Homoseksualizm

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Homoseksualizm

Postprzez utak3r w 04 Wrz 2010, 13:21

Dorian.... to, że młodzi nie zrozumieli wypowiedzi Wasyla, to rozumiem, ale Ty?...
Ja się całkowicie zgadzam z Jego wypowiedzią, w całej jej rozciągłości.

Może, żeby i młodsi zrozumieli, podam inny przykład. Toczy się w necie swoistego rodzaju wojenka nt. pewnego chłopca imieniem Justin B. (chyba wiadomo, o kogo chodzi?) Przez kilka miesięcy obserwowałem tę wojenkę, ani razu nie słysząc nawet jednego jego utworu. Narzekaliście, jaki to on beznadziejny jest i że ma taką popularność. Tyle że... tę popularność zdobył dzięki wam właśnie. Ani razu nie usłyszałem o Justinie od żadnego jego fana - natomiast non-stop, bez przerwy, słyszałem o nim z ust jego tzw. przeciwników! Na dodatek, w końcu doszło nawet do tego, że usłyszałem któryś jego kawałek, ale to też tylko i wyłącznie dlatego, że jeden z was, "zagorzałych przeciwników", dał linka do YT. A j powiem - przestańcie w końcu ku*wa o nim pieprzyć, to gość zniknie z mediów. Tyle.

I to samo z gejami i lesbijkami: a niech się ku*wa obmacują, dopóki nie dobierają się do mnie! I jeszcze: gdyby nie nagonka na nich, zapewniam was, że byście nic o nich nie słyszeli. To, że jest o nich głośno, zawdzięczacie samym sobie. I dopóki tego nie zrozumiecie, będzie tak dalej. Należy ich zignorować i zepchnąć na margines społeczeństwa, a nie wynosić na szczyt w każdym możliwym medium. Zabili kogoś, że tak ich nienawidzicie? Stąd już tylko krok do nazizmu... Ich powinno się po prostu olać, wtedy znikną z naszego życia.

I jeszcze, tak na koniec... dlaczego wciąż w rozmowach o homoseksualistach mówi się prawie wyłącznie o facetach?? Rozumiem, że lesbijki już tolerujecie? To zakrawa na debilizm i obnaża wasze "poglądy".
Sooner or later, you will meet the Undertaker...
Awatar użytkownika
utak3r
Modder

Dołączenie: 11 Lis 2009, 18:15
Ostatnio był: 02 Sie 2025, 22:51
Miejscowość: Szczecin
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 376

Reklamy Google

Postprzez von Carstein w 04 Wrz 2010, 13:36

Ech... wolność słowa... gdzież ta piękna, zbawienna cenzura? Ech...

:D Cenzura... Ty się chyba urodziłeś jak już komuny nie było, koleżko. Poza tym nie zakazuję pisać co się tylko chce - w przeciwieństwie do Ciebie. Im więcej głosów na "nie" tym więcej radochy dla mnie. A co do :wódka: - źle trafiłeś - nie jestem ormowcem-katolikiem-społecznikiem.

Fakt, nie zakazujesz. Ty po prostu byś ludzi piszących to co chcą spalił w stodole. :) *
A kozaka... cóż ja go po prostu dałem bo się z tobą nie mogę zgodzić. Nie chce komentować, na dyskusje nie mam z tobą siły. Pamiętam co było ostatnio.

Dlatego go dałem. Ot tak. Bo jak pisze Utaczek:

Należy ich zignorować i zepchnąć na margines społeczeństwa, a nie wynosić na szczyt w każdym możliwym medium. Zabili kogoś, że tak ich nienawidzicie? Stąd już tylko krok do nazizmu... Ich powinno się po prostu olać, wtedy znikną z naszego życia.

A o homosiach już wiele razy pisałem, że są mi obojętni (tak jakby co). Ot, nie jestem za przyznaniem im kilku praw i tyle.

Tak jak większość tych na nie... cosik krwiożerczych morderców homoseksualistów nie widać na tym forum, żeby się ot tak od razu w swych wypowiedziach burzyć.

*Paradox Matrix...
Ostatnio edytowany przez von Carstein, 04 Wrz 2010, 15:09, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
von Carstein
Weteran

Dołączenie: 28 Lut 2009, 15:00
Ostatnio był: 05 Kwi 2018, 12:01
Kozaki: 43

Postprzez dorian w 04 Wrz 2010, 13:49

Gnusny Wasia:
Jakbyś, kurfa, nie zauważył to tak samo można potraktować graczy jak i pedziów. I ci i ci są ludźmi i tyle! Taki głupawy przykład dlaczego trzeba zamykać ludzi, bo lubią robić to, co lubią.

Po 1-sze:
- od zawsze mówi się: KTOŚ, COŚ, nie Ktuś, czy Cuś..W Twoich wypowiedziach widać, że potrafisz się jednak wysłowić i wypowiedzieć, masz swoje zdanie i O.K., a takie "naleciałości" za przynależność regionową uznaję i usprawiedliwione to jest (hanys jesteś?), chociaż pewno większość w oczy takie zwroty kłują. Ale to tak poza tematem i tu też w mniejszości jesteś..
- ale jak mnie i innych graczy do pedziów zaczynasz porównywać, to znaczy, że Ty chyba różnicy nie widzisz w tym, co kto robi. Grać, a pedałować się, albo chociaż tylko twierdzić oficjalnie, że to przecież nic takiego, to chyba raczej różnicą jest. Dlaczego? Bo większa część ludzi/facetów na tym świecie woli np. grać i baby, niż uprawiać sex facet-z-facetem. A skoro tak, to znaczy, że to za ogólnoświatową normę zostało przyjęte przez większość, a wszyscy inni, którzy myślą inaczej zwykłymi odmieńcami są. A wsiem i wobec wiadomo, że Zbokami nawet. Wiec nie porównuj graczy, do homoseksualistów (że tak powiem naukowo).

Dajesz dalej:
Poza tym twórców Stalker'a można by posądzić, że propagują w ten sposób tolerancję dla pedziów, skoro nie ma tu żadnej kobitki, nie uważasz?

Porąbało chyba Cie do reszty i tutaj dopiero widać Twoją dewiację jednak. Skoro w grze bab nie ma, to znaczy że jej twórcy pedziami są? :facepalm:
Od zawsze w Normalnym Świecie Wiekszości Społeczeństwa wiadomo, że kobieta istotą raczej delikatną i słabą fizycznie na ogół jest, nieprzystosowaną do walki z mutantami, bandytami, zboczeńcami i wszelakim ścierwem. Co najwyżej do administracji jakiejś, a takiej w grze raczej nie widziałem. A od walki mają facetów. Więc może dlatego bab w Stalkerze nie ma? A może po prostu akurat na to nie wpadli, żeby je do walki z Pijawkami dodawać. Może przewidzieli, że kobiety nie nadają się do twardych rygorów Zony i wojska w ogóle (o szicie G.I.Jane. nie wspomnę, bo to zwykły absurd pod publiczkę jednak imo jest). Bo może być np. tak, że do walki trza iść będzie, a ona wyjedzie: nie moge! - mam wyjątkowo obfity okres i boli na maxa = druzja, pamagicie i podpaski dajcie..
Kwestia podejścia, ugruntowanego swoimi preferencjami seksualnymi chyba.
Ci z GSC jednak jak większość chyba są..

I jeszcze piszesz:
Co do obłapywania - dla mnie nie ma różnicy. Owszem, mogę się bardziej skrzywić jak widzę pedziów, bo nie jestem do tego przyzwyczajony, ale robić z tego powodu z siebie jakiegoś homofoba?

Ja o homofobach tu nie piszę, bo to inny rodzaj zboczeńców. I uważam, że w skrajności wpadać nie powinno się. I nie mam nic do tych, których akurat ta sama płeć pociąga. Wolno im i do tego prawo mają. Jednak pod warunkiem, że dostosują się i wezmą pod uwagę zdanie ogółu..

utak3r:
I to samo z gejami i lesbijkami: a niech się ku*wa obmacują..Należy ich zignorować i zepchnąć na margines społeczeństwa, a nie wynosić na szczyt w każdym możliwym medium. Zabili kogoś, że tak ich nienawidzicie?

Zgadza się, pod warunkiem, że nie afiszują się wszystkim ze swoją odmiennością i porąbanych "Love Parade" nie urządzają.
"Zwykli" hetero takich szitów jakoś nie robią..
:-/
Ostatnio edytowany przez dorian 04 Wrz 2010, 14:14, edytowano w sumie 2 razy
Awatar użytkownika
dorian
Legenda

Dołączenie: 11 Lut 2008, 16:02
Ostatnio był: 15 Lis 2025, 14:18
Miejscowość: W-wa
Frakcja: Zombie
Kozaki: 247

Postprzez MatrixSTR w 04 Wrz 2010, 13:52

Gnuśny Wasyl napisał(a):Każdego, kto ogranicza swobodę drugiego człowieka i chce go zepchnąć na margines "bo cuś tam", zamknął bym w stodole i ją podpalił. Tak, żeby mu się w główce rozjaśniło.
powinien być przepis w prawie pozwalający na takie coś... Tylko że wtedy by stodół w Polsce brakło ;)

Gnuśny Wasyl napisał(a): bo jak na dłoni widać, że to granda i nie ma nic wspólnego z rzeczywistym problemem nietolerancji.

dobrze powiedziane, bo ludzi w większości potrafią tylko oczerniać innych i w większości nie przez to że sami kogoś nie tolerują, tylko po to żeby być "fajniejszym"
utak3r napisał(a):Ani razu nie usłyszałem o Justinie od żadnego jego fana - natomiast non-stop, bez przerwy, słyszałem o nim z ust jego tzw. przeciwników!
no właśnie, u mnie w 4 tys. miejscowości każdy młodszy zna Biebera, problem w tym że, mimo że znam dużo młodych osobników, nikt jego nie słucha. Zresztą tak samo było kiedyś z Tokio Hotel, większość ludzi dowiedziała się o nich od anty fanów, dzięki temu osiągnęli popularność.
Dlatego szkoda że ludzie nie podchodzą to pewnych spraw w inny sposób. Nie podoba Ci się jakaś muzyka? to proste nie słuchaj jej. Nie lubisz gejów? Nikt Ci nim nie każe zostać. Nie lubisz polityków? to idź na wybory i głosuj na innych (a nie płacz że mamy lipnych polityków)
zresztą normalność to jest pojęcie względne, na przykład: normalna osoba to jest taka że nie bierze narkotyków, ale jeśli większość społeczeństwa będzie je zażywała to wtedy taka osoba staję się kimś nienormalnym (trochę na szybko dany przykład ale nie chciało mi się wymyślać innych)
utak3r napisał(a):I jeszcze, tak na koniec... dlaczego wciąż w rozmowach o homoseksualistach mówi się prawie wyłącznie o facetach?? Rozumiem, że lesbijki już tolerujecie? To zakrawa na debilizm i obnaża wasze "poglądy".
pisałem o tym już kiedyś że jak geje to od razu powiesić, poćwiartować a na koniec spalić i wyrzucić do rzeki, a jak lesbijki to każdy się tylko ślini na samą myśl (nie tylko z ust ;) ) i sam by chciał je pooglądać w akcji. A przecież to jest to samo, przecież nie lubicie Homoseksualistów a mimo to chcieli byście pooglądać? czegoś tu nie rozumiem...

EDIT:
Carstein...

von Carstein napisał(a):Fakt, nie zakazujesz. Ty po prostu byś ludzi piszących to co chcą spalił w stodole.

Gnuśny Wasyl napisał(a):Każdego, kto ogranicza swobodę drugiego człowieka i chce go zepchnąć na margines "bo cuś tam", zamknął bym w stodole i ją podpalił. Tak, żeby mu się w główce rozjaśniło.
albo ja nie wiem o co Ci chodzi albo ty nie wiesz o co tu chodzi. Jeśli pisanie tego co kto chce a ograniczanie czyjejś wolności to to samo to coś jest chyba nie tak...

Za ten post MatrixSTR otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive von Carstein.
Awatar użytkownika
MatrixSTR
Modder

Dołączenie: 26 Maj 2009, 23:44
Ostatnio był: 16 Mar 2026, 23:44
Miejscowość: Gdzieś Daleko W Wielkopolsce
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 277

Postprzez zdzicho w 04 Wrz 2010, 15:32

Moim zdaniem seks kobiety z kobietą nie jest aż taki zły, do przyjęcia, no ale facet z facetem? Dajcie spokój... Rok po roku człowiekowi coraz bardziej tępią się zmysły, co za tym idzie, szuka coraz to różniejszych rozrywek, a to błędne koło. I wreszcie posuwa się tak daleko, że staje się pederastą. Ale przecież taki facet nie zrobi drugiemu facetowi dziecka, więc po co to wszystko? W seksie najważniejsza jest prokreacja, a nie same przyjemności/nieprzyjemności z tego płynące. Ale z drugiej strony jest już tak dużo ludzi na świecie, że gejostwo nie jest takim złym wyjściem dla niewyżytych kretynów. Lepsze to niż żeby rozmnażali się na potęgę, tworząc coraz to nowych darmozjadów. Sorry że odbiegam od tematu, ale w starożytnym rzymie było bardzo mało ludzi, bodaj 100k, a rozwijali się bardzo szybko, przede wszystkim kulturowo, ale i naukowo. A dziś ludzi jest tak wielu, a większość z nich myśli o gejostwie/lesbijstwie/narkotykach/jedzeniu/przyjemności, po prostu tacy, że tak to nazwę brutalnie, darmozjadzi. Taki człowiek moim zdaniem nie zasługuje na miano dorosłego psychicznie. Jedyna rzecz do której dążą w życiu to przyjemności cielesne, a raczej przyjemności psychiczne, bo ciałko wysyła do ich mózgu przyjemne informacje.
Awatar użytkownika
zdzicho
Modder

Dołączenie: 19 Cze 2009, 20:02
Ostatnio był: 06 Kwi 2026, 05:03
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 502

Postprzez Gnuśny Wasyl w 04 Wrz 2010, 17:12

von Carstein napisał(a):Fakt

Pisz se co chcesz, ale zrób cuś więcej... Stodoła czeka. Widać różnicę? I dlatego mi cuś tam próbujesz z repką jechać, bo Ci się nie podoba, że piszę co chcę a tacy jak Ty mnie wnerwiają? Dzięks! Czuję się doceniony, koleś. Tylko w komentach wal od razu co Ci się nie podoba a nie "hmmmm". Bo to głupio wygląda jak ktuś zajrzy.
von Carstein napisał(a):Ot, nie jestem za przyznaniem im kilku praw i tyle

Spoks! Ja też bym nie chciał, żeby zaburzali normalny proces życiowy dzieci. Ale chodzenie za rękę? Albo obściskiwanie? Daj se spokój! Wal mi z kolegami jeszcze parę negów.
dorian napisał(a):Porąbało chyba Cie do reszty

Ano owszem! Porąbało! Nie pedziów, koleś, ino ludzi propagujących tolerancję. Tak napisałem, więc mi nie wal głupot. A poza tym jest chyba mod, który dodaje baby do gry. Jak już jedziemy po ustawkach "pedzie-skini" to może też powinniśmy bliżej się przyjrzeć własnemu środowisku? Kapiczi aluzję i dekielizm całej sytuacji?
Zdanie ogółu powinno być dostosowane do mniejszości - na tym polega wg mnie demokracja i tolerancja - mniejszość nie rządzi, ale nikt jej nie zabrania być takimi, jakimi oni chcą: nikt ich nie chce wysłać w kosmos albo na skraj społeczeństwa. Jakby byli upośledzeni i nie nadający się do życia. Mój stryj - pedzio - pracował na UW przez kilkanaście lat i nikt nie miał do niego zastrzeżeń. Bo był dobry w tym co robił i gówno to kogo obchodziło. Ino pewnie jakby zarządcą był któryś z was to pewnie by teraz nie miał emerytury.
dorian napisał(a):"Zwykli" hetero takich szitów jakoś nie robią..

Ciekawe dlaczego? To w ogóle były pedzie, czy barany podstawione przez rząd, żebyście se mogli popluć? Jak mi to komuną jedzie to aż miło!
Jestem w mniejszości? Git!!! Walę wszystko a zwłaszcza porządek ormo-społeczny. Dzięks!
dorian napisał(a):Ja o homofobach

A jak nazwać ludzi, którzy chcą wysłać innych na skraj społeczeństwa: i niech ogólnie spiepr.ają? Miło jest wypier.alać innych, co NAM się nie podobają gdzieś: do budy!, a samemu uważać, że wszystko z nami w porządku. Git!
Media to jedno - karmią Was gównem, które Wy chcecie usłyszeć, bo tak zostaliście wychowani. Ale żeby nie mieć własnego sumienia?! A kim WY jesteście, żeby oceniać takie rzeczy negatywnie? Pedzie włażą Wam do łóżka? Co Was tak razi? Że trzymają się za rękę? Chyba mają do tego prawo! Takie jest chyba prawo każdego człowieka - do swobody myśli i poczynań, dopóki nie wyrządza to komuś krzywdy. A wasze dzieci wychowujcie jak trzeba. W tolerancji dla polityków i nietolerancji dla zwykłych ludzi.
Dzięks za wsparcie, ale to nie ja go potrzebuję. Dodatki se mogę ściągnąć nawet jak mnie stąd wyje.ią. Chyba bardziej powinniśmy myśleć o ludziach, którzy przez Wasze głupawe fobie cierpią i wymyślają głupoty w stylu adopcje. Ot, napisać to nie ma znaczenia! Chyba żart jakiś!!! Poczytaj se jeden z drugim trochę mistykaliów a może Wam się w główkach rozjaśni - bez potrzeby stodoły.
:wódka:
Awatar użytkownika
Gnuśny Wasyl
Stalker

Dołączenie: 21 Cze 2010, 23:18
Ostatnio był: 04 Maj 2015, 22:58
Miejscowość: Prypeć, ul. Radosna 6/66
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 30

Postprzez von Carstein w 04 Wrz 2010, 17:22

Gnuśny Wasyl napisał(a):Pisz se co chcesz, ale zrób cuś więcej... Stodoła czeka. Widać różnicę? I dlatego mi cuś tam próbujesz z repką jechać, bo Ci się nie podoba, że piszę co chcę a tacy jak Ty mnie wnerwiają? Dzięks! Czuję się doceniony, koleś. Tylko w komentach wal od razu co Ci się nie podoba a nie "hmmmm". Bo to głupio wygląda jak ktuś zajrzy.

Moja wina. ;) Jak tylko złapię Kowka to poproszę, żeby napisał tam "hipokryzja". O nią mi chodziło.
Teraz się rozjaśniło co i jak? :)
Będzie dobrze wyglądać. :D

A co do obściskiwania:

Ja nie chcę, żeby i hetero i homo obściskiwali się na ulicy. :)
Seksualność do domu. Wolność Tomku w swoim domku.

A prawa... ot typu małżeństwo i dzieci.

Ps. Teoria Zdzicha bardzo ciekawa. To mu muszę przyznać.

Więcej po prostu mi się nie chce pisać. Patrz cytat wypowiedzi utamka. ;)
Ostatnio edytowany przez von Carstein, 04 Wrz 2010, 17:26, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
von Carstein
Weteran

Postprzez KoweK w 04 Wrz 2010, 17:25

zdzichorowerzysta napisał(a):I wreszcie posuwa się tak daleko, że staje się pederastą.

:facepalm: przeczytaj w słowniku definicję słowa pederasta, a dopiero potem się wypowiadaj. :facepalm:

zdzichorowerzysta napisał(a):Ale przecież taki facet nie zrobi drugiemu facetowi dziecka, więc po co to wszystko?

A jak heteroseksualiści są bezpłodni i się kochają (w każdym znaczeniu tego słowa), to rozumiem, że ich związek jest wg Ciebie bez sensu?
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 01:54
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1496

Postprzez Gnuśny Wasyl w 04 Wrz 2010, 18:06

von Carstein napisał(a):hipokryzja

:?: Niech Ci będzie. Choć dla mnie hipokryzją jest kogoś znieważać za rzeczy które nam sie nie podobają a samemu nie zastanowić się nawet, czy dobrze robimy.
Nie chce Ci się pisać to nie pisz.
von Carstein napisał(a):Ja nie chcę, żeby i hetero i homo obściskiwali się na ulicy. :)

Więc o co tyle zabiegu? Bo ja mam takie samo podejście, jakbyś nie zauważył.
Ino ja by ich nie skazywał na banicję ze względu na to, że lubią cuś innego. Stodoła.
najważniejsza jest prokreacja

To rób se dzieci za każdym razem jak idziesz z panienką do łóżka.
Że niby jakieś zmysły i takie tam? Że niby mamy być rzymianami? Co to się rozwijają szybciutko? No to, koleś, utrafiłeś. Bo ja cały czas staram się dać do zrozumienia, że są ważniejsze sprawy niż kto komu wchodzi do wyra i co wsadza. Sex to tylko rozrywka, która czasem przynosi kogoś nowego na świat. Nic więcej. Co nas obchodzi jeśli ktuś lubi cuś innego? Co powinno?
A że się rozwijali? Spróbowałbyś się nie rozwijać przy takich dyktatorach. Ino byś spróbował...
Ino nie wiem co to ma wspólnego z zachciewajkami sexualnymi? Bo chyba nie myślisz, że w starożytnym Rzymie ktuś się ograniczał pod tym względem? Heh...
Ostatnio edytowany przez Gnuśny Wasyl, 04 Wrz 2010, 18:31, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Gnuśny Wasyl
Stalker

Postprzez xionc w 04 Wrz 2010, 18:15

von Carstein napisał(a):Ja nie chcę, żeby i hetero i homo obściskiwali się na ulicy. :)

Heh nigdy dziewczyny nie pocałowałeś albo nie złapałeś jej za dupe? Wieczny prawiczek albo masz 12 lat
Mam nadzieje że jak to pisałeś to byłeś pod wpływem środkow tępiących mózg bo nie wierze że ktoś na trzeźwo mógł napisać taki bzdet
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez von Carstein w 04 Wrz 2010, 18:19

O kwestie "swobody i wolności słowa". I o agresywny sposób wyrażania swych poglądów. :wink:

A hipokryzja to jest dobre słowo określające twe stodołowe poczynania. :-/

Ot mamy tam do czynienia z paradoksem. Chciałbyś palić ludzi za to, że ograniczają komuś swobody. Sam byś wówczas ograniczał ich swobody (a piszesz, że pozwalasz innym mówić to co chcą, a przedstawiasz im jednocześnie widmo stodoły... znaczy ich zastraszasz). Ergo musiał byś się się sam zamknąć i podpalić w stodole. :P

Wybacz xionc. Nie wszystkim się podoba jak się ludzie na ulicy pie*dolą. Są tacy ludzie na świecie. Teoretycznie nawet normalni. Powinieneś w końcu dopuścić taką myśl do swej głowy, że inni tez mogą mieć rację/ mają odmienne gusta. ;)
Awatar użytkownika
von Carstein
Weteran

Postprzez Gnuśny Wasyl w 04 Wrz 2010, 18:48

von Carstein napisał(a):agresywny sposób wyrażania swych poglądów. :wink:

Yeah! Lepiej być miłym homofobem niż agresywnym piewcą tolerancji. Jak z polityką.
Koniec z tolerancją dla różnych fobów! Koniec! Było tego aż za dużo i nic nie dało - niczego się nie nauczyli, bo nie musieli i nie chcieli, ino utwierdzali, że robią dobrze. "Miłość" dla nich rodzi syf i nic więcej ( jakieś demonstracje głupków, podsycanie nienawiści, dziwne chęci co do dzieci... ). Albo zrozumieją, albo... stodoła. Albo inny przybytek boży, który ich czegoś nauczy.
Ot, stalkerowskie życie... Albo rybka, albo pipka.
Awatar użytkownika
Gnuśny Wasyl
Stalker

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości