Homoseksualizm

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Homoseksualizm

Postprzez moorok w 29 Sty 2012, 22:18

Tzn jeśli mogę wtrącić kawałek swego zdania na ten temat to w moim mniemaniu homoseksualizm jest chorobą: przede wszystkim chorobą bo zachowanie kogoś niezgodne z jego uwarunkowaniem biologicznym jest chorobą. Ale chorobą w pełni uleczalną, chorobą którą da się zwalczyć jeśli się leczy u porządnego psychologa.... Tylko że większość ,,wesołków" -> gejów bo gej to inaczej wesołek wedle tłumaczeń z języka obcego lubi z tym żyć i nie ma zamiaru nad sobą pracować z racji chociażby tego że żyjąc w naszym kraju prędzej pracodawca zwolni za jakieś byle co np. Kobietę która jest w ciąży, żeby za nią nie płacić składek nie płacić macierzyńskiego, niż takiego geja bo będzie się bał żeby mu ten nie wytoczył procesu o znęcanie się nad nim z racji tego że jest ,,inny" niż wszyscy, bo znając stan naszego sądownictwa ten proces by z pewnością wygrał bo przecież nasze państwo jest ,,tolerancyjne".

Btw... Trzeba teraz konto skasować bo mi zaraz w myśl ACTA wjedzie policja do domu za obrażanie publiczne uczuć mniejszości społecznych w naszym państwie:). Pozdrawiam.

Za ten post moorok otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tajemniczy.
moorok
Kot

Dołączenie: 27 Sty 2012, 11:09
Ostatnio był: 12 Kwi 2012, 19:08
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Bulldog 6
Kozaki: 1

Reklamy Google

Postprzez Universal w 29 Sty 2012, 22:34

[niepotrzebny komentarz, którego po latach bym nie napisał]
Ostatnio edytowany przez Universal, 28 Paź 2025, 19:55, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Universal
Monolit

Dołączenie: 21 Lip 2010, 17:54
Ostatnio był: 15 Kwi 2026, 09:27
Miejscowość: Poznań
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1051

Postprzez moorok w 30 Sty 2012, 01:59

Przewidzieć bardzo prosto można przecież to temat aktualny zawsze był jest i będzie bo homoseksualizm to wrzód na ...ie w każdym społeczeństwie... Sorka ale ja słowa tolerancja nie uznaje i nie istnieje ono w moim słowniku, jak coś jest czarne to mówię że jest czarne , jak jakieś gówno za przeproszeniem śmierdzi to mówię,,g...no śmierdzi" a nie ,,ale się roznosi zapach który dla niektórych może być niemiły" , a zresztą przecież czy nie za ,,grzech pedalstwa" Bóg zniszczył Sodomę i Gomorę?? Zajrzałem do Pisma Świętego, gdzie jest wyraźnie napisane że mężczyźni w Sodomie chcieli się dobrać do dwóch posłańców Bożych, gardzili dwoma córkami Lota, które były dziewicami, a chcieli ,,obcować" z facetami i Bóg już się totalnie przez to chyba w....rzył, że dla Lota kazał uciekać z rana z tego miasta i jak tylko wyszedł na bezpieczną odległość to zrównał je z Ziemią... Można by na ten temat sporo debatować bo jak napisałeś wiele osób ma na ten temat swoje zdanie odmienne od mojego, ale cóż ja to zawsze myślałem, myślę i będę myślał niepostępowo, taki już ,,zacofany" jestem :E
moorok
Kot

Postprzez Tajemniczy w 30 Sty 2012, 08:26

:arrowu:
Z tym wrzodem na du... społeczeństwa to prawda. Oni są tylko po to by rozbijać tradycje rodzinne jak to ktoś kiedyś napisał "są najemnikami UE". Wiele zjawisk i nacji toleruje- toleruję Murzynów, Cyganów, Żydów, toleruję w pewnym stopniu globalizację ale pedałów i lesbijek i resztę tego ku!@#$stwa nienawidzę. Tyle że niepotrzebnie mieszałeś do tego tematu wiarę. Zaraz się zacznie szum i będom warny :-/ ...
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez moorok w 30 Sty 2012, 10:10

Tajemniczy wiary do naszej dyskusji nie mieszałem, a to że cytowałem Pismo Święte? To fakt historyczny (Istnienie Sodomy i Gomory kiedyś tam na Discovery udowodnili naukowcy, że to były jakieś tam miasta istniejące w starożytności tylko inaczej się nazywające które zostały zniszczone w wyniku wielkiego kataklizmu). A jeśli nawet, ktoś zrozumie mój post jako jakieś odniesienie do wiary, cóż jego sprawa, ma do tego prawo, warny zaś się nie posypią jeśli nikt nie będzie swoimi wypowiedziami starał się wywołać jakiejś kłótni wywołać i nie zacznie wzajemnie się z kimś opluwać, i tyle :P Co zaś się tyczy tych grup które napisałeś to w każdej grupie znajdą się normalni ludzie i znajdą się taborety, ale ja może zostałem skrzywdzony przez los bo poznałem paru gejów i znam dwie lesbijki ale oni to zasługują tylko i wyłącznie na miano taboretów. Ale to powtarzam nie mozna oceniać ludzi poprzez przynależność do jakiegoś narodu , rasy , czy też nawet i religii bo wszędzie znajdą się ludzie i ,,ludziska".
moorok
Kot

Postprzez xionc w 30 Sty 2012, 10:38

Jasny gwint kolejny nawiedzony, z kolei Tajemniczy znowu sieje swoje kołtuńskie i ksenofobiczne poglądy. Czekam na cytaty z protokołów mędrców syjonu.
Image

Za ten post xionc otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive KoweK, ulvhedin,
Negative Tajemniczy, lektors, Adamus966.
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez Tajemniczy w 30 Sty 2012, 11:20

moorok napisał(a):. A jeśli nawet, ktoś zrozumie mój post jako jakieś odniesienie do wiary, cóż jego sprawa, ma do tego prawo, warny zaś się nie posypią jeśli nikt nie będzie swoimi wypowiedziami starał się wywołać jakiejś kłótni wywołać i nie zacznie wzajemnie się z kimś opluwać, i tyle :P

Ale nasze forum ma to do siebie że jeśli ktoś w takich "drażliwych" tematach poruszy temat wiary to zaraz zleci się tabun "ynteligentnych" i zaczną się pluć i psuć normalną dyskusję.
PS: OK już zmieniam fale.
:arrowu: xionc
Paanie, daj pan spokój...
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Kozaki: 517

Postprzez Dovchenko w 09 Lut 2012, 21:48

Cóż, ze mną jest dziwnie (tak jakby to była jakaś niespodzianka;-))
Normalnie, kiedy myślę o gejach, nie mam nic przeciwko temu. A niech kochają kogo chcą, mnie tam nic do tego...
Ale kiedy widzę np. dwójkę pedałów, którzy idą za rękę, albo (o zgrozo) całują się, to mam od razu odruch wymiotny... Kiedy muszę stanąć twarzą w twarz z gejem, to nie potrafię ukryć obrzydzenia, ale kiedy sobie o nich zwyczajnie w świecie myślę, to nic mi nie wadzi...
Kogóż to z nas tonący nie wiózł wrak, któż z nas zaprzeczyć może - że ułomny?
Kogóż nie łudził oślepiony ptak, kogóż w bezludzie nie wiódł pies bezdomny?

A przecież wciąż przyciąga strefa ogrodzona, i ogrodzona nie bez celu chcemy wierzyć;
To nie my w Zonie - to nam odebrana Zona,nam ją niepewnym, ale własnym krokiem mierzyć
Póki nadziei gorycz wreszcie nie pokona.

Dovchenko
Wygnany z Zony

Dołączenie: 16 Kwi 2011, 21:15
Ostatnio był: 16 Kwi 2012, 17:25
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 6

Postprzez scigacz1975 w 09 Lut 2012, 22:22

@Dovchenko - bo dopóki się nie wychylają masz ich zwyczajnie w doopie, a jak się publicznie obściskują to Ci się robi niedobrze bo to coś nienormalnego. I myślę że każdy normalny zdrowy człowiek tak ma, tyle że bycie przeciwko gejom (czyt. zachowanie się jak normalny człowiek) jest obecnie niepopularne, więc nawet jak czuje odruch wymiotny to się nie przyzna tylko pieprzy farmazony o tolerancji.
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 29 Mar 2026, 16:28
Miejscowość: Stalowa Wola
Ulubiona broń: --
Kozaki: 926

Postprzez Dżuz w 09 Lut 2012, 23:01

Czyli jestem nienormalnym, chorym psychicznie zbokiem bo widok obściskujących się facetów czy kobiet wywołuje u mnie takie samo obrzydzenie i wymioty jak myśl o tym, że owi panowie posuwają się w zaciszu własnej sypialni, czyli żadne. Dzięki za diagnozę :E
W11 x64 / Ryzen 5 7500F / ASUS Prime RTX 5070 OC 12 GB / 32 GB DDR 5 / SSD Samsung 990 Pro 1 TB
atikabubu Dżuz to morrofag z 10 letnim stażem
Awatar użytkownika
Dżuz
Przewodnik

Dołączenie: 11 Lut 2011, 19:08
Ostatnio był: Wczoraj, 22:10
Miejscowość: Frogville
Kozaki: 255

Postprzez M3Fis70 w 09 Lut 2012, 23:08

Ja osobiście nie mam nic przeciwko tym ludziom. Człowiek jak każdy inny (kierując się przekonaniem że każdy człowiek jest poje*any na swój sposób) tyle że lubi co innego.
Jeżeli mam szczerze mówić to mam wśród znajomych dość Dużą liczbę homo (nie, to nie są moi wszyscy znajomi a ja mam kobietę) i jakoś oni mi nie przeszkadzają w żaden sposób. Co więcej są bardzo otwarci na innych ludzi.
I chwała im za to, przynajmniej nie są odizolowaną sektą.
Podsumowując: mnie nie obrzydzają ani nie przeszkadzają.

Ale oczywiście są sprawy do których nie jestem przychylnie nastawiony pomimo szerokiego grona znajomych.
Więc ślub? ok ale dzieci to lekka przesada. A poza tym patrząc z perspektywy takich dzieci, niestety były by bardzo gnojone w szkole. A tego bym nie chciał. Nawet dziś się cholernie nieprzyjemnie w tych niższych szkołach.
Podstawówka ma swoje prawa. A gimnazjum jest jak inna ziemia. Poje*ana ziemia...
Dobry mutant, to martwy mutant.
Tajne zaszyfrowane inforamcje
:

Kovek to ciągle pauka
Awatar użytkownika
M3Fis70
Weteran

Dołączenie: 08 Kwi 2010, 20:34
Ostatnio był: 23 Maj 2025, 21:46
Miejscowość: Brzydgoszcz/Posen
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 77

Postprzez scigacz1975 w 10 Lut 2012, 00:26

@Dżuz widocznie nie miałeś nieprzyjemności zobaczenia dwóch gejów w bądź co bądź intymnej sytacji na żywo. Ja miałem tę nieprzyjemność i mnie zbrzydziło. Nie polecam. Tym bardziej że znam obu i wiedziałem że są gejami ale jakoś nie bardzo się nad tym wcześniej rozwodziłem. Po całym fakcie przez jakiś czas nie bardzo chciało mi się z nimi rozmawiać. Najciekawsze jest to że osoby obecne w czasie opisanego zajścia i również zmuszone do jego obserwacji miały potem podobne do mnie odczucia - bez różnicy czy to były kobiery czy mężczyźni, chociaż chyba facetom bardziej to nieodpowiadało, przynajmniej sądząc po komentarzach.
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 29 Mar 2026, 16:28
Miejscowość: Stalowa Wola
Ulubiona broń: --
Kozaki: 926

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości