Której frakcji najbardziej nie lubisz?

Tutaj dyskutujemy w tematach, które nie pasują do żadnej części S.T.A.L.K.E.R.'a.
Regulamin forum
Chcesz zadać pytanie lub masz problem? Napisz w tym dziale, a Twój temat na pewno zostanie usunięty.

Której frakcji najbardziej nie lubisz?

Powinność
150
19%
Wolność
76
10%
Bandyci
286
37%
Monolit
113
15%
Wojsko
77
10%
Czyste Niebo
10
1%
Naukowcy
17
2%
Najemnicy
43
6%

Razem głosów : 772

Re: Której frakcji najbardziej nie lubisz?

Postprzez Włuczęga_221 w 14 Lis 2010, 21:15

Mnie najbardziej wkurzają bandyci... Nie wyznają żadnych zasad i chcą przetrwać w Zonie, nie cieżką pracą, ale okradając innych.... Wolność nie dziala mi zbytnio na nerwy, pod warunkiem że nie wtyka nos w nie swoje sprawy i nie strzela do mnie od razu, kiedy mnie zobaczą :D
Włuczęga_221
Kot

Dołączenie: 05 Paź 2010, 16:25
Ostatnio był: 28 Sie 2011, 21:55
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 1

Reklamy Google

Postprzez Bambosz107 w 14 Lis 2010, 22:36

Nie wiem, dlaczego do frakcji zostały zaliczone Zombie. Przecież to zmutowani stalkerzy, mutanty nie będące już ludźmi. Co prawda występują w PDA jako frakcja, ale mimo wszystko nie powinni być do nich zaliczani. To tak gwoli ścisłości.

Uwagi moderatora:

Masz rację, poprawione. Niestety trzeba głosować jeszcze raz! - xKoweKx
Go Go Power Rangers!!
Awatar użytkownika
Bambosz107
Legenda

Dołączenie: 10 Maj 2009, 21:50
Ostatnio był: 15 Cze 2022, 20:42
Miejscowość: Tarnów
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 87

Postprzez Michu w 14 Lis 2010, 22:49

Bandyci. Nie dość że to typowe kozaki z mocną gębą, to do tego pełno ich wszędzie na obrzeżach Zony i co chwila gdzieś się napatoczą pod lufę.
Awatar użytkownika
Michu
Very Important Stalker

Dołączenie: 10 Lip 2007, 00:34
Ostatnio był: 16 Cze 2025, 18:27
Miejscowość: Jelenia Góra
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 133

Postprzez Fenishi w 14 Lis 2010, 22:59

Jak @up. Banda debili, brudasów, dresów i tępaków mocnych w grupie, ale trzęsących gaciami w pojedynkę. Ścierwo, które trzeba eliminować, bo tylko zabiera powietrze i miejsce w Zonie (i nie tylko :P ). Wiodą upokarzającą egzystencję, dlatego trzeba jak najszybciej z nią kończyć - żeby się biedaki dłużej nie męczyli i nie upokarzali. Osobiście nie ma dla mnie niczego lepszego niż zaczajenie się w krzakach z kilkoma granatami F1 i wrzuceniu kilku między taką grupę - i cieszenie się "furgającymi" wokoło fragmentami ich śmierdzących ciał :E
"Tsurushita kuzuki koyoi de ikutsu...?"
Awatar użytkownika
Fenishi
Tropiciel

Dołączenie: 28 Maj 2010, 18:49
Ostatnio był: 14 Cze 2016, 18:46
Miejscowość: Zabrze
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 17

Postprzez Warsoonclang w 16 Lis 2010, 14:21

Z wielu powodów "Wolność" . Po prostu mnie wk*$%&* . Takie cielaki z nich . Gówno robią i zawracają tylko dupy . Raz próbowałem w Zewie po ich stronie grać , i gdy zrobili rozwałkę koło kompleksu przeciwlotniczego ... ech
w drzwiach kochany sojusznik stanął i widzi k**** debil , że granat pod nogami leży a dupy nie ruszy . Wtedy się lekko wściekłem bo sobie save'a długo nie robiłem ( więc cześć winy spada na mnie ) . Nie jestem zorientowany czy to tylko mnie tak się dzieje czy takie głupie boty są tylko w Wolności . Łatwiejszym przeciwnikiem są tylko bandyci w 3 osobowych grupach .
Ufff.....
Не перейдут
Awatar użytkownika
Warsoonclang
Stalker

Dołączenie: 13 Kwi 2010, 20:22
Ostatnio był: 30 Mar 2016, 09:40
Miejscowość: Bunkier Naukowców w Jantarze
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 18

Postprzez SVDstriker w 16 Lis 2010, 14:29

Ja wprost przeciwnie , nie nawidzę "Powinności" jak widze ich z daleka to już strzelam. Nie mogę wytrzymać jak na nich patrze i jeszcze te ich wygłaszanie że zone trzeba zniszczyć. Kompletna bzdura takich jak "Powinność" trzeba wyeliminować na zawsze.
Image
Awatar użytkownika
SVDstriker
Tropiciel

Dołączenie: 15 Lis 2010, 11:37
Ostatnio był: 15 Cze 2012, 20:18
Frakcja: Najemnicy
Kozaki: 52

Postprzez Fenishi w 16 Lis 2010, 17:17

Warsoonclang napisał(a):Z wielu powodów "Wolność" . Po prostu mnie wk*$%&* . Takie cielaki z nich . *%&@# robią i zawracają tylko dupy . Raz próbowałem w Zewie po ich stronie grać , i gdy zrobili rozwałkę koło kompleksu przeciwlotniczego ... ech
w drzwiach kochany sojusznik stanął i widzi k**** debil , że granat pod nogami leży a dupy nie ruszy . Wtedy się lekko wściekłem bo sobie save'a długo nie robiłem ( więc cześć winy spada na mnie ) . Nie jestem zorientowany czy to tylko mnie tak się dzieje czy takie głupie boty są tylko w Wolności . Łatwiejszym przeciwnikiem są tylko bandyci w 3 osobowych grupach .
Ufff.....

E? Oceniasz frakcję na podstawie inteligencji NPC-ów, zamiast ich ideologii czy poglądów? Chyba coś Ci się pomyliło :wink:
Awatar użytkownika
Fenishi
Tropiciel

Postprzez Tormentor w 16 Lis 2010, 17:32

Nie lubię Bandytów , bo łupią i żyją jak pasożyty. Są jak takie wrzody na dupie. Sprawiają tylko dodatkowe zamieszanie i przez nich marnuje się amunicje.
Image
Awatar użytkownika
Tormentor
C O N T R I B U T O R

Dołączenie: 15 Lis 2010, 21:42
Ostatnio była: 20 Kwi 2025, 19:52
Miejscowość: Yantar
Ulubiona broń: --
Kozaki: 291

Postprzez matekfpol w 19 Lis 2010, 07:12

Ja bardziej od bandytów nie lubię Monolitu. To jedyna poza wojskowymi frakcja z którą nie można żyć w zgodzie. Pełno ich w ważniejszych miejscach gry, są świetnie uzbrojeni i wszędzie ich po prostu dużo. Poza tym to wariaci - gdy grałem w SoC, po przejściu przez barierę zacząłem obserwować jakąś grupkę ludzi przy ognisku. Wszyscy 4 siedzieli i kręcili całym tułowiem po okręgu jakby byli w transie lub po :wódka: . Nie cierpię Monolitian
Awatar użytkownika
matekfpol
Tropiciel

Dołączenie: 16 Lis 2010, 23:26
Ostatnio był: 20 Lis 2024, 18:50
Miejscowość: gej
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 39

Postprzez Fenishi w 19 Lis 2010, 14:48

Fakt, Monolit może i jest niebezpieczny i nielubiany, ale pewnie większość przyzna mi rację, że jest w nich coś cholernie intrygującego :wink: A przynajmniej dla mnie. Bo spójrzcie na to tak - bandyci to bandyci, zero jakichś poglądów czy zasad, grabią wszystko dla zaspokojenia siebie. Wolność i Powinność - walczą między sobą w imię swoich racji i ideologii. Samotnicy - neutralni dla wszystkich, więc mniejsza o nich. Naukowcy - tylko badają Zonę. Wojsko, jak to wojsko - żołnierze wykonują tylko rozkazy, więc też żadnych poglądów u nich nie widać, podobnie u Najemników, którzy walczą tylko dla kasy. A Monolit jako jedyna frakcja w Zonie walczy o coś, o co nie walczy żadna inna - o swoją religię. Owszem, to po prostu fanatycy i nic więcej, ale jednak sam fakt się liczy, nie uważacie? :P Dlatego gdy tylko widzę Monolitian, to nasuwają mi się pytania - skąd? Gdzie? Dlaczego? Po co? Mnie osobiście cholernie intrygują - co nie znaczy, że nie wolę Samotników, których preferuję :D

Za ten post Fenishi otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive 1920razor.
Awatar użytkownika
Fenishi
Tropiciel

Postprzez Darkon w 19 Lis 2010, 15:10

Ja najbardziej nienawidzę dupków z Powinności. Za każdym razem kiedy gram robię wszystko aby zaszkodzić tej frakcji. No i oczywiście te ich brednie jaka to Zona jest zła itd. Uwielbiam natomiast Wolność. Dlatego moim podstawowym hasłem jest

"Chcesz skopać tyłki Powinności? Dołącz do Wolności"
Uśmiechnij się! Jesteś w ukrytej snajperce!
"Bycie w Wolności to twoja Powinność" - Grave

Image
Awatar użytkownika
Darkon
Stalker

Dołączenie: 25 Mar 2010, 22:45
Ostatnio był: 03 Mar 2015, 12:45
Miejscowość: To tu, to tam...
Frakcja: Wolność
Kozaki: 10

Postprzez PMG w 12 Gru 2010, 20:11

Nie lubię bandytów. Zabijają i grabią, bo sami nie potrafią zarobić. Poza tym większość z nich jest chamska i głupia. Są uciążliwi, tylko w Zonie przeszkadzają. Idioci bez mózgu tyle powiem.
Ostatnio edytowany przez PMG 27 Gru 2010, 11:47, edytowano w sumie 3 razy
Awatar użytkownika
PMG
Redaktor

Dołączenie: 12 Gru 2010, 10:30
Ostatnio był: 01 Sie 2024, 15:05
Frakcja: Zombie
Ulubiona broń: Viper 5 9x18
Kozaki: 127

PoprzedniaNastępna

Powróć do Ogólna dyskusja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości