Fan napisał(a):Tak to jest nielegalne, i trzymajmy sie tego, temat tabu grona zamknietego jak co¶ PM.
S.T.4.L.K.3.R. napisał(a):Fan napisał(a):Tak to jest nielegalne, i trzymajmy sie tego, temat tabu grona zamknietego jak co¶ PM.
Lu¼ne t³umaczenie powy¿szego tekstu na jêzyk potoczny:
'Nie kupiê tej gry, bo szkoda mi kasy. Wolê to do³o¿yæ na now± ko¶æ RAM'u. Ale na forum muszê uwa¿aæ, bo u Klawisza ju¿ i tak mam prze...chlapane. Bêdê udawaæ porz±dnego, poprê walke z piractwem, szczególnie w tym temacie, a po kryjomu w tle ¶miga mi torrent. Tam spokojnie ¶ci±ga siê ju¿ Stalker, GTA 4 i 40 czê¶æ NFSZreszt±, jak kto¶ ma ciekawe linki/torrenty, to na PM warto siê powymieniaæ i zaoszczêdziæ kasê, któr± zainwestujê w nowy procesor 16rdzeniowy. A jak podniosa ceny gier, to co? Jak w ¿yciu nic oryginalnego nie kupi³em
Touchdown napisał(a):"tak, ¶ci±gam gry nielegalnie i wcale nie mam ochoty siê z tego wycofywaæ."
ksysinek napisał(a):Tak tak. wszyscy grzecznie opowidaj± sie jak to bardzo sa legalni, ile sa w stnie wydac na oprogramowanie i ile maj± nielegalnych utwórów. Wszyscy boj± sie policyjnych kontorli i uczciwie daj± zarobic autorom. Takie rzeczy to tylko w Erze. Rodzi sie tylko jedno pytanie: co robi 2000 peerów pod³aczonych do torrenta na PT (wtajemniczeni wiedz± co to jest, dodam ze jest to zamknieta spo³eczno¶ sk³adajaca sie z ok 30 tys u¿ytkowników) Czy¿by co 15 user tego przybytku illegalnosci ¶ciaga³ Stalkera, aby sprawdziæ czy 179z³ za wersjê kolekcjonersk± to nie za ma³o ? Osobiscie nie stac mnie na tak± rozpuste a nawet jesli bym tyle mia³ to wola³bym do³o¿yc do sprzêtu i cieszyæ sie lepszymy osiagami. tymczasem wracam tam skad przyszed³em i do³aczam do grona piratów, tym razem jako ten 2001![]()
Pozdro dla wszystkich graj±cych.
Ksysinek
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości