Ja miałem 3 momenty kiedy się wystraszyłem,ale nie wiem czy ten pierwszy się zaliczy bo to raczej nie ze strachu
Pierwszą sytuacje która nie wiem czy można do tego tematu zaliczyć,choć wystraszyłem się to raczej tak.Otóż w CoP w laboratorium X8 przy wejściu do pokoju gdzie jest płacz dziecka i burer w kiblu tam wyleciał mi Z ŚCIANY SNORK!Ten błąd gry ze snorkiem w ścianie mnie przestraszył
Druga sytuacja wydarzyła się też w CoP,ale na modzie MISERY kiedy nie miałem noktowizji i biegałem po Janowie coś zaczęło mi odbierać życie,ale było tak ciemno że nic nie widziałem,a nie stałem w promienowaniu ani anomalii...na koniec okazało się że szczur mnie bił
Trzecia ostatnia moja sytuacja wydarzyła się w CS podczas walki u najemników[mod faction war] ze stalkerami w kordonie kiedy coś w 3sekundy wybiło mój 10osobowy skład dobrze uzbrojonych najemników w egzo...przyznajcie sami byście się trochę wystraszyli szczególnie że zgineli wszyscy na raz!Mówiąc wam prawdę coś po następnych 3 sekundach od razu zabiło mnie i wczytując tamten save od razu po wczytaniu coś mnie zabijało zanim zdążyłem się odwrócić!Nadal mam zainstalowanego CS z tym modem i savem,ale nie wiem co zrobić