Homoseksualizm

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Homoseksualizm

Postprzez Fenishi w 15 Sie 2010, 21:40

No no... co za temat :E Więc teraz tak - ja jestem osobą tolerancyjną (poza paroma wyjątkami :wink:). Nie przeszkadza mi to, że istnieją takie związki wśród ludzi. Fakt, wychowywanie dziecka przez takie osoby jest niedorzeczne, bo - nie oszukujmy się - nie zostanie to nigdy zaakceptowane czy poparte w żadnym społeczeństwie na świecie, a na psychice dziecka pozostawi bolesne znamię. Jest to po prostu bez sensu. Uważam jednak, że taką orientację seksualną u takich ludzi można w miarę racjonalnie wytłumaczyć :P A że trzymają się za ręce na ulicy czy robią coś innego - co mnie to obchodzi? Odwrócę się, i nic nie widzę - czy to problematyczne? Moim zdaniem nie. Miłość można definiować w różny sposób - również taki. A że nie będzie z takiego związku potomstwa, to już ich sprawa. W żaden sposób nie szkodzą innym, nie robią nikomu na złość czy coś w ten deseń - więc co mi to przeszkadza? Niech sobie są - żyj i pozwól żyć innym :wink:
"Tsurushita kuzuki koyoi de ikutsu...?"

Za ten post Fenishi otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive KoweK.
Awatar użytkownika
Fenishi
Tropiciel

Dołączenie: 28 Maj 2010, 18:49
Ostatnio był: 14 Cze 2016, 18:46
Miejscowość: Zabrze
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 17

Reklamy Google

Postprzez Terminus w 16 Sie 2010, 19:13

Niedługo może temat będzie w ogóle nieaktualny. Wynaleziono tabletki zapobiegające homoseksualizmowi wrodzonemu ;-) INFO PUDELEK
A swoją drogą gdyby rzeczywiście okazało się, że wrodzony homoseksualizm jest związany z zaburzeniami rozwoju organów wewnętrznych we wczesnym etapie rozwoju dziecka to oznaczałoby zupełną kompromitację tych wszystkich instytucji "naukowych", które stwierdziły wbrew niektórym badaniom, że homoseksualizm nie jest "chorobą".
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Postprzez Michu w 16 Sie 2010, 20:39

Tak Terminus, Pudelek to dobry wybór w rzetelności informacji :P
Awatar użytkownika
Michu
Very Important Stalker

Dołączenie: 10 Lip 2007, 00:34
Ostatnio był: 16 Cze 2025, 18:27
Miejscowość: Jelenia Góra
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 133

Postprzez Terminus w 16 Sie 2010, 22:08

Michu napisał(a):Tak Terminus, Pudelek to dobry wybór w rzetelności informacji :P

He he wiem. Ale jak klikniesz na artykuł to są pod nim linki do bardziej rzetelnych źródeł w prasie zachodniej.
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Postprzez Alchemik w 16 Sie 2010, 22:35

Taa, lek na homoseksualizm. Niedługo chorobą będzie niesiedzenie przed kompem...Nigdy nie popierałem i popierał nie będę ingerencji genetycznych, by państwo robiło sobie klony z ludzi. Już mieliśmy dwóch takich klonów u władzy i czym to się skończyło?
Lizać stópki, niuchać stópki
Awatar użytkownika
Alchemik
Człowiek-Artefakt

Dołączenie: 17 Lut 2010, 12:59
Ostatnio był: Dzisiaj, 04:54
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 209

Postprzez Bambosz107 w 16 Sie 2010, 22:49

Alchemik napisał(a):Taa, lek na homoseksualizm. Niedługo chorobą będzie niesiedzenie przed kompem...Nigdy nie popierałem i popierał nie będę ingerencji genetycznych, by państwo robiło sobie klony z ludzi. Już mieliśmy dwóch takich klonów u władzy i czym to się skończyło?

[OT] Dzisiejszą hegemonią dwóch nie-klonów. [/OT]
Go Go Power Rangers!!
Awatar użytkownika
Bambosz107
Legenda

Dołączenie: 10 Maj 2009, 21:50
Ostatnio był: 15 Lut 2026, 00:02
Miejscowość: Tarnów
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 87

Postprzez KoweK w 17 Sie 2010, 10:17

Skoro istnieje taka pigułka na heteroseksualizm, to i jakby się uprzeć ludzie NA PEWNO stworzyli by "lekarstwo" na zamienianie ludzi w gejów i lesbijki. ;)
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 01:54
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1496

Postprzez Terminus w 17 Sie 2010, 10:49

xKoweKx napisał(a):Skoro istnieje taka pigułka na heteroseksualizm, to i jakby się uprzeć ludzie NA PEWNO stworzyli by "lekarstwo" na zamienianie ludzi w gejów i lesbijki. ;)

Nie rozumiecie. To nie jest lekarstwo na bycie "homo". Lekarze opracowali serum zapobiegające zaburzeniom w rozwoju organów dzieci. Być może, ale tylko być może może mieć to wpływ na wrodzone preferencje seksualne.
Gdyby tak się stało miało by to ciekawe konsekwencje - było by twardym dowodem na to, że homoseksualizm jest wynikiem zaburzeń w rozwoju prenatarnym dziecka co by zupełnie położyło obecne oficjalne "poprawne politycznie" stanowisko różnych instytucji "naukowych" i propagandę środowisk homoseksualnych. Ale jak mówię gdyby, jeżeli...
Medycyna od lat wprowadza coraz doskonalsze środki i metody mające na celu ograniczenie chorób i zaburzeń w rozwoju dzieci. Wiem bo pamiętam ile badań i ile prochów moja żona zaliczyła w ciąży. Więc nie ma w tym nic złego. A jeżeli przy okazji ograniczy się / zlikwiduje "problem" homoseksualizmu to chyba nie ma w tym nic złego. Nikomu krzywda się nie dzieje. A homoseksualizm nabyty pewnie i tak będzie istniał bo ludzka głupota nie ma granic...

Uwagi moderatora:

Źle zrozumiał ja. :P
CREDO [łac. Wierzę]

Za ten post Terminus otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive impulse_101.
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Postprzez impulse_101 w 17 Sie 2010, 11:12

xKoweKx napisał(a):Skoro istnieje taka pigułka na heteroseksualizm, to i jakby się uprzeć ludzie NA PEWNO stworzyli by "lekarstwo" na zamienianie ludzi w gejów i lesbijki. ;)

Wojsko USA kiedyś pracowało nad takim specyfikiem który rozpylony nad wroga armia miał powodować skłonności homoseksualne połączone z nagłym silnym popędem seksualnym ...żeby zamiast walczyć żołnierze zajęli się sobą :E Jak nie trudno się domyśleć projekt nie wypalił.

Terminus napisał(a):Wynaleziono tabletki zapobiegające homoseksualizmowi wrodzonemu..

Niezłe info, sprawdzałem ten instytut w NY i doktorzy prowadzący badania wyglądają na rzetelnych :D
Image
Awatar użytkownika
impulse_101
Legenda

Dołączenie: 20 Sty 2009, 16:47
Ostatnio był: 08 Lut 2020, 16:44
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Viper 5
Kozaki: 275

Postprzez Kuballa44 w 17 Sie 2010, 11:53

Tzw Gay bomb. ^^ "Dowództwo armii amerykańskiej miało plan stworzenia hormonalnej bomby, który zmieniłaby żołnierzy wroga w homoseksualistów, odwróciła w ten sposób ich uwagę od walki i skierowała ją na kolegów - ujawnia organizacja, która dotarła do dokumentów armii. Przedstawiciel Pentagonu potwierdził telewizji CBS 5, że armia dostała taką propozycję od naukowców, mówi jednak, że z niej nie skorzystała."
Hmm... :D
A co do leków. Zapewne byłyby podawane dzieciom gdy jeszcze by tego nie były świadome. I teraz nasuwa się pytanie, czy one by tego chciały? Być może, znaleźli by sobie partnera/partnerkę i byliby szczęśliwy. To by było troche nie fair wobec nich...
Termi, problem? No cóz... Może nie cieszy mnie widok dwóch panów ganiających za rączkę po ulicy, ale nie uważam ich raczej za problem...
Słowa były niegdyś czarami i do dziś słowo zachowało coś ze swej siły czarodziejskiej. Słowami może człowiek uszczęśliwić lub doprowadzić do rozpaczy, słowami nauczyciel przenosi na uczniów swą wiedzę, słowami mówca porywa słuchaczy, decyduje o ich sądach i rozstrzygnięciach. -Freud.
Awatar użytkownika
Kuballa44
Beta Tester

Dołączenie: 12 Wrz 2009, 08:21
Ostatnio był: 02 Gru 2025, 19:29
Miejscowość: Prawie że Koszalin.
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 297

Postprzez Terminus w 17 Sie 2010, 12:00

Kuballa44: O to czy leczyć u dziecka wady serca też mamy je pytać bo może będzie szczęśliwe ze swoją chorobą i znajdzie życzliwych ludzi? Jeżeli przeczytasz moje wcześniejsze posty to będziesz wiedział jakie mam poglądy. I nie miałem problemów z goszczeniem pary gay-ów z USA pod swoim dachem, więc nic mi tu nie imputuj.
Mamy zrezygnować z zapobiegania chorobom dzieci bo być może jest mała szansa na to, że to leczenie zmniejszy w przyszłości ilość aktywistów i członków ruchów parad "tolerancji"? Wybacz. Są rzeczy ważne i ważniejsze...
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Postprzez Fenishi w 17 Sie 2010, 21:17

Ekhem... cóż, uwidacznia się teraz jedna tendencja - że wszystko co INNE, jest automatycznie GORSZE...
"Tsurushita kuzuki koyoi de ikutsu...?"
Awatar użytkownika
Fenishi
Tropiciel

Dołączenie: 28 Maj 2010, 18:49
Ostatnio był: 14 Cze 2016, 18:46
Miejscowość: Zabrze
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 17

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości