Szukam jakiegoś radia internetowego, które byłoby bardziej słuchowiskiem na różne tematy- kulturalne, artystyczne, itp...gdzie nie ma zbytnio współczesnej muzyki typu Rihanna itp- takiego aby stanowiło dobre tło do pracy oraz samego posłuchania, było czymś innym od wszystkich RMF'ów, Zet, Trójek itp...jest w ogóle coś takiego?
A Program Czwarty Polskiego Radia a.k.a. Czwórka? Też niezłą muzykę dają, Rihanny itp. raczej nie uświadczysz, a poza tym mają ciekawe audycje. To jest coś jak BBC 4, mniej więcej
Radio internetowe z muzyką z gier i filmów fantasy i artystów grających w klimacie. Klasykopodobna, ambient, miło i spokojnie. A znajdziecie to w Radiu Rivendell. Sam streaming, zero gadania. Jak ktoś lubi takiej muzyczki posłuchać to polecam.
Смертельные аномалии, опасные мутанты, анархисты и бандиты, не остановят "Долг", победоносной поступью идущей на помощь мирным гражданам всей планеты!
Kiedy idziesz do Strefy, to sobie za konotuj: z towarem wróciłeś - cud boski, z życiem uszedłeś - daj na mszę, kula patrolu - fart, a cała reszta - jak los zdarzy. - A&B Strugaccy; Piknik na Skraju Drogi
Nie da się tu żyć bez gorzałki... Chcę już o wszystkim zapomnieć. Cholera, to samo dzień po dniu. Kiedy to się wszystko skończy? To chyba przeznaczenie... Daj mi spokój! Życie i tak jest do dupy.
na cholerę nagłą potrzebne ci radio, nie masz swojego rozumu i swojej muzyki? Jak masz czas wolny i lubisz jakąś nutę to wrzucaj ją od rana do wieczora, nie musisz słuchać ściemy, hmm swoją drogą kiedyś myślałem, żeby założyć stację radiową internetową dla userów stalker.pl, czasu mało ale wykonawców patrząc na temat muzyka nie brakuje.
„Et aux horions, l’on verra qui a meilleur droit" — Jeanne d’Arc
Ze swojej strony mogę polecić http://radioparty.pl/ 8 kanałów tematycznych, ja polecam kanał główny, na stronie jest ramówka i każdy może sobie zerknąć, kiedy gra jego faworyt. Po zarejestrowaniu na forum mamy dostęp do pobrania mixów. Oczywiście wszystko jest w pełni legalne.