Homoseksualizm

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Homoseksualizm

Postprzez Lucjusz w 03 Gru 2011, 12:48

xionc napisał(a):Twoje urażone uczucia estetyczne czy urażone uczucia estetyczne innych baranów naprawde nie mają jakiegokolwiek znaczenia.

Twoje trollowanie też nie ma najmniejszego znaczenia, idź leczyć kompleksy do stosownego lekarza a nie na forum wylewasz swoje frustracje.
...picie wódki to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości...
Awatar użytkownika
Lucjusz
Ekspert

Dołączenie: 04 Lis 2010, 20:08
Ostatnio był: 16 Kwi 2015, 16:33
Miejscowość: Bałuty
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 261

Reklamy Google

Postprzez Maku w 03 Gru 2011, 16:48

@Xionc - kiedyś myślałem że jesteś inteligentny, a niektóre twoje riposty wydawały mi się zabawne. Chyba się wypalasz, bo po przeczytaniu tego co napisałeś kilka postów wyżej pomyślałem "Ja pier*@#e ale idiota to pisał". Więc łaskawie idź poczytać jakieś poradniki typu "Co zrobić kiedy moje docinki przestają być śmieszne i inteligentne" i wróć jak skończysz lekturę. Chyba że chcesz sobie zniszczyć do końca swój nędzny wizerunek, który i tak już wygląda jak ścierwo kota rozjechanego przez tira.
@Alchemik - po zawarciu związku małżeńskiego w większości przypadków 2 osobniki przeciwnych płci będą dążyć do prokreacji, a co za tym idzie zwiększeniu przyrostu naturalnego i dawania życia nowym pokoleniom - przedłużenie gatunku. Spróbuj mi teraz wyjaśnić pozytywne skutki małżeństwo homo w stosunku do przyrostu naturalnego.
"Nie masz co robić, nudzi się Ci? Kup sobie kij i po jajach się bij" - 52
Awatar użytkownika
Maku
Tropiciel

Dołączenie: 31 Paź 2009, 21:01
Ostatnio był: 15 Cze 2014, 20:15
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 16

Postprzez xionc w 03 Gru 2011, 17:50

Turlam sie ze śmiechu, mój poprzedni post nie miał być śmieszny czy zabawny, nienie. Zero trollingu. Było na serio i poważnie, jak komuś przeszkadzają mizijące sie pedały to proponuje nie patrzeć i nie chodzić do lokali dla homoseksualistów. Jak mi coś nie pasuje dajmy na to w tv to nie oglądam tego, jak obsługa w danym sklepie mnie olewa to tam nie zostawiam swojej kasy. Z czym tu problem? Nie wiem jak wy to robicie że wszędzie widzicie obsceniczne zachowania homoseksualistów bo III RP nie przeżywa najazdu pedalstwa czy lesbijstwa a niektórzy tu szukaja dziury w dupie. Polski obskurantyzm widze w natarciu, może zapiszcie sie do NOP?
Dobra rada: jak następnym razem zobaczycie film z Markiem Barbasiewiczem to możecie puścić hafta i przeprowadzić defenestracje telewizora/monitora i poskarżyć sie na forumie że promocja homoseksualizmu osiąga gargantuiczne rozmiary, przerażające po prostu.
Następna sprawa, kto wam powiedział że głownym celem człowieka jest prokreacja czyli przedłużenie gatunku? I co to za terminologia "2 osobniki przeciwnych płci będą dążyć do prokreacji, a co za tym idzie zwiększeniu przyrostu naturalnego i dawania życia nowym pokoleniom Nie jesteśmy zwierzętami, ogarnij sie, niektórzy, mam nadzieje że wiekszość ma większe aspiracje niż rozmnażanie, wydalanie i kupowanie, bo do tego sprowadzacie ludzką egzystencje. I na koniec, najnowsze niusy: http://www.polityka.pl/swiat/analizy/15 ... dalej.read
Tak dobrze czytacie, planeta nie jest z gumy, rozmnażanie sie jak króliki niczemu dobremu sie nie przysłuży.
Image

Za ten post xionc otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive jaro16.
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez Tajemniczy w 03 Gru 2011, 18:32

:arrowu: xionc
"Rozmnażanie się jak króliki niczemu dobremu sie nie przysłuży"
Zobaczymy czy tak samo powiesz za 40-50 lat gdy nikt nie będzie robił na emerytury przez takich "ynteligentów" jak ty :facepalm: . Ciekawe jak zarobisz na życie z reumatyzmem lub przewlekłymi chorobami :facepalm: .
"Jak komuś przeszkadzają mizijące sie pedały to proponuje nie patrzeć "
Ale jak oni są wszędzie i większość nie wstydzi się afiszować "miziania :mad: ". A do tego to co robią uważają za normalne, więc jak oni mają nie przeszkadzać normalnym osobom? Czym według ciebie jest tolerancja- akceptowaniem każdego gów@#$ nawet jeśli uważasz to za złe czy tolerowanie ale tolerowanie rzeczy mieszczących się w granicach rozsądku i przyzwoitości? Bo powoli zauważam że w współczesnym świecie nie ma miejsca na własne zdanie- media mówią że coś jest okej to i ty musisz tak samo myśleć nawet jeśli w głębi siebie uważasz to za rzecz prowadzącą donikąd...
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez kapucha w 03 Gru 2011, 18:34

xionc napisał(a): Było na serio i poważnie, jak komuś przeszkadzają mizijące sie pedały to proponuje nie patrzeć i nie chodzić do lokali dla homoseksualistów. Jak mi coś nie pasuje dajmy na to w tv to nie oglądam tego, jak obsługa w danym sklepie mnie olewa to tam nie zostawiam swojej kasy.

Załóżmy, że widzę dzieciaka 8-9 lat molestowanego w piaskownicy przez pedofila. Mówiąc delikatnie nie podoba mi się to. Mam odwrócić wzrok i pójść sobie dalej? Bo w sumie nikt nie ma wpływu na to że jest pedofilem. :facepalm:

xionc napisał(a): Nie jesteśmy zwierzętami, ogarnij sie,

I kto to mówi...
kapucha
Łowca

Dołączenie: 09 Kwi 2011, 13:53
Ostatnio był: 01 Lut 2015, 22:11
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 94

Postprzez Soviet w 03 Gru 2011, 18:37

Czyli jedni są przeciwni himoseksualizmowi dlatego, żeby było na emerytury, a drudzy są za tym, żeby każdy był gejem, bo inaczej będzie przeludnienie :E.

(Terminus byłby ze mnie dumny za taką syntezę)
r u avin a giggle m8? LA nie będzie.
Image

Za ten post Soviet otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Universal.
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:41
Ostatnio był: 04 Gru 2024, 20:12
Miejscowość: Wow
Kozaki: 788

Postprzez KoweK w 03 Gru 2011, 18:40

Tajemniczy napisał(a):Ale jak oni są wszędzie i większość nie wstydzi się afiszować "miziania :mad: ".

Byłem w tak wielu miejscach i NIGDY podobnie jak masa moich znajomych, nigdy nie widziała geja/lesbijki z miziającym się partnerem. Albo wyolbrzymiacie, albo naprawdę macie "farta" i widzicie takie sceny "wszędzie". :E
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Wczoraj, 23:46
Frakcja: Bandyci
Kozaki: 1496

Postprzez Tajemniczy w 03 Gru 2011, 18:41

:arrowu: Soviet
Tyle że jak wszyscy by byli gejami lub lesbijkami to by już nigdy by nie było przeludnienia a homo sapiens wyginąłby w ciągu wieku. Więc miejmy nadzieje że proroctwo xienca się nie spełni :E .
:arrowu: xKowekx
No może trochę przesadziłem z tym że wszędzie ale w większych miastach coraz częściej są oni na "widoku". W moim mieście Bogu chwała nie ma ich :E .
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Postprzez xionc w 03 Gru 2011, 18:43

No ja myślałem że na emerture to sobie każdy odkłada sam ale widze że ty z tych co wierzą że ZUS im coś wypłaci... powodzenia i krzyż na droge, kupiłeś piramide finansową która wymyślił nie kto inny jak Bismarck.
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez Tajemniczy w 03 Gru 2011, 18:48

:arrowu: xionc
Po raz pierwszy mogę to powiedzieć- normalnie z tymi emeryturami po raz pierwszy zaskoczyłeś mnie! :E
Dobra tą potyczkę wygrałeś ale w razie np wojny kto obroni taki gejo/lesbo-land? Dzieci nima bo praktycznie nie mają prawa bytu. Chyba jak za Kościuszki z kosami na sztorc zorganizować pospolite ruszenie homosiów :facepalm: . Prorok z ciebie jak z koziej duszy trąba mówiąc twoim dialektem :wink: .
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Postprzez Dżuz w 03 Gru 2011, 19:07

Damn, nie popadajcie w paranoję po raz enty :E
Gejów i lesbijek jest jakiś tam odsetek w społeczeństwie - przyszłość rasy ludzkiej i jej potomstwa nie jest przez to nijak zagrożona. Delfinów nikt nie próbuje leczyć z gejostwa celem przedłużenia gatunku, więc dajcie sobie spokój z tym jak to ta orientacja jest szkodliwa i niebezpieczna :facepalm:

Co do problemu całujących się gejów i lesbijek. Że kogoś to zniesmacza to co: zakażecie całowania się? Nie ten kraj i nie te obyczajowość i mentalność - nikt takiego prawa nie wprowadzi. Co więcej, Polska to nie Japonia - tu publiczne okazywanie uczuć mieści się w granicach normy społecznej i większości to nie przeszkadza. Musicie się z tym pogodzić, niestety dla Was. Mnie się chce rzygać jak ktoś ziewa albo kicha i nie zakrywa gęby, ale jakoś nie pluję z tego powodu jadem na prawo i lewo, ani nie mam zamiaru do nikogo strzelać - gra niewarta świeczki :P
W11 x64 / Ryzen 5 7500F / ASUS Prime RTX 5070 OC 12 GB / 32 GB DDR 5 / SSD Samsung 990 Pro 1 TB
atikabubu Dżuz to morrofag z 10 letnim stażem
Awatar użytkownika
Dżuz
Przewodnik

Dołączenie: 11 Lut 2011, 19:08
Ostatnio był: Wczoraj, 22:10
Miejscowość: Frogville
Kozaki: 255

Postprzez Universal w 03 Gru 2011, 20:27

[zdezaktualizowane poglądy z których nie chce mi się po latach tłumaczyć] + [niepotrzebny komentarz, którego po latach bym nie napisał]
Ostatnio edytowany przez Universal, 28 Paź 2025, 19:46, edytowano w sumie 1 raz

Za ten post Universal otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Realkriss, scigacz1975.
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 15 Kwi 2026, 09:27
Miejscowość: Poznań
Kozaki: 1051

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości