Znalazłem paru ciekawych gości: German Paksas- NIEMCY IDĄ NA ZONE!!! Jurka Waginow- No nie powiem, dźwięczne nazwisko Siewa Zgięty- Zgięty czy nie, całkiem spoko gościu.
Walera Buldożer Grisza Pijawka Waśka Maszyna Czołg- kolo siedzi w magazynie podstacji na Zatonie. Goblin- pamiętacie jak w CN Ojciec Walerian gadał z nim przez radio? Okazało się że facet jest najemnikiem w magazynie podstacji na Zatonie. Dania Pączek Kapitan Kurwic- pnie się po szczeblach kariery chłopak! Witiucha Kutwa- być może Kutwa z Wolności ma brata? Rusik Kaleson- ciekawe... zrobił coś brzydkiego w spodnie że go tak nazywają, czy co?
CS- Dolina Mroku (od razu mówię nie mam żadnych modów z Wheeljackami albo calebami ) ------------------------------------------------------ Chuck Norris nie przyjechał do Zony, to Zona przyjechała do Chucka
Ostatnio grając MISERY parsknąłem jak spotkałem kolesi o ksywkach Wowan Pilnik i najlepszy, Michaś Ninja!! No przez tego Michasia to normalnie monitor oplułem!
Szkoda, że w Stalkerze nie występuje płeć piękna. Miałbym wtedy idealną ksywkę dla kobiety-stalkera, Katiusza Śliski Kocyk Chyba nie trzeba się specjalnie domyślać, do jakiej frakcji by należała
Uwagi moderatora:
Ale co ten post wnosi do tematu? - Wheeljack
Totalitarian Love Pulse
Za ten post Lenin otrzymał następujące punkty reputacji: