Straszne momenty!

Tutaj dyskutujemy w tematach, które nie pasują do żadnej części S.T.A.L.K.E.R.'a.
Regulamin forum
Chcesz zadać pytanie lub masz problem? Napisz w tym dziale, a Twój temat na pewno zostanie usunięty.

Re: Straszne momenty!

Postprzez megashooter w 06 Paź 2012, 10:22

Mnie osobiście wystarczyło:
Rykowisko kontrolera w podziemiach agropromu.
X18 to jak mi wyskoczył nibyolbrzym przed twarzą . Jak zobaczyłem jakie to g**** :facepalm: to zabilem na luzie. :E

Mam pytanie czy x10 znikło? Bo nic o nim nie słychać. :/
Awatar użytkownika
megashooter
Stalker

Dołączenie: 20 Cze 2012, 08:35
Ostatnio był: 29 Sie 2017, 13:21
Miejscowość: Rostok
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 12

Reklamy Google

Postprzez Hawajczyk w 06 Paź 2012, 10:29

A ja nigdy nie zapomne tej cholernej pijawki na schodach w tym budynku co byly narzedzia do pracy precyzyjnej, obok fabryki jupitera. Tak się przestraszyłem, że zapakowałem jej magazynek w łeb :)
Awatar użytkownika
Hawajczyk
Kot

Dołączenie: 05 Paź 2012, 22:07
Ostatnio był: 23 Cze 2013, 18:45
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 5

Postprzez StefanStrielok w 18 Lis 2012, 10:33

Witam was Stalkerzy.W Zewie Prypeci miałem strasznego stracha na punkcie pijawek w tunelu do Prypeci ponieważ nie strawie ich ryków i krzyków.Jest to dla mnie przerażające nie raz odskoczyłem od komputera przez snorka.Następny potwór którego się boję w Zewie to Burerr z wyglądu jest to raczej małe i nie agresywne stworzenie lecz jest inaczej nie lubię go za to ponieważ tą swoją twarzą nie raz mnie wystraszył wybiegł z ciemniejszego konta i się wystraszyłem.Następnym stworzeniem którego nie cierpię to pijawka w Cieniu Czarnobyla w podziemiach Agropromu gdy tylko widzę jak biegnie ze strachu strzelam jak głupi próbując ją trafić.
Ostatnio edytowany przez StefanStrielok, 25 Kwi 2013, 17:58, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
StefanStrielok
Stalker

Dołączenie: 31 Mar 2012, 18:22
Ostatnio był: 21 Lis 2021, 00:29
Miejscowość: Szczecin
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 2

Postprzez FireB0X w 08 Lut 2013, 19:13

Szczerze mówiąc to mało pykam w straszne gry . Kiedyś jak włączyłem Resident Evil 4 to po 10-15 minutach wyłączyłem bo miałem w gaciach pełno . S.T.A.L.K.E.R. jest tak samo , jak nie bardziej straszny , ale musiałem się przełamać , bo naprawdę mi się spodobał ( przeszedłem wszystkie części po kilka razy ) . Ale dość tego offtop-u . Najbardziej wystraszyłem się w '' S.T.A.L.K.E.R. Call of Prypat '' . W podziemnym laboratorium X18 usłyszałem płacz dziecka dobiegający z łazienki ( już miałem mokro :D ) otwieram drzwi , nic nie zauważyłem więc zacząłem po kolei zaglądać do kolejnych kabin . Pierwsza pusta , druga
:

, a tam Burer na mnie wyskakuje
:o . Zawału serca też o mało nie dostałem gdy w tunelu Prypeć 1 powoli otwiera się ( w górę ) masywna , stalowa brama
:

a tam wyskakuje z ciemności i rzuca ci się do gardła kilka snorków
. Pozdrawiam i stawiam :wódka: ;)

Proszę postaw kozaka :polska:
Mówi Stalker do Jasia:
- Widzisz Jasiu tutaj kiedyś stała cukiernia. Głaszcze go po głowie.
- Widzisz Jasiu, a tutaj kiedyś stała elektrownia z Czarnobyla. Głaszcze go po drugiej głowie.

Jestem kieliszkiem . Nalej wódki

Za ten post FireB0X otrzymał następujące punkty reputacji:
Negative Voldi.
Awatar użytkownika
FireB0X
Kot

Dołączenie: 11 Lis 2012, 13:10
Ostatnio był: 26 Lip 2013, 17:23
Miejscowość: Zona
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: -3

Postprzez Progres w 23 Mar 2013, 00:02

Dla mnie strasznym momentem był moment gdy wracałem w nocy do janowa i obok posterunku wyskoczył na mnie niby olbrzym myślałem , że się posram. Potem po drodze do bazy zobaczyłem kontrolera na drodze ale go załatwiłęm(head shot) jakoś to poszło ale ten nibyolbrzym zaledwie w 2 dzień rozgrywki to było coś.
Awatar użytkownika
Progres
Kot

Dołączenie: 07 Wrz 2012, 13:23
Ostatnio był: 19 Lis 2013, 15:29
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 0

Postprzez TK-426 w 23 Mar 2013, 12:09

Przechodząc jeszcze raz Stalkera, byłem w podziemiach Agropromu. Kierując się już do wyjścia, na śmierć zapomniałem o Kontrolerze. W pokoju ciemno, na łbie słuchawki a ja słyszę wycie tego mutanta za swoimi plecami. Po tej akcji, musiałem zmienić pieluchę.
TK-426
Kot

Dołączenie: 11 Mar 2013, 13:55
Ostatnio był: 29 Mar 2014, 00:23
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: GP 37

Postprzez eXZab w 25 Mar 2013, 02:54

Ja się wystraszyłem jak grałem w Stalkera Czyste Niebo w Czerwonym Lesie. Miałem aktualnie noc, szedłem do Jantaru od Leśnika (wiadomo, że musiałem przejść przez ten Las(. Oczywiście grałem an słuchawkach i w połowie drogi usłyszałem ryk (było ciemno, latarka dużo nie oświetlała), nie widziałem twarzy tylko białe oczy, które dosyć długo się do mnie przybliżały i nagle wyskoczyła mi pijawka :D. Uciekałem stamtąd ale pomyliłem drogi, po jakimś czasie ryk ucichnął, a ja bez patrzenia na PDA znalazłem wyjście z lasu (wyjście wyglądało jak cmentarz).

PS: Cały czas słyszałem ten ryk i tupanie za moimi plecami nawet się :/ nie oglądałem
eXZab
Kot

Dołączenie: 10 Mar 2013, 19:54
Ostatnio był: 08 Kwi 2013, 23:38
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 6

Postprzez Dziab_Dziab w 25 Mar 2013, 09:07

Jak czytam to widzę, że dla wielu osób Czerwony Las był bardzo straszny. Ale nie dla mnie (to pewnie dlatego, że robiłem wszystko jak najszybciej).
Awatar użytkownika
Dziab_Dziab
Stalker

Dołączenie: 17 Sty 2013, 20:09
Ostatnio był: 02 Sie 2017, 16:59
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: SPSA14
Kozaki: 23

Postprzez PeterJ w 26 Mar 2013, 00:28

Dla mnie za to Czerwony nie jest straszny, tylko najbardziej irytujący. Pełno tam promieniowania, psów, snorków, które nie tyle są straszne, co raczej przeszkadzają. Zresztą ta lokacja mi się nie podoba też wizualnie, bo twórcy mogli bardziej upodobnić ją do rzeczywistego Czerwonego Lasu. Mnie najbardziej przerażała natomiast wizyta w X-16 i to za każdym razem gdy grałem. Podobnie sam Jantar. Autentycznie bałem się tam chodzić, zwłaszcza gdy było ciemno.
Awatar użytkownika
PeterJ
Kot

Dołączenie: 12 Mar 2013, 01:49
Ostatnio był: 13 Sty 2014, 15:25
Miejscowość: Opole
Ulubiona broń: Tunder S14

Postprzez Jaroć w 27 Mar 2013, 09:20

Ja miałem 3 momenty kiedy się wystraszyłem,ale nie wiem czy ten pierwszy się zaliczy bo to raczej nie ze strachu :D

Pierwszą sytuacje która nie wiem czy można do tego tematu zaliczyć,choć wystraszyłem się to raczej tak.Otóż w CoP w laboratorium X8 przy wejściu do pokoju gdzie jest płacz dziecka i burer w kiblu tam wyleciał mi Z ŚCIANY SNORK!Ten błąd gry ze snorkiem w ścianie mnie przestraszył :(

Druga sytuacja wydarzyła się też w CoP,ale na modzie MISERY kiedy nie miałem noktowizji i biegałem po Janowie coś zaczęło mi odbierać życie,ale było tak ciemno że nic nie widziałem,a nie stałem w promienowaniu ani anomalii...na koniec okazało się że szczur mnie bił :E

Trzecia ostatnia moja sytuacja wydarzyła się w CS podczas walki u najemników[mod faction war] ze stalkerami w kordonie kiedy coś w 3sekundy wybiło mój 10osobowy skład dobrze uzbrojonych najemników w egzo...przyznajcie sami byście się trochę wystraszyli szczególnie że zgineli wszyscy na raz!Mówiąc wam prawdę coś po następnych 3 sekundach od razu zabiło mnie i wczytując tamten save od razu po wczytaniu coś mnie zabijało zanim zdążyłem się odwrócić!Nadal mam zainstalowanego CS z tym modem i savem,ale nie wiem co zrobić :(
Sorry za błędy ortograficzne
Awatar użytkownika
Jaroć
Kot

Dołączenie: 30 Gru 2012, 12:34
Ostatnio był: 17 Kwi 2017, 23:28
Miejscowość: Prypeć
Ulubiona broń: Sniper VLA
Kozaki: -2

Postprzez Nikodem w 01 Kwi 2013, 17:56

Gdy CS idziemy podziemiami z bazy powinności są tam snorki które wyskakują zza rogu. Na początku sie zestrachałem a potem zacząłem sie śmiać gdy jeden sie zaciął i zaczął skakać w ściane w ogniu który wydobywał sie z rur nad nim :D :wódka: :wódka:
Jeżeli nie chcesz dać kozaka (lub nosisz pentagramy na portkach)
to wiedz że coś się dzieje...
Awatar użytkownika
Nikodem
Kot

Dołączenie: 29 Sty 2012, 13:49
Ostatnio był: 14 Mar 2014, 21:25
Miejscowość: Poznan
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 4

PoprzedniaNastępna

Powróć do Ogólna dyskusja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości