Microtus napisał(a):To jak wódke w lampkach pijesz to się nie dziwię, że jej nie pijesz już
Ja tam lubię się zresetowaćale towarzystwo musi być zaje*iste, wtedy się płynie

Microtus napisał(a):Ja tam lubię się zresetować

Komisarz Holt napisał(a):Dobra. Przyznam się do czegoś. Jestem Abstynentem! Nie lubię alkocholu, nie piłem i pić nie zamierzam!Co ja lubię pić... HERBATĘ!

Ten temat jest o Piwach, jabolach, wódkach i spirycie a nie o herbacie xD - F360

Terminus napisał(a):Komisarz Holt napisał(a):Dobra. Przyznam się do czegoś. Jestem Abstynentem! Nie lubię alkocholu, nie piłem i pić nie zamierzam!Co ja lubię pić... HERBATĘ!
No to zaraz Cię zlinczują. Myślę, że za to to nawet bana na tym forum można dostać![]()
A tak na serio, do [około] trzydziestki byłem abstynentem zupełnym. Teraz czasem pijam dobre wino [i nie chodzi mi o "dobre bo tanie"].
A co do Herbatki - tyś mi brat! Ja akurat uwielbiam Earl Grey - prawdziwą liściastą. Jest taka fantastyczna Richmont Earl Grey z płatkami bławatka ["niebieska"]. Albo japońska zielona, łagodna Sencha...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości