Windows XP Service Pack 3

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Windows XP Service Pack 3

Postprzez Keldorn WistBlade w 15 Mar 2008, 00:15

Jak wiecie od pewnego czasu gigant z Richmond wyprowadził nowy pakiet uaktualniający naszą windę do wer SP3. Pytanie brzmi jakie są wasze obawy, uzasadnienia użycia, problemy z kompatybilnością SP3 z aplikacjami, sterownikami czy urządzeniami. Czy ktoś z Was posiada ten pakiet i jak go ocenia i czy jest warto wgrać ów Service Pack.

Zastanawiałem się od jakiegoś czasu czy warto wgrywać to czy nie warto, czy przyda się to mi jako użytkownikowi domowemu czy jest to kierowane do innych grup użytkowników.

Informacje zaczerpnięte z www.centrumxp.pl

1. http://www.centrumxp.pl/Aktualnosci/221 ... P_SP3.aspx
2. uciełem link bo był strasznie długi
3. http://www.centrumxp.pl/Aktualnosci/225 ... wanie.aspx

oczywiście na stronie jest więcej newsów i informacji.

Jeśli powtórzyłem temat to sorki bo szukałem z grubsza ale nie zauważyłem podobnego.
Awatar użytkownika
Keldorn WistBlade
Tropiciel

Dołączenie: 28 Wrz 2007, 10:44
Ostatnio był: 14 Cze 2023, 12:36
Miejscowość: Szczecin
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper SGI
Kozaki: 9

Reklamy Google

Postprzez Fred w 15 Mar 2008, 12:56

Ja myślę że warto instalować SP3 ze względu na to ze będzie zawierał większość łatek które wyszły do tej pory. Jak wszyscy wiedzą po instalacji WinXP i SP2 do ściągnięcia ma się jeszcze ok 100 aktualizacji. Jeśli postawimy jeszcze SP3 to liczba tych aktualizacji pewnie się zmniejszy do ok 20. Poza tym jak wiadomo aktualizacje są po to żeby je instalować. Żadnych problemów z kompatybilnością ani tego typu rzeczami bym się nie spodziewał.
There is no such thing as innocence, only degrees of guilt.
| Core i5 8600K + SPC Grandis XE1236 | G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL15 | GTX 1070Ti JetStream 8GB | GoodRam Iridium Pro 240GB | Toshiba P300 1TB | PNY XLR8 CS3030 1TB | Corsair RM550x | BQ Silent Base 600 |
Awatar użytkownika
Fred
Weteran

Dołączenie: 25 Lip 2007, 12:07
Ostatnio był: 24 Sie 2021, 12:16
Miejscowość: Oahu
Frakcja: Najemnicy
Kozaki: 25

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości