jalkavaki napisał(a):Nie dałbyś rady. Wystarczy kilka deszczowych nocy. Nie masz ani w czym spać czy się okryć, ani czym zabezpieczyć się od deszczu lub wilgoci, ani czym rozpalić ogień aby się ogrzać. W efekcie szybkie wychłodzenie organizmu, który jest nie dość że osłabiony to jeszcze podatniejszy na różnego rodzaju choroby. A na takie zapalenie płuc ani plecak wódek ani kałach nie działają.
Dementorin napisał(a):Troszeczkę się wtrącę, ale jak ktoś może to niech chociażby dla zabawy spakuje to o czym mówi i wrzuci zdjęcie razem z postem. Tak jak to zrobił djcycu.Ja spakuję plecak i wrzucę zdjęcie pod tym postem. Tamtego już nie mogę edytować.
Kubasek napisał(a):Dementorin napisał(a):Troszeczkę się wtrącę, ale jak ktoś może to niech chociażby dla zabawy spakuje to o czym mówi i wrzuci zdjęcie razem z postem. Tak jak to zrobił djcycu.Ja spakuję plecak i wrzucę zdjęcie pod tym postem. Tamtego już nie mogę edytować.
Gdybym tylko miał Geigera, strzelbę jednostrzałową i PM'a
Dementorin napisał(a):Kubasek napisał(a):Dementorin napisał(a):Troszeczkę się wtrącę, ale jak ktoś może to niech chociażby dla zabawy spakuje to o czym mówi i wrzuci zdjęcie razem z postem. Tak jak to zrobił djcycu.Ja spakuję plecak i wrzucę zdjęcie pod tym postem. Tamtego już nie mogę edytować.
Gdybym tylko miał Geigera, strzelbę jednostrzałową i PM'a
To spakuj wszystko poza tym.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość