Wojna jest zła. Ale gorsze są sukinsyny które nie mają nic za co byliby gotowi walczyć i umierać. "Może nas wiedzie szalbierz chciwy paru groszy Lecz lepsze to niż śmierć na wapniejących szańcach" - J. Kaczmarski, Stalker.
Wojna jest zła. Ale gorsze są sukinsyny które nie mają nic za co byliby gotowi walczyć i umierać. "Może nas wiedzie szalbierz chciwy paru groszy Lecz lepsze to niż śmierć na wapniejących szańcach" - J. Kaczmarski, Stalker.
Dobra, w związku z tym, że zarżnąłem temat (myślałem, że szybko zostanie odgadnięta), dodam, że ta osoba rządziła w Indiach z ramienia rodziny królewskiej... I proponowała coś między II RP a ZSRR (Rosją Radziecką) :F
Link mi się nie otwiera. Ale z tego co pamiętam, jak się jeszcze otwierał, to chyba na zdjęciu był George Nathaniel Curzon. Ten od nieszczęsnej "linii Curzona" i antypolskiej polityki Anglii w latach 20-tych [był ministrem spraw zagranicznych w kolejnych rządach].