Gizbarus napisał(a):Przemek, mam to samo niedaleko mojego mieszkania - pod oknami monopolowy, więc z regularnością godną azjatyckiego mnicha słyszę nocami bandy uchlanych kretynów. Poza tym - wszelkie miejskie imprezy niosą się tak, że słyszę je u siebie jak gdybym tam był osobiściePrzez to można dostać szału - ostatnie trzy wieczory polegały na słuchaniu "umcyumcyumcy, jesteście najlepsi!!, umcyumcyumcy, bumcybum" do godziny 22.00... Cudowna perspektywa

Tajemniczy, Wojas21.

SkullDagger.

xionc napisał(a):A mnie wkurzają takie narzekacze, co wszystko im przeszkadza. Weźta sie wyprowadźcie do lasu czy w inne Bieszczady i tam będzie spokój. Pomieszkali w miastach w blokach czy innych kamienicach i oczekujecie że będzie cicho jak w leśnej głuszy. No bez jaj.

xionc napisał(a):A mnie wkurzają takie narzekacze, co wszystko im przeszkadza. Weźta sie wyprowadźcie do lasu czy w inne Bieszczady i tam będzie spokój. Pomieszkali w miastach w blokach czy innych kamienicach i oczekujecie że będzie cicho jak w leśnej głuszy. No bez jaj.

Damianox, Paus.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości