie to je*ie, byle nie w Polsce. Mam swoje poglądy na ten temat, ale nie chce się nimi z wami dzielić jak narazie.
Oi!
Image
Obrany cel - narodowe dążenia
By ziścił się sen tego pokolenia
Obrany cel - Wielka Polska na wieki
Pod znakiem falangi po wolność idziemy!
----------------
Początek nowej ery, matoły i komputery-Miodowe Lata, Karol Krawczyk

rafallpfan
Wygnany z Zony

Dołączenie: 19 Gru 2009, 14:55
Ostatnio był: 12 Lut 2012, 15:22
Miejscowość: Mrągowo
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 3

Postprzez Alvarin w 02 Sie 2010, 18:47

Masz swoje poglądy, i skoro nie chcesz ich zdradzać to można się łatwo domyślić jakie. problem jest taki, że Ciebie za Twoje ludzie linczują, a równie skrajne poglądy niektórych homoseksualistów są w porządku i należy się z nimi zgadzać w imię "poprawności politycznej"...
Tylko, ze poprawność polityczna powinna dawać równy głos obu stronom sporu, a w tej kwestii tak nie ma...

Za ten post Alvarin otrzymał następujące punkty reputacji:
Negative atikabubu.

Alvarin
Wygnany z Zony

Dołączenie: 24 Kwi 2009, 21:00
Ostatnio był: 20 Mar 2012, 12:14
Miejscowość: Prypeć
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: IL 86
Kozaki: 12

Re: Wirtualna pedofilia czyli pułapki starców

Postprzez M3Fis70 w 14 Sie 2010, 23:32

Ja mam kumpla geja i jakoś jestem hetero wiesz, wal się to jest normalny człowiek jak ty czy ja ma po prostu inną orientację (a pedofil to nie jest normalny człowiek). Czasami zaproszę go do siebie pogadamy, pogramy czy coś.
Dobry mutant, to martwy mutant.
Tajne zaszyfrowane inforamcje
:

Kovek to ciągle pauka
Awatar użytkownika
M3Fis70
Weteran

Dołączenie: 08 Kwi 2010, 20:34
Ostatnio był: 23 Maj 2025, 21:46
Miejscowość: Brzydgoszcz/Posen
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 77

Postprzez Nyguz w 14 Sie 2010, 23:37

Ależ mówię, że do gejów miałbym coś w tedy, gdyby się do mnie przystawiał czy coś. Jakby mój kumpel był gejem, to nie przestał bym go lubić tylko dla tego, ze jest Homo. Jestem w stanie ich tolerować.

W sumie rozumiem Cię, bo na ten przykład mnie wkurzają rasiści. Nie wiem co można mieć do murzyna. Tylko dla tego, że jest czarny? I co z tego? Mój ojciec w Holandii 2 lata pracował z murzynem i mówi, ze był zaje*bisty gość. Z takim to i na Mount Everest się wdrapać.

Reasumując Geje mi w cale nie przeszkadzają póki nie zaczną coś do mnie tego. Tak to jest git. :wink:

Jeżeli Cię obraziłem czy coś to bardzo przepraszam. To jest tylko moje zdanie.
CPU: i7 7700 GPU: Gigabyte RTX2060 Super RAM: 16GB DDR4 PSU: Be-Quiet 750W
Ludzie wierzą w to, że system zmieni sytuację w miastach... kiedyś wierzyli, że Ziemia jest płaska.
Awatar użytkownika
Nyguz
Weteran

Dołączenie: 26 Mar 2010, 13:52
Ostatnio był: 19 Kwi 2025, 20:20
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 113

Postprzez Znajomy w 15 Sie 2010, 11:08

Wiem że temat o pedofilach, ale zaczęto rozmawiać na temat Homoseksualistów to się wypowiem

Nie wiem ja geja akuratnie bym zachlastał..
Ostatnio w telewizji na TVN24 pokazywali GeyGames (czyt: igrzyska sportowe gejów). Myślałem że rozp*****ę mój telewizor. Jak zobaczyłem obrazek dwóch "mężczyzn" (o ile można ich tak jeszcze nazwać) którzy się do siebie tulą i tańczą na lodzie. Sorks ale nie... ja zrezygnuję.. Żadnego z tego pożytku, nie będzie z tego dzieci... Przypominam mamy przyrost naturalny ujemny.
Nie wiem. Brzydzi mnie dwóch facetów liżących się. Fakt są lesbijki, ale to inna para kaloszy, choć nie zmienia to faktu że to chore.
Takie jest moje zdanie, nikt mi go nie zabroni.
Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam, ale taka jest moja opinia.

Uwagi moderatora:

Było - http://forum.stalker.pl/viewtopic.php?f=9&t=4422 - więc nie zjeżdżać na inny temat / wydzielam... - caleb59
Image
Image
Image
Awatar użytkownika
Znajomy
Stalker

Dołączenie: 01 Lip 2010, 11:14
Ostatnio był: 07 Gru 2013, 15:04
Miejscowość: Magazyny Wojskowe
Kozaki: 7

Postprzez xionc w 15 Sie 2010, 14:57

Trzeba było kanał przełączyć, japierdole co za ludzie
Image

Za ten post xionc otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive PrzemoC.
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez Znajomy w 15 Sie 2010, 15:05

xionc napisał(a):Trzeba było kanał przełączyć, japierdole co za ludzie

Walnij się w łeb... - . - :facepalm:
Moim postem stwierdziłem, że HomoNieWiadomo to idiotyzm i szczyt wszystkiego ...
Image
Image
Image

Za ten post Znajomy otrzymał następujące punkty reputacji:
Negative atikabubu, k4r00.
Awatar użytkownika
Znajomy
Stalker

Dołączenie: 01 Lip 2010, 11:14
Ostatnio był: 07 Gru 2013, 15:04
Miejscowość: Magazyny Wojskowe
Kozaki: 7

Postprzez Bambosz107 w 15 Sie 2010, 15:10

Szczytem wszystkiego jest krytykować coś, o czym nie ma się pojęcia. Np. moja dobra koleżanka jest lesbijką i jest całkiem normalna, fajnie się z nią gada, a co ważniejsze, nie chwali się swoją seksualnością na prawo i lewo. To, że ci się chce rzygać na widok gejów świadczy tylko o tym, że ty jesteś hetero, więc powinieneś się z tego cieszyć. :P
Go Go Power Rangers!!
Awatar użytkownika
Bambosz107
Legenda

Dołączenie: 10 Maj 2009, 21:50
Ostatnio był: 15 Lut 2026, 00:02
Miejscowość: Tarnów
Frakcja: Wolność
Kozaki: 87

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości