Samotnik na zatonie: Dańko Cholerny Szczęściarz. Przywódca ataku na Leśniczówkę: Siewa Chingagook. Zombi w tunelu prypeć 1: Bogdan Wentylator. Kolejny samotnik: Dimka Wół Roboczy. Miałem chyba bandytę o nazwisku Ojciec Chrzestny. Aha i jeszcze monolitowiec o nazwisku Wierzący.
Teraz kolej na mnie. Nie piszę imion, bo nie pamiętam. Nazwiska: Badacz Polarny, Ojciec Chrzestny, Bandyta, Złodziej, Skurczybyk. To chyba wszystko, jak sobie przypomnę, to dopiszę.
Poraz kolejny przechodzę Cień Czarnobyla, ale teraz zwróciłem dopiero uwagę na ksywki. Zauważyłem dużo śmiesznych pseudonimów niestety zapamiętałem tylko dwa. Antyterrorysta (u mnie łazi na wysypisku pomiędzy Biesem i Sieryjem). Drugi o dziwnej ksywce znajduje się w kompleksie fabrycznym w Jantarze. Zabiłem Zombie który nazywał się "Zombie Stalker".
Dzisiaj w Stalker Cień Czarnobyla natknąłem się na gościa o imieniu Pietro Plastelina. : )
No i wreszcie udało mi się znaleźć Gordona Freemana .. gram właśnie 3 raz. Może trochę późno ale nigdzie nie czytałem gdzie się dokładnie znajduje. : P