Delat napisał(a):[error]Description : D3DXCreateTexture( HW.pDevice, top_width,top_height, levels_exist,0,t_dest_fmt, D3DPOOL_MANAGED,&t_dest )[/spoiler]
Zabezpieczyłem się na out of memory metodą Trurl3 oraz atikabubu na zmianę ograniczenia pamięci. Ale ten błąd hmm.. jak mogę temu zapobiec moim okiem to coś nie tak z teksturą ale co ?
Hmm, a na karcie ile masz RAMu? Może musiałbyś zmniejszyć co niektóre teksturki.
A co do zarzutów pod kątem fabuły... no właśnie tu tak jest - pewnych zadań nie będziemy w stanie wykonać ze względu na nasze poprzednie dokonania. Jeżeli ktoś uważa to za bug, to naprawdę radzę odstawić skomplikowane mody, bo się tylko zdenerwuje.
jaras76 napisał(a):mod nr 1 jak widać na forum,każdy narzeka ale gra
Kto gra, ten gra
Powiem tak: ten mod mógłby być modem nr1, ale nie jest - i, co gorsza, nie będzie nigdy. Ze względu na swoją naturę, ten mod nigdy nie będzie "ukończony". Ktoś pytał, dlaczego wciąż tyle bugów: otóż dlatego, że normalnie, to powinno się zamknąć listę funkcji i przez kilka miechów zajmować się tylko usuwaniem błędów - żadnych nowych rzeczy! A tu, co chwila coś nowego dochodzi

i tak będzie.
MOS napisał(a):w NS jest tylko jedno rozwiązanie każdego questa(no 2) albo go zawalisz albo go zaliczysz co w żaden sposób do nieliniowości zaliczyć nie można.
yyy... a chciałbyś co mieć jeszcze, "prawie zaliczone"? Ale i tak masz właśnie trzeci stan: "niemożliwe do wykonania", z powodu wcześniejszych działań. I o to mi chodzi najbardziej, że sporo osób narzeka, że nie może wykonać zadania i krzyczą "bug!!", podczas, gdy chciałoby się rzec: "it's not a bug, it's a feature".
Sooner or later, you will meet the Undertaker...