Ja z kumplami już od 3 lat odtwarzam różne bitwy, np. Stalingrad, Omacha Beach. Bawimy się też w różne filmy, np. Ryan, Wróg u Bram, oraz w różne gry, np. Call of Duty, Medal of Honor, Ojciec chrzestny.
adi to widze że przykazie jesteś skoro rekonstuujesz np. Omaha Beach i Stalingrad... behheheh sam mundur to chyba coś koło 8tys (?) a w ASG wie kminimalny (oficjalnie) to bodaj 16 lat... ale są grupy co np. i 14 latka wezmą. ale musi mieć równo pdo sufitem (czyli zero pomysłów typu "egzekcuja" itd.)
Ja hyba muwie olsą w innym langłydż - fjk (specjalnie nadałeś nowy klimat rozmowie? Jeśli nie to popraw post). Adi - mało dla Ciebie ban na SB, czy pracujesz swymi wielce do tematu wnoszącymi postami na docenienie swych starań? L
Jurgen napisał(a):bracia! Powiedzcie cos o tym old town, to jest larp czy konwent? A tak w ogóle, to tam sie nocuje pod chmurka, czy w jakiejs szkole itd.
Raz na rok. Jest to duży konwent z prelekcjami, choć całość odbywa się w klimacie nieustającego LARPu. Śpisz w namiocie. Wszystko jest na stronie, więc dość nieuważnie musiałeś czytać.
Więc jakbyście robili Stalkerową imprezę to powiedzcie.
To mój sprzęt uzbierany pół roku temu z myślą o OldTown, ale sobie jeszcze poczekam bo mam tego farta że jestem z grudnia a impreza od 18 lat. ;/ Wysłałem ten obrazek nawet na Fan Art na stronie Stalkera, ale niestety nie załapałem się.
Ja również Bawie się w ASG. Jakiś ciekawy meczyk z ciekawym scenariuszem i w dobrym klimacie był by wskazany ja się pisze jak coś. Mam H&KSL9 mundur SWAT'owski tylko flage ukrainy na ramie sobie przymocuję. Chyba że moge bez flagi robić za jednego z wojskowych
In googli non est, ergo non est. (jak nie ma w googlach to nigdzie nie ma)