Osobiście grę przeszedłem dwa razy i płonącego na ognisku Wilka nie zobaczyłem (korzyść dla mnie ) . Ale niech będzie - pytanie zmienione na bardziej ,,pewniejsze". Tak samo uczyniłem z pytaniem odnośnie Dzika.
Łilson akurat jestem w Magazynach Wojskowych zrobię screena
Gdy nadeszło Gestapo, na budynki spadły bomby Zamienił dziurawe palto na dwie kukurydzy kolby Poczuł, że koniec to już tylko kwestia dni. Gdy płonęło miasto ludzie z krzykiem umierali w nim...
nie zawsze jak się tych gości rozwali co zawsze koło wilka są to wilk normalnie będzie żył czytałem że to było zamierzeniem twórców że wilk musiał zginąć choć czasami żył ale ja miałem to tylko wtedy kiedy rozwaliłem Ojca didora i tego drugiego czyli wróbla to wtedy wilk zawsze przeżywał (zadanie od samotnika z baru zlikwiduj zdrajce)
27/29. Ale jestem niepewny jednej odpowiedzi do zadania. Zawsze myślałem że Renegaci są do Bandytów neutralni, a tu proszę poprawną odpowiedzią była Wolność.
Gdzieś ktoś podał definicję, że Renegaci, to nie bandyci, tylko przykładowo dezerterzy z woja, Samotnicy, których wykluczono z bractwa stalkerskiego. Po prostu uniwersalny wróg Czystego Nieba, stworzony na potrzeby jednej części gry.