Riseofyourlife napisał(a):(...)
Stalker 2: Niemożliwe GSC się rozpadło((
Gizbarus napisał(a):>nowe hirołsy
>stare hirołsy
>dowolny rok
Nie porównuj gówna do pierwszych trzech części (zwłaszcza trzeciej), ja cię bardzo proszę. Więc przykład jak najbardziej chybiony.
kaczor_1991 napisał(a):Gizbarus napisał(a):>nowe hirołsy
>stare hirołsy
>dowolny rok
Nie porównuj gówna do pierwszych trzech części (zwłaszcza trzeciej), ja cię bardzo proszę. Więc przykład jak najbardziej chybiony.
Prosić możesz, ale wiele z tego nie będzie. I ja uwielbiam H3 ale o ile generalnie zgadzam się z Twoją opinią co do H6 czy tych sieciowych to wyrażając się w ten sposób o H5 pokazałeś tylko, że albo w tą część nie grałeś albo grałeś szukając na siłę wad by uzasadnić samemu sobie że się do niczego nie nadaje. A podchodząc do tej gry bez porównywania z H3 na zasadzie "H3 bóstwo a wszystko inne na pewno będzie chłamem" okazuje się, że H5 jest świetnym następcą H3. I to by było na tyle. Jeśli drogi Gizarbusie masz na ten temat ochotę podyskutować zapraszam na pw, tutaj nie ma co offtopu ciągnąć bo dałem ten przykład nie by dyskutować o samych heroesach ale by dać ludziom nadzieję na wskrzeszenie. Bo tak jak Kowek chętnie bym pograł w Stalka 2 - nawet gdyby miał być wydany przez kogoś innego wobec czego - gdyby ten stalker był sam w sobie nieco 'inny'. Ale czy inny oznacza gorszy?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości