Homoseksualizm

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Homoseksualizm

Postprzez Universal w 05 Maj 2011, 18:56

[zdezaktualizowane poglądy z których nie chce mi się po latach tłumaczyć]
Ostatnio edytowany przez Universal, 28 Paź 2025, 18:51, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 15 Kwi 2026, 09:27
Miejscowość: Poznań
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1051

Reklamy Google

Postprzez Dżuz w 05 Maj 2011, 19:22

Tak, coś w tym jest. To chyba leży w kobiecej naturze :wink:

Należy jednak zauważyć, że postrzeganie trzymania się za ręce osób tej samej płci za dziwne, nienaturalne i obrzydliwe, występuje przede wszystkim w naszym (tj. zachodnim) świecie. W krajach muzułmańskich, takie 'spoufalanie się' mężczyzn heteroseksualnych (trzymanie się za ręce, obejmowanie, nawet pocałunki) nikogo nie szokuje, jest na porządku dziennym, bo jest traktowane jako oznaka silnej przyjaźni. Ciekawe, co by było jakby, któryś z nas spróbował kumplowi dać buzi (w lico :wink:) na znak, że go szanuje albo że są kumplami? Liścia by zarobił jak nic, albo gorzej (no chyba, że obaj byliby nieźle narżnięci, to pewnie inaczej by się to skończyło).
Więc może jest to po prostu kwestia kulturowa.
W11 x64 / Ryzen 5 7500F / ASUS Prime RTX 5070 OC 12 GB / 32 GB DDR 5 / SSD Samsung 990 Pro 1 TB
atikabubu Dżuz to morrofag z 10 letnim stażem
Awatar użytkownika
Dżuz
Przewodnik

Dołączenie: 11 Lut 2011, 19:08
Ostatnio był: Dzisiaj, 20:13
Miejscowość: Frogville
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 255

Postprzez fosio w 06 Maj 2011, 00:18

http://www.fakt.pl/Szok-Dziecko-zgwalci ... 857,1.html

Czy to nawiązuje do tematu? Hmmm jestem prawie bez zdania napomnę jedynie że rośnie nam kolejny polak pedałek :). Trąbią trochę o tym w wiadomościach. Dodatkowo film z nagrania chcieli czy raczej opylili w szkole po 10zł za sztukę :).
Co się dzieje na tym świecie :). Nic tylko pogratulować rodzicom. :E

Edycja święta jak zawszę do dołka: Miałem bardziej na myśli pogratulować rodzicom "syneczka" ogółem, a nie jego wychowania (jak mniemam właśnie o to ci chodzi). Tym nie mniej współczuję im. Wstyd i hańba dla rodziny!

Uwagi moderatora:

Dziękuję za sprostowanie, ale na przyszłość proszę posta, a nie dziwne metody jakimi są edycje postów, by odpowiedzieć na inne posty. ;)
JESTEM DEBILEM, PRZEPRASZAM.

fosio
Wygnany z Zony

Dołączenie: 05 Paź 2008, 01:36
Ostatnio był: 26 Cze 2019, 18:48
Miejscowość: Duże zadupie polski...
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 9

Postprzez KoweK w 06 Maj 2011, 00:21

Tia, najlepiej wszystko zwalić na rodziców, kiedy to otoczenie w szkole może być bardziej niszczące, niż rodzice alkoholicy. I nie wiem, co ma sku*wysyństwo do homoseksualizmu w tym przypadku.
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack

Za ten post KoweK otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive The Witcher.
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 16:04
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1496

Postprzez AlexStalker w 08 Maj 2011, 16:47

O matko, nie wiedziałam że u mnie w mieście dzieją się tak potworne rzeczy :facepalm:

Jak się dwie panie całują to jest O.K., nawet przyjemne dla oka, ale jak się faceci zaczną miziać to do gazu takich z miejsca. Nie powiem, mi się podoba (może mam jakieś skrzywienie :?:) jak się dziewczyny całują

to chyba kwestia uwarunkowania biologicznego, wy faceci jesteście inaczej skonstruowani i chyba po prostu inaczej odbieracie takie rzeczy. Pewnie jest więcej lesbijek niż gejów :)
Эх, предатель, ты не страшен.
Да ты мой любимый враг!

- KYPCK, Предатель
Awatar użytkownika
AlexStalker
Stalker

Dołączenie: 08 Maj 2011, 13:25
Ostatnio była: 09 Lut 2016, 21:53
Miejscowość: Szczecin // Chabarowsk
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 82

Postprzez impulse_101 w 08 Maj 2011, 21:22

AlexStalker napisał(a):.. wy faceci jesteście inaczej skonstruowani i chyba po prostu inaczej odbieracie takie rzeczy.

IMO wynika to z tego ze traktujemy drugiego faceta jako przeciwnika, nawet jak to jest kumpel to można zauważyć podświadomą rywalizacje... a tu nagle taka abstrakcja w postaci spacerku z "wrogiem" z rękę :E myślę ze dlatego ciężej to przychodzi.
Image
Awatar użytkownika
impulse_101
Legenda

Dołączenie: 20 Sty 2009, 16:47
Ostatnio był: 08 Lut 2020, 16:44
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Viper 5
Kozaki: 275

Postprzez AlexStalker w 08 Maj 2011, 21:34

impulse_101 napisał(a):IMO wynika to z tego ze traktujemy drugiego faceta jako przeciwnika, nawet jak to jest kumpel to można zauważyć podświadomą rywalizacje...

No nie wiem, nie wiem. Zresztą, ja facetów nigdy nie zrozumiem :D. I tak obstawiam uwarunkowanie biologiczne i jednak kwestię pociągu seksualnego do kobiet, który generalnie każdy facet ma "wbudowany" , acz nie każdy ma to odpowiednio rozwinięte ;)
Więc oczywista rzecz : kobieta - super, dwie kobiety - super, facet - nie, dwóch facetów - stanowcze NIE.
Да ты мой любимый враг!

- KYPCK, Предатель
Awatar użytkownika
AlexStalker
Stalker

Postprzez xionc w 09 Maj 2011, 22:09

impulse_101 napisał(a):IMO wynika to z tego ze traktujemy drugiego faceta jako przeciwnika, nawet jak to jest kumpel to można zauważyć podświadomą rywalizacje... a tu nagle taka abstrakcja w postaci spacerku z "wrogiem" z rękę :E myślę ze dlatego ciężej to przychodzi.

Chyba w cosmopolitan żeś takie bzdury wyczytał.
Naprawde nie dorabiajcie do uwarunkowań genetycznych czy tam jakichś konstrukcji sródmózgowych takich ideologii.
Geje obojga płci byli, są i będą. I nic z tym zrobić sie nie da. A to że komuś nie podobają sie całujące czy tam macjące sie osobniki tej samej płci to już tylko jego problem. Ktoś tu napisał, chyba jakiś totalny kretyn, nicka nie pamiętam że podszedł i zażadał od tamtych zaprzestania takich praktyk - normalnie beczka śmiechu, co to za wieś? Ciesz sie chłopcze że w czapke nie zarobiłeś. Myślisz że każdy homoseksualista śmiesznie macha rączkami jak dziewczyna i mówi dziwnym głosem? Byś sie zdziwił. Kiedyś ktoś ci spuści łomot bo mu sie nie spodoba twoja facjata albo kolor szalika, wtedy dopiero będziesz inaczej śpiewał. Dziekuje.
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez AlexStalker w 09 Maj 2011, 22:13

Myślisz że każdy homoseksualista śmiesznie macha rączkami jak dziewczyna i mówi dziwnym głosem? Byś sie zdziwił. Kiedyś ktoś ci spuści łomot bo mu sie nie spodoba twoja facjata albo kolor szalika, wtedy dopiero będziesz inaczej śpiewał. Dziekuje.

tu się muszę zgodzić - taka prawda, nie każdy gej... wygląda jak gej :P
Да ты мой любимый враг!

- KYPCK, Предатель
Awatar użytkownika
AlexStalker
Stalker

Postprzez impulse_101 w 09 Maj 2011, 22:28

xionc napisał(a):Chyba w cosmopolitan żeś takie bzdury wyczytał.

Nie w ogóle, rywalizacja nie jest częścią męskiej natury ...faktycznie to musiał być cosmopolitan :E
Image
Awatar użytkownika
impulse_101
Legenda

Dołączenie: 20 Sty 2009, 16:47
Ostatnio był: 08 Lut 2020, 16:44
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Viper 5
Kozaki: 275

Postprzez Paladyn95 w 10 Maj 2011, 10:00

Mi się wydaje, że geje sami nas do siebie obrzydzają. Tak samo jak Żydzi, strasznie się afiszują tymi swoimi paradami oraz zachowaniem. Zdenerwowani ludzie mają tego wszystkiego dość, ale gdy tylko wyrażą swoje zdanie są wyzywani od antysemitów, homofobów itd. i przyrównywani do nazistów...
Kocham wszystkich: Żydów, gejów i komunistów, ale nie na moim placu. "Normalni" ludzie chcą mieć święty spokój i mało którego z nich obchodzi z kim się rżnie ich sąsiad...
Image
Zrzuć kajdany Powinności! Dołącz do Wolności!

Za ten post Paladyn95 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Damianox.

Paladyn95
Wygnany z Zony

Dołączenie: 06 Mar 2011, 22:07
Ostatnio był: 10 Lip 2011, 11:16
Miejscowość: Górny Śląsk/Strefa
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 7

Postprzez xionc w 11 Maj 2011, 11:56

Chciałbym żebyś ironizował ale to 95 to chyba twój rok urodzenia więc nie wydaje mi sie... Biedne dziecko
impulse_101 a kobiety nie rywalizują? tam to dopiero jest rywalizacja, to taka cecha wspólna gatunku ludzkiego i występuje chyba we wszystkich aspektach życia.
Image

Za ten post xionc otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Lukass1613.
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości