Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez djcycu w 05 Maj 2012, 22:25

Tajemniczy napisał(a)::arrowu:
A to bardziej popularne stałyby się "walki" po lekcjach w jakiś lasach albo odludziach- nie ma nauczycieli, nie ma starych więc można sklepać tego i owego :E .

Mieli by zajęcie i nowy sport :E Chuliganki po meczach by spadły w oglądalności :E A co do pobić kiedyś i dziś to faktycznie lepiej wcześniej było. Sam jeszcze pamiętam bo w latach kiedy ja chodziłem do szkoły to już nie bili nauczyciele ale jeszcze nie było netu u każdego, telefonów a o kompie to się nawet nie marzyło bo kogoż było stać. No ale te bijatyki miały sens. Skopać dupę o pannę albo o poważny problem a nie byle się popisać przed komórką jaka to gangsta...
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Reklamy Google

Postprzez Gizbarus w 05 Maj 2012, 23:40

Wkurza mnie dziecinny hejting - CDA ssie, Bethesda ssie, rząd ssie, tvn ssie... To jakaś moda, żeby teraz co chwila objeżdżać osobę/instytucję której powodzi się lepiej niż statystycznemu polakowi? Irytujące.
A czy TY już przeczytałeś i oceniłeś moją twórczość?
"Samotność w Zonie" - nadal kontynuowana.
"Dawno temu w Zonie" - tylko dla weteranów forum.
"Za późno" - czerwona część cyklu "Kolory Zony"
"Akurat o czasie" - biała część cyklu "Kolory Zony"
"Za wcześnie" - niebieska część cyklu "Kolory Zony"
"Pęknięte Zwierciadło" - mini-cykl o Zonie w wersji noir
Awatar użytkownika
Gizbarus
Opowiadacz

Dołączenie: 18 Paź 2011, 16:44
Ostatnio był: 17 Sty 2026, 10:14
Miejscowość: Zadupie Mniejsze Wybudowania Kolonia II
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 854

Postprzez djcycu w 06 Maj 2012, 00:17

Mnie też wkurza takie coś a szczególnie ostatnio usłyszany tekst. Mianowicie gadam ze znajomą na skype a w międzyczasie rżnę w LS no bo jakoś tak lubię współczesne rolnictwo i zabawę takimi maszynami tym bardziej że to spokojny symulator. No ale wracając do rzeczy to kumpeli się na chwilę odeszło od kompa po coś tam a jej brat co ma może z 15 lat podszedł i zaczął coś tam gadać. Z tego względu że ze mnie koleś raczej spokojny to się odzywałem póki nie zapytał co robię... Przejrzał sobie jak to w co gram wygląda i od razu tekst: "To ty masz 21 lat i grasz w takie coś? Nie ma jak GTA" Noż mówię wam żyłka mi pękła... Gangsta się znalazł. Z jednej strony zrozumiałem że to dzieciak przy mnie ale wkurzył mnie fakt hejtowania czegoś gdzie się krew nie leje, flaki nie wyłażą i że wg niego jestem za stary by grać w całkowicie spokojną grę... W ramach odzewu pokazałem mu zdjęcie z wypadku przy sieczkarni samojezdnej która nieco potrzaskała tam jakieś zwierzątko i powiedziałem mu żeby się napatrzył na krew i flaki jak mu tak bardzo tego brakuje.

:arrowu: Ja co prawda hejtuję EA i BB ale nie dla tego że się ustawili tylko dlatego że w kilku NFS wciskają porządny kit na temat osiągów samochodów które oni na wskroś uwielbiają (albo im firmy dużo za licencje spuściły np. BMW).
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez Terminus w 06 Maj 2012, 08:25

Gizbarus napisał(a):To jakaś moda, żeby teraz co chwila objeżdżać osobę/instytucję której powodzi się lepiej niż statystycznemu polakowi? Irytujące.

Pisanie słowa "Polak" z małej litery ssie ;-)
CREDO [łac. Wierzę]

Za ten post Terminus otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Gizbarus.
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Postprzez vandr w 06 Maj 2012, 11:21

Wpienia mnie, a raczej wywołuje uśmiech politowania to, co stało się z Digart.pl na przestrzeni tych 5 lat odkąd tam zaglądam. Brak słów.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 19 Kwi 2026, 13:07
Kozaki: 1749

Postprzez Allistdead w 06 Maj 2012, 16:36

Ostatnia tura meczu. Mój miotacz posyła piłkę na linię końcową przeciwnika. Tam już czekał inny mój zawodnik. łapie ją i jest przyłożenie. 4:0! Najpiękniejsze zwycięstwo w Blood Bowl. Została tylko jedna tura przeciwnika i świętujemy zwycięstwo w półfinale. A tu nagle wyskakuje okienko, że nastąpił błąd i program zostanie zakończony. No by go... :mad:
Wkurza mnie , że czasem komputer odstawia mi takie draństwa. Wygrywam coś a ten nagle przerwie mi połączenie albo wygeneruje błąd czy się zawiesi. I to niezależnie od tego w co akurat gram. Ale jak przeciwnik wygrywa to takich problemów jakoś nie ma. To po prostu złośliwość rzeczy martwych. Ech... :(
Awatar użytkownika
Allistdead
Stalker

Dołączenie: 05 Sty 2012, 02:05
Ostatnio był: 19 Lis 2013, 07:31
Miejscowość: Wrocław
Kozaki: 15

Postprzez scigacz1975 w 06 Maj 2012, 16:39

Wkurza mnie pisanie postów z telefonu. Wielokrotnie musiałem usuwać dwukrotnie wysłany wrrrrr...
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 29 Mar 2026, 16:28
Miejscowość: Stalowa Wola
Ulubiona broń: --
Kozaki: 926

Postprzez paintball_0 w 06 Maj 2012, 18:12

Spolszczenie, albo nie graj.

Krew mnie zalewa. Nie po to kupuję oryginały, żeby nie móc sobie zagrać w takim języku, w jakim mi się podoba! Płacę za grę, po czym rzucam płytę na półkę, otwieram torrent i ściągam pirata. Dopiero podczas instalacji z ISO mogę spokojnie wpisać kupioną za ciężkie pieniądze linijkę przypadkowych znaczków...

Za ten post paintball_0 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive djcycu.
Awatar użytkownika
paintball_0
Legenda

Dołączenie: 18 Wrz 2008, 15:12
Ostatnio był: 30 Sty 2017, 23:03
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 184

Postprzez marshall6 w 06 Maj 2012, 21:34

Jeżeli chodzi o gry to najbardziej wku*wiają mnie płatne DLC, kiedyś to było za darmo. I nie ma nawet tego na półkach w sklepie, co innego kupić zapakowany w pudełko dodatek na płytce a co innego ściągnąć go z internetu. I 15$ za powiedzmy 3 mapki do gry to jest dojenie kasy z ludzi. Jeżeli dana gra odniesie sukces, druga jej część także i sprzedaje się doskonale, to na ch*j się starać skoro ludzie i tak to kupią? I to się sprawdza bo widać to po grach i wynikach z ich sprzedaży. Zresztą zobaczcie ile dobrych tytułów wyszło 10 lat temu a ile dzisiaj... Producenci mają to w dupie bo liczy się sam dochód. Najbardziej irytujący jest fakt, że teraz piraci są postawieni w lepszej sytuacji niż Ci, co legalnie kupili grę. Pirat zainstaluje, wklei cracka i śmiga. A przy oryginale trza się pie*dolić z rejestracjami, masa niepotrzebnych zabezpieczeń a czasem dochodzi do takich absurdów jak crackowanie oryginałów. Kiedyś na jednym cd-key'u grało całe osiedle, dzisiaj jest nawet problem odsprzedać kupioną grę bo cd-key jednorazowy. Ja już nie dam się skusić na oryginała bo nie dość, że są z tym same problemy to większość ciekawych tytułów okazuje się tandetą. Do dzisiaj na półce mam już tylko Stalkery, Heroes III i CoD2/4, reszty udało mi się pozbyć i też nie zanosi się na to, że coś dojdzie do mojej skromnej kolekcji DOBRYCH gier. Jeszcze jakby muza była tańsza... Ja mam 16 albumów i ludzie myślą, że to dużo. Kupuję średnio co 3-4 miechy płytkę bo w sklepach wołają 40-50zł za sztukę... A na allegro można czekać do usranej śmierci a i tak nie trafisz tego co chcesz za mniejsze pieniądze.
marshall6
Kot

Dołączenie: 03 Maj 2012, 22:57
Ostatnio był: 17 Maj 2012, 18:36
Kozaki: 4

Postprzez Szpagin w 06 Maj 2012, 22:13

1 maja ogłoszono światu, iż w listopadzie wydane zostanie Call of Duty: Black Ops II. Momentalnie fanatyczni zwolennicy CoDa i BFa/MoHa (czy też: antyfani EA i Activision) zaczęli się żreć, w komentarzach i na forach zaroiło się od wyzwisk, bluzgów i prób udowodnienia, że fani konkurencji to banda idiotów. To żałosne. A na jesień będzie jeszcze gorzej, bo obie gry wyjdą i znowu zaczną się zawody "która gra będzie miała gorszą średnią ocenę użytkowników na metacritic.com.

Gorsze jest jednak to, że następnego dnia marketingowiec EA napisał na Twitterze, co myśli o nowej części CoDa. Jak pamiętamy, rok wcześniej Electronic Arts zapowiadało, że ich celem jest zniszczenie marki Call of Duty. Zamiast starać się zrobić jak najlepszą grę, najeżdża na konkurencję. (Żeby nie było: nie mam zamiaru bronić Activision, oni swoje za uszami też mają)
Image
Awatar użytkownika
Szpagin
Legenda

Dołączenie: 26 Wrz 2009, 11:39
Ostatnio był: 15 Gru 2021, 23:24
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 238

Postprzez marshall6 w 06 Maj 2012, 22:36

Mnie tylko ciekawi kiedy się pojawi abonament za grę w multi, i kto będzie pierwszy EA, czy Activision xD Zawsze mnie bawiły sprzeczki gimbusów która gra będzie lepsza CoD/BF, ja powiem tak : obie będą do dupy. W CoD grałem od samego początku, aż do WaW a MW3 nawet mi się nie chciało ściągnąć i do dziś ani razu w to nie zagrałem, nie widziałem nawet gameplaya na YT, bo nie chcę :E
marshall6
Kot

Dołączenie: 03 Maj 2012, 22:57
Ostatnio był: 17 Maj 2012, 18:36
Kozaki: 4

Postprzez Gavdylenko w 06 Maj 2012, 22:44

Mnie ostatnio naprawdę wpienia Steam płacę za gry a musiałbym jeszcze ulepszyć neta żeby sobie móc pograć w tę gry.Jest to według mnie okropne bo nie dość że płaci się duże sumy za gry to jeszcze trzeba mieć szybkiego neta :/ :/
Славься, Отечество наше свободное,
Счастья народов надёжный оплот!
Знамя советское, знамя народное
Пусть от победы к победе ведёт!
Awatar użytkownika
Gavdylenko
Tropiciel

Dołączenie: 18 Cze 2011, 13:26
Ostatnio był: 28 Lut 2013, 19:03
Miejscowość: In der Dunkelheit
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 53

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości