atikabubu napisał(a):Ja to bym chętnie widział Stalkera na jakimś zmodyfikowanym silniku Army 2Ta gra jest bardziej słowiańska momentami od ShoC

wikipedia.org napisał(a):Games using the CryEngine3
Crysis 2
Lichdom
Forged by Chaos
A GSC Game World game, most likely S.T.A.L.K.E.R. 2
www.gamasutra.com napisał(a):Crytek has said it will develop its upcoming shooter Crysis 2 with the new engine. No third-party licensing deals have yet been officially announced, although earlier this year, German outlets reported that GSC Game World's S.T.A.L.K.E.R. 2 will be powered by the tech.

Kontroler napisał(a):Ale to jest wszystko nic dlatego, że pozbawili by wielu ludzi okazji przejścia gry, ponieważ nie było by już dx8 i myślę, że stracili by na tym dużo...
specPL napisał(a):chociażby dla tego że nie ma kompów zdolnych do uciągnięcia kombinacji ogromnego światu STALKERA i super wymagającego silnika rodem z Crysis.

caleb59 napisał(a):Tyle, że wydajność x-ray nadal jest większa niż cryengine co osobiście mogę potwierdzić, a Wam łatwo się wypowiadać i oceniać jak macie kompy z mocą obliczeniowa na wyrost przynajmniej jeszcze 4 lat - skończcie pie*rzyć głupoty...

caleb59 napisał(a):Tyle, że wydajność x-ray nadal jest większa niż cryengine co osobiście mogę potwierdzić, a Wam łatwo się wypowiadać i oceniać jak macie kompy z mocą obliczeniowa na wyrost przynajmniej jeszcze 4 lat - skończcie pie*rzyć głupoty...

impulse_101 napisał(a):Tak tylko ze cryengine2 oferuja o wiele bardziej zaawansowana technike niz xray wiec w jaki sposob stwierdzasz ta wydajnosc?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości