przez Decimus76 w 18 Kwi 2015, 23:25
W ogóle wrogowie a szczególnie stalkerzy mają dziwne i głupie AI, najczęściej nie umieją mnie trafić, albo wchodzą prosto na celownik, albo mnie nie widzą albo nie słyszą, a czasami umieją zabić z końca mapy 1 strzałem, choć w CS i COP trochę lepiej to wypada, także nie podoba mi się to, że mapa szczególnie w SOC i CS jest bardzo mała i nie ma w niej co zwiedzać. Powinni zostawić wiele tych map ze starych buildów, a nie przycinać do ponad połowy i zmniejszać, te które zostwaili, też w SOC Prypeć jest do d#upy, prawie wszystkie miejsca są zablokowane, mapa samo w sobie jest mniejsza, ciągle słychać strzały w dodatku wszędzie są Monolitowcy... i cała lokacja jest zniszczona. Tak samo jak elektrownia, zmarnowany potenciał... Po prostu wielka szkoda. Zadanie poboczne w SOC i CS są bezsensu, typu: Zabij dziki, bo nam przeszkadzają, przynieś to i tamto, można się wkurzyć, ale w COP jest już dobrze.
Procesor: i5 3470 3.20Ghz/Karta Graficzna: Gainward GTX 650 Ti-1GB-128 bit/RAM: Goodram 6GB 1333Hz/Zasilacz: Silentium PC Vero L1/Dysk: Samsung HD502, 500GB/Obudowa: SilentiumPC Brutus M23 Pure Black/Monitor: Acer K22HQL
https://www.youtube.com/watch?v=GgmMCp1nOlU
Telefon: LG L Fino
Tablet: Modecom FreeTab 1001