Ech... wolność słowa... gdzież ta piękna, zbawienna cenzura? Ech...
Cenzura... Ty się chyba urodziłeś jak już komuny nie było, koleżko. Poza tym nie zakazuję pisać co się tylko chce - w przeciwieństwie do Ciebie. Im więcej głosów na "nie" tym więcej radochy dla mnie. A co do
- źle trafiłeś - nie jestem ormowcem-katolikiem-społecznikiem.
Należy ich zignorować i zepchnąć na margines społeczeństwa, a nie wynosić na szczyt w każdym możliwym medium. Zabili kogoś, że tak ich nienawidzicie? Stąd już tylko krok do nazizmu... Ich powinno się po prostu olać, wtedy znikną z naszego życia.

Jakbyś, kurfa, nie zauważył to tak samo można potraktować graczy jak i pedziów. I ci i ci są ludźmi i tyle! Taki głupawy przykład dlaczego trzeba zamykać ludzi, bo lubią robić to, co lubią.
Poza tym twórców Stalker'a można by posądzić, że propagują w ten sposób tolerancję dla pedziów, skoro nie ma tu żadnej kobitki, nie uważasz?
Co do obłapywania - dla mnie nie ma różnicy. Owszem, mogę się bardziej skrzywić jak widzę pedziów, bo nie jestem do tego przyzwyczajony, ale robić z tego powodu z siebie jakiegoś homofoba?
I to samo z gejami i lesbijkami: a niech się ku*wa obmacują..Należy ich zignorować i zepchnąć na margines społeczeństwa, a nie wynosić na szczyt w każdym możliwym medium. Zabili kogoś, że tak ich nienawidzicie?

powinien być przepis w prawie pozwalający na takie coś... Tylko że wtedy by stodół w Polsce brakłoGnuśny Wasyl napisał(a):Każdego, kto ogranicza swobodę drugiego człowieka i chce go zepchnąć na margines "bo cuś tam", zamknął bym w stodole i ją podpalił. Tak, żeby mu się w główce rozjaśniło.
Gnuśny Wasyl napisał(a): bo jak na dłoni widać, że to granda i nie ma nic wspólnego z rzeczywistym problemem nietolerancji.
no właśnie, u mnie w 4 tys. miejscowości każdy młodszy zna Biebera, problem w tym że, mimo że znam dużo młodych osobników, nikt jego nie słucha. Zresztą tak samo było kiedyś z Tokio Hotel, większość ludzi dowiedziała się o nich od anty fanów, dzięki temu osiągnęli popularność.utak3r napisał(a):Ani razu nie usłyszałem o Justinie od żadnego jego fana - natomiast non-stop, bez przerwy, słyszałem o nim z ust jego tzw. przeciwników!
pisałem o tym już kiedyś że jak geje to od razu powiesić, poćwiartować a na koniec spalić i wyrzucić do rzeki, a jak lesbijki to każdy się tylko ślini na samą myśl (nie tylko z ustutak3r napisał(a):I jeszcze, tak na koniec... dlaczego wciąż w rozmowach o homoseksualistach mówi się prawie wyłącznie o facetach?? Rozumiem, że lesbijki już tolerujecie? To zakrawa na debilizm i obnaża wasze "poglądy".
von Carstein napisał(a):Fakt, nie zakazujesz. Ty po prostu byś ludzi piszących to co chcą spalił w stodole.
albo ja nie wiem o co Ci chodzi albo ty nie wiesz o co tu chodzi. Jeśli pisanie tego co kto chce a ograniczanie czyjejś wolności to to samo to coś jest chyba nie tak...Gnuśny Wasyl napisał(a):Każdego, kto ogranicza swobodę drugiego człowieka i chce go zepchnąć na margines "bo cuś tam", zamknął bym w stodole i ją podpalił. Tak, żeby mu się w główce rozjaśniło.
von Carstein.

von Carstein napisał(a):Fakt
von Carstein napisał(a):Ot, nie jestem za przyznaniem im kilku praw i tyle
dorian napisał(a):Porąbało chyba Cie do reszty
dorian napisał(a):"Zwykli" hetero takich szitów jakoś nie robią..
dorian napisał(a):Ja o homofobach

Gnuśny Wasyl napisał(a):Pisz se co chcesz, ale zrób cuś więcej... Stodoła czeka. Widać różnicę? I dlatego mi cuś tam próbujesz z repką jechać, bo Ci się nie podoba, że piszę co chcę a tacy jak Ty mnie wnerwiają? Dzięks! Czuję się doceniony, koleś. Tylko w komentach wal od razu co Ci się nie podoba a nie "hmmmm". Bo to głupio wygląda jak ktuś zajrzy.

zdzichorowerzysta napisał(a):I wreszcie posuwa się tak daleko, że staje się pederastą.
zdzichorowerzysta napisał(a):Ale przecież taki facet nie zrobi drugiemu facetowi dziecka, więc po co to wszystko?

von Carstein napisał(a):hipokryzja
von Carstein napisał(a):Ja nie chcę, żeby i hetero i homo obściskiwali się na ulicy.
Seksualność do domu. Wolność Tomku w swoim domku.
najważniejsza jest prokreacja

von Carstein napisał(a):Ja nie chcę, żeby i hetero i homo obściskiwali się na ulicy.![]()
Seksualność do domu. Wolność Tomku w swoim domku.

von Carstein napisał(a):agresywny sposób wyrażania swych poglądów.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości