Wiewi0r napisał(a):Poczta Polska. Wg. śledzenia przesyłek, polecony na który czekam od wtorku nie opuścił Łodzi.

Tajemniczy napisał(a):Szturm telemarketerów z jakiegoś banku Krzak. Dziś od 9 do 14 3 razy do mnie dzwonią.

Universal napisał(a):Tajemniczy napisał(a):Szturm telemarketerów z jakiegoś banku Krzak. Dziś od 9 do 14 3 razy do mnie dzwonią.
A widzisz pan, odkąd zmieniłem numer nikt już się do mnie nie dodzwania. Fakt faktem, że połowa znajomych nie ma mojego numeru mimo stosownego komunikatu na fb, ale i te telemarketingowe ku*wy też nieNie wiem jakim trzeba być desperatem lub debilem, żeby zgodzić się na tak parszywą "pracę".
Praca jak każda inna. Takie czasy, że tym lepiej się zarabia, im bardziej wk♥rwia się ludzi naokoło.

Tajemniczy napisał(a):Z tym dobrym zarobkiem bym polemizował. Wróble ćwierkają że tam wypłata zależy od tego ile umów popiszesz/ile garnków/magicznych kołder wciśniesz emerytkom oraz jest tam duża rotacja ludzi, jedni odchodzą na ich miejsce przychodzą następni.
Universal napisał(a):A co robi telemarketer? Tylko wku*wia, bo wartość pracy takiego jest zerowa i ni ch*j nie przyczynia się do mitycznego wzrostu gospodarczego.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości