Diablo II[Doszedłem do drugiego poziomu trudności na 28lvlu barbarzyńcą, ale widocznie nie byłem wystarczająco do*ebany, bo bishibosh mnie zabił w tristram na hita jakimiś błyskawicami, no to dalej mi się nie chciało(miałem 8 lat) ps. niedawno do tego wróciłem, nabiłem 12lvl amaznoką, ale pomyślałem o tym i fhuj usunąłem diablo]
WoW[(najwięcej zabawy sprawiło mi szukanie sposobu na granie za free, 2 lata minęły zanim mi się udało, 2 lata gorzkich łez podczas oglądania gameplayów, wtedy odkryłem co to jest serwer, i że istnieje coś takiego jak "serwery alternatywne", nie blizzarda

nabiłem 70lvl paladyna, for the horde!)
Warcraft II(grałem w niego zanim umiałem pisać, do teraz pamiętam że save'y zawsze nazywałem "wertynoui"

dowiedziałem się o tym bo kiedyś ojciec mi przeczytał co ja tam napisałem)
Warcraft III(no, w niego jak grałem to już umiałem pisać, nawet czytać. Do tej pory w niego gram na eurobattle.net i garena. Znalazłem świetny sposób jak przejść ostatnią kampanię u elfów-wystarczy drzewcem wyrąbać ścieżkę w lesie i tam się schować, po czym zrobić sobie herbatę i przeczekać 30 minut

główka pracuje

)
Age of Empires I
Age of Empires II(Moja pierwsza gra, ze 2-3 lata w nią grałem)
Rayman
Beyond Good & Evil(jedyna w swoim rodzaju, 2 razy przeszedłem)
Heroes III(klasyka, ostatnio do niego wróciłem, a kiedyś grałem z kumplami na jednym komputerze multi)
Battlezone I
Battlezone II(2 razy przeszedłem)
Gothic I(4 razy przeszedłem)
Gothic II(3 razy przeszedłem)
Gothic III(2 razy przeszedłem

gufno jak nie wiem co, nie pasuje do poprzednich części)
Tibia(2 razy przeszedłem

a raczej przeszedł za mnie bot)
Runescape(Oj długo w to grałem)
Club penguin

Nie będę pisał wszystkich gier w które grałem/przeszedłem, bo to ma być przecież lista gier w które najwięcej grałem