Straszne momenty!

Tutaj dyskutujemy w tematach, które nie pasują do żadnej części S.T.A.L.K.E.R.'a.
Regulamin forum
Chcesz zadać pytanie lub masz problem? Napisz w tym dziale, a Twój temat na pewno zostanie usunięty.

Re: Straszne momenty!

Postprzez Dodox w 15 Sie 2010, 15:21

Stalker jest jedyną taką grą która oferuje taki klimat i zaje****e momenty .
Ale do rzeczy .
Moje momenty były w każdej części w Cieniu X18 i X16 , w Czystym Niebie podziemia Agropromu a w Zewie jaskinia w której można znaleźć martwego gościa i pochylającego się nad nim kontrolera ale przed wejściem do jaskini słyszysz jego głos "Człowieku , wynoś się z tąd !!!" normalnie super !
Ta adrenalina i nagły strach ale jak naciśniesz na spust jest już wporzo . :E
Naszą powinnością jest roznieść w pył całe plugastwo Zony i ją samą
Image
Awatar użytkownika
Dodox
Stalker

Dołączenie: 11 Cze 2010, 21:21
Ostatnio był: 06 Mar 2013, 19:57
Miejscowość: Poznań
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 4

Reklamy Google

Postprzez atikabubu w 15 Sie 2010, 15:52

<troll mode on> E tam... W tych grach ciężko się bać (chyba że ma się 10 lat :E). Jak już chcecie się pokładać ze strachu to lepiej zmontujcie PS One, Silent Hill, słuchawki i grajcie w ciemnym pokoju w nocy :E
W11 x64 / Ryzen 5800 / Gigabyte GTX 3070 / 32 GB DDR 4
Pierwszy opek/ LA Persona (Firefox) / Hińskie bajki obejrzane
Awatar użytkownika
atikabubu
Very Important Stalker

Dołączenie: 23 Lut 2008, 13:10
Ostatnio był: 06 Sie 2025, 10:52
Miejscowość: Zajebista
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: RP-74
Kozaki: 569

Postprzez Adam w 15 Sie 2010, 18:45

Hohoho, znalazł się, twardziel :P

W SoC-u bałem się jak zaczynałem poraz pierwszy grać, czyli Piwnice Agropromu i znane nam mutanty :D
Do dziś, jak gram, omijami niektóre lokacje :D
W CS-sie tylko momenty w Piwnicach Agropromu i Czerwony Las.
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 04 Sie 2025, 19:54
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 394

Postprzez jarostalker w 15 Sie 2010, 18:49

Jak wy się boicie w stalkerze to macie chyba 5 lat.

Za ten post jarostalker otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive KoweK.
Awatar użytkownika
jarostalker
Stalker

Dołączenie: 29 Lip 2010, 12:37
Ostatnio był: 22 Sty 2012, 15:32
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 4

Postprzez STALKER98 w 15 Sie 2010, 19:03

Straszne momenty. Hmm... Ja się tylko przestraszyłem pijawy ( w CS) w Wiosce pijawek jak czytałem opis artefaktu i nie wiem skąd mi ta morda wyskoczyła... :facepalm:
Polyushko-pole, Polyushko, shiroko pole. Edut po polyu geroi , Ekh, sa Krasnoy Armii geroi! Devushki, glyante, Glyante na dorogu nashu. Vyetsya dalnyaya doroga, Ekh , da razveselaya doroga !
Awatar użytkownika
STALKER98
Stalker

Dołączenie: 08 Mar 2010, 23:27
Ostatnio był: 03 Lut 2011, 11:31
Miejscowość: Tyż z Kremla a co se bede żałować ;)
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 1

Postprzez KoweK w 16 Sie 2010, 12:15

jarostalker napisał(a):Jak wy się boicie w stalkerze to macie chyba 5 lat.

Dobrze powiedziane! :D Nie wiem, gdzie były te "straszne" momenty w S.T.A.L.K.E.R.'ze... w SOCu, że niby w laboratorium? Tia.... najstraszniejsze są momenty gdy przez przypadek strzelisz w swojego przyjaciela i cała chmara stalkerów zaczyna się atakować. :E
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 12:41
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1489

Postprzez M3Fis70 w 16 Sie 2010, 14:17

Straszne w SoC-u tylko. (sok z jabłek :D)
Ale w podziemiach Agropromu pierwszy raz grałem (totalny noob ze mnie był) i ta pijawka a ja miałem jeszcze obrzyna ze sobą z doświadczenia z innych gier wiem że śrut to broń na wszytko prawie padłem ale zabiłem gnojka.
Potem ten kontroler na końcu nie wiedziałem co robić kryłem się za ścianą i próbowałem strzelać ale jak widziałem że nie pada to spieprzyłem.
Następnie x16 po zejściu drabinką i za stalowymi wrotami wbiłem się na drabinę do stacji kontroli trochę wyżej, zabiłem snorka tego koło kibla i te zombie co widziałem. Idę i ten snork z co był u góry skoczył na dół i taki snork na monitorze z zaskoczenia, od klawiatury odskoczyłem :P
Dobry mutant, to martwy mutant.
Tajne zaszyfrowane inforamcje
:

Kovek to ciągle pauka
Awatar użytkownika
M3Fis70
Weteran

Dołączenie: 08 Kwi 2010, 20:34
Ostatnio był: 23 Lip 2019, 10:04
Miejscowość: Brzydgoszcz/Posen
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 77

Postprzez PogromcaPijawek w 23 Sie 2010, 13:57

hmm straszne momenty? były dwa w SoC.
1 to ide sobie znad jantaru do bazy powinności a tu strzelanina.ja zamiast rąbać to sie przekradłem ale jak szłem obok i chciałem skręcić za róg....bu :!: :!: Snork skoczył mi prosto na ryj i tak podskoczyłem na krześle że o mało nie spadłem :E
2 to było obok mózgozwęglarki jak ide ciemnym korytarzem a tu nagle materializuje sie przede mną pijawka i jak charknęła to ze strachu wystrzelałem magazynekk i spieprzałem jakieś 5 min. :E
PogromcaPijawek
Kot

Dołączenie: 23 Sie 2010, 12:17
Ostatnio był: 01 Wrz 2010, 15:16
Ulubiona broń: SPSA14
Kozaki: 0

Postprzez Midonik w 23 Sie 2010, 15:03

A ja poprostu jak słysze jakieś straszne dźwięki, jęki, krzyki itp. to wyłączam słuchawy i mnie to nic nie obchodzi xD. Pierwszy raz, Agroprom... Kontroler. Omg naprawdę się przestraszyłem, pijawki to dla mnie mały pikuś, kontrolery są o WIELE straszniejsze... Ten ich jęk, przyciąganie wzroku... Nie zapomnę tego :/

PS. Ktoś tu mówił o Silent Hill powyżej. To ja w sumie sie zgadzam, pierwszy raz jak to przechodziłem to ... brrrrr...
99% debili czyta mój post z ręką na myszce... Nie zdejmuj! Już za późno. :)
Awatar użytkownika
Midonik
Kot

Dołączenie: 20 Sie 2010, 01:33
Ostatnio był: 14 Cze 2012, 18:59
Miejscowość: Dolina Mroku
Kozaki: 7

Postprzez Ayaz w 24 Sie 2010, 03:03

Straszne momenty? Rzadko kiedy są, ale mogą się zdarzyć. Mam pobudzoną wyobraźnię, przez horrory, przez co lubię się straszyć, a jak nie mam nic do roboty, przeglądam program TV, by horror pooglądać dla relaXu. Ale do rzeczy.

Zew Prypeci: nie lubię chodzić po zmroku. Poczucie zagrożenia potęguje muzyka i strach, że za chwilę wyskoczy mi chimera albo jakieś inne ujstwo.

Czyste Niebo: Czerwony Las. Miejsce, które z jakiegoś dziwnego powodu przeraża mnie w szpik, że się cały trzęsę. Czułem się tak, jakbym już był. Poszperałem trochę,i dowiedziałem się, że mam w rodzinie rosyjskiego Likwidatora, który usuwał Czerwony Las. To by mogło wyjaśniać te spazmy strachu.
Drugie: Podczas misji dla Pustelnika poszedłem po PDA w domku. Jak wracałem, wyskoczyła mi Pijawka z tym swoim okrzykiem godowym. Środek nocy, słuchawki na basach. Po prostu tak podskoczyłem, że z krzesłem do tyłu poleciałem, nogami potrząsnąłem biurkiem, i było kupić nową klawiaturę, bo tamta w proszek się rozsypała. No, takie niemiłe przygody :D.
Awatar użytkownika
Ayaz
Stalker

Dołączenie: 27 Lip 2009, 23:47
Ostatnio był: 26 Gru 2024, 23:34
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 9

Postprzez utak3r w 24 Sie 2010, 10:39

Nie mam teraz przed sobą pudełka (jestem w robocie) - jaką klasyfikację PEGI mają Stalkery? Bo jak czasem widzę 13-latków wypowiadających się o niektórych grach, to... no, powiedzmy, że nie powinni w takie gry grać.
Sooner or later, you will meet the Undertaker...
Awatar użytkownika
utak3r
Modder

Dołączenie: 11 Lis 2009, 18:15
Ostatnio był: 29 Lis 2024, 23:16
Miejscowość: Szczecin
Frakcja: Powinność
Kozaki: 376

Postprzez jalkavaki w 24 Sie 2010, 11:30

utak3r napisał(a):Nie mam teraz przed sobą pudełka (jestem w robocie) - jaką klasyfikację PEGI mają Stalkery? Bo jak czasem widzę 13-latków wypowiadających się o niektórych grach, to... no, powiedzmy, że nie powinni w takie gry grać.

16 +
:wink:
Wojna jest zła. Ale gorsze są sukinsyny które nie mają nic za co byliby gotowi walczyć i umierać.
"Może nas wiedzie szalbierz chciwy paru groszy
Lecz lepsze to niż śmierć na wapniejących szańcach" - J. Kaczmarski, Stalker.
Awatar użytkownika
jalkavaki
Legenda

Dołączenie: 02 Kwi 2010, 11:20
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 17:30
Miejscowość: Stetinum
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 194

PoprzedniaNastępna

Powróć do Ogólna dyskusja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości