xionc napisał(a):gimnazjum to nie jest szkola, to przechowalnia agresywnych wyrostkow i wszelkiej masci skretynialych jelopow. nalezy zlikwidowac ten twor i czym predzej wrocic do starego systemu
LPKorn3324 napisał(a):xionc napisał(a):gimnazjum to nie jest szkola, to przechowalnia agresywnych wyrostkow i wszelkiej masci skretynialych jelopow. nalezy zlikwidowac ten twor i czym predzej wrocic do starego systemu
ciekawa opinia rozumiem, ze oparta na wlasnym doswiadczeniu :] / stary system czyli 8 klas a potem lo/technikum/zawodówa 4 letnia? wiesz, ze troche by to rozbilo obecna strukture, która i tak nie jest doskonala ja podziekuje, postoje. Ciekawe co powiadzialbym rocznik jako pierwszy wchodzacy w nowy plan ? :]
xionc napisał(a):gimnazjum to nie jest szkola, to przechowalnia agresywnych wyrostkow i wszelkiej masci skretynialych jelopow. nalezy zlikwidowac ten twor i czym predzej wrocic do starego systemu
panish napisał(a): Zbyt duzo egzaminów konczacych...
xionc napisał(a):To powinien byc trudny egzamin a nie kolejny tescik gimnazjalny.
panish napisał(a):Z gimnazjalnego mialem w sumie 87 punktów (45 matematyczny i 43 z humanistycznego)
Organic Shadow napisał(a):panish napisał(a):Z gimnazjalnego mialem w sumie 87 punktów (45 matematyczny i 43 z humanistycznego)
45 + 43 = 48
panish napisał(a):Organic Shadow napisał(a):panish napisał(a):Z gimnazjalnego mialem w sumie 87 punktów (45 matematyczny i 43 z humanistycznego)
45 + 43 = 48
Jakby na to nie patrzec zrobilem mniejszy blad.![]()
Btw. posta pisalem na szybko bo czasu mam malo dlatego ten bug sie wkradl.
xionc napisał(a):I ostatnia rzecz a mianowicie smieszny poziom tegorocznej matury jak i wiedzy absolwentow. Nie bylem nigdy jakims prymusem ale tegoroczna mature uznaje z banalna.
Zdajacy ja w tym roku uznali ja za mega trudna :shock: .
Dobrze ze nie widzieli zeszlorocznej.
Osobiscie uwazam ze nie kazdy musi miec mature, nie jest to obowiazkowe.
To powinien byc trudny egzamin a nie kolejny tescik gimnazjalny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość