Linki do filmów o stalkerze, polecam je obejrzec ,ja je widze pierwszy raz, ale podobno sa juz stare. Linki mam od uzytkownika Waro z forum Oblivion-lost.
Ostatnio edytowany przez limak122, 28 Cze 2007, 18:38, edytowano w sumie 1 raz
Czasopismo Igromania prowadzilo (prowadzi?) taka specjalna kolumne Stalkera jak i strone internetowa z materialami (filmy in-game, wywiady z twórcami) - pamietam, bo pisalem o tym newsa na stalker.pl ;>
Dobry trailer, ja go jeszcze nie widzialem, chociaz nie pokazali w nim chyba wszystkich broni dostepnych w grze (np. Gauss Rifle nie widzialem a czytalem ze bedzie).
Ten z wódk± przyda³ by siê w wy¿szej rozdzielczo¶ci bo grafika tam by³a wy¶mienita! Troche s³aby ten efekt wódki Móg³by siê jeszcze rozmywaæ ekran
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Efekt upojenia alkoholem IMO najlepiej prezentuje siê w wied¼minie, mo¿na nawet straciæ przytomno¶æ. Ciekawe czy takie urwanie filmu mo¿na bêdzie zaliczyæ równie¿ w stalkerze?.