Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez GhostRider44 w 17 Maj 2012, 20:22

Ostatnio mam ochotę komuś przyj... Moi "koledzy" ze mnie kpią, że mam Dziewczynę w Łodzi. Okazują w dość dziwny sposób zazdrość. -.- Już nie będę pisał ze szczegółami, ale dam przykład (reszta odzywek jest podobnego typu). "Przecież ci się ona znudzi, bo jest tak daleko", "Ja nie wiem jak ty mogłeś się jej spodobać" i jeszcze wchodzenie mi na łeb typu: "Weź powiedz co tam piszesz!", albo (do drugiego kolegi) "Na pewno piszą cały czas: Co tam? Nic. 5 sekund później: Co tam? Nadal nic." i tu głupkowaty śmiech. Ja pierdziele trzymajcie mnie! :mad:
PS: Nie znudzi. Dlaczego? Kocham. Bardzo.
Haraszo kartoszki!
Awatar użytkownika
GhostRider44
Stalker

Dołączenie: 23 Sty 2011, 12:30
Ostatnio był: 04 Mar 2023, 09:25
Miejscowość: Domek w wiosce kotów, Kordon
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 149

Reklamy Google

Postprzez Lucjusz w 17 Maj 2012, 21:07

Mnie wkur... mój laptop, jest bardziej sfochowany od mojej dziewczyny :wódka:
...picie wódki to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości...

Za ten post Lucjusz otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive GhostRider44.
Awatar użytkownika
Lucjusz
Ekspert

Dołączenie: 04 Lis 2010, 20:08
Ostatnio był: 16 Kwi 2015, 16:33
Miejscowość: Bałuty
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 261

Postprzez Gizbarus w 17 Maj 2012, 21:25

Ghost, ale to dość popularne wśród dzisiejszej młodzieży :P Nawet jeśli nie czepialiby się twojej dziewczyny i tego, jak daleko jest, to czepialiby się czego innego - choćby że sznurówki masz związane w sposób, jaki dziś mógłby zostać uznany za 'obciachowy'. Widzisz, głupcy muszą mieć czas na zazdrość - głównie dlatego, że ich życie jest tak żałosne, że czepiając się innych, nie skupiają się na swojej beznadziejności :P
A czy TY już przeczytałeś i oceniłeś moją twórczość?
"Samotność w Zonie" - nadal kontynuowana.
"Dawno temu w Zonie" - tylko dla weteranów forum.
"Za późno" - czerwona część cyklu "Kolory Zony"
"Akurat o czasie" - biała część cyklu "Kolory Zony"
"Za wcześnie" - niebieska część cyklu "Kolory Zony"
"Pęknięte Zwierciadło" - mini-cykl o Zonie w wersji noir
Awatar użytkownika
Gizbarus
Opowiadacz

Dołączenie: 18 Paź 2011, 16:44
Ostatnio był: 17 Sty 2026, 10:14
Miejscowość: Zadupie Mniejsze Wybudowania Kolonia II
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 854

Postprzez vandr w 17 Maj 2012, 21:38

GhostRider44 napisał(a):Ostatnio mam ochotę komuś przyj... Moi "koledzy" ze mnie kpią, że mam Dziewczynę w Łodzi. Okazują w dość dziwny sposób zazdrość. -.- Już nie będę pisał ze szczegółami, ale dam przykład (reszta odzywek jest podobnego typu). "Przecież ci się ona znudzi, bo jest tak daleko", "Ja nie wiem jak ty mogłeś się jej spodobać" i jeszcze wchodzenie mi na łeb typu: "Weź powiedz co tam piszesz!", albo (do drugiego kolegi) "Na pewno piszą cały czas: Co tam? Nic. 5 sekund później: Co tam? Nadal nic." i tu głupkowaty śmiech. Ja pierdziele trzymajcie mnie! :mad:
PS: Nie znudzi. Dlaczego? Kocham. Bardzo.

Twoi "koledzy" Ci zwyczajnie zazdroszczą, i podobnymi tekstami pragną Cię odwieźć od dziewczyny, bo nie mogą znieść myśli, że ktoś z ich grona(w tym wypadku Ty) jest lepszy od nich pod tym względem. Pociesze się, to jest norma. Grunt, to nie dać się wyprowadzić z równowagi- przy następnych takowych docinkach zarzuć tekstem typu "Ta, chcielibyście mieć to co ja...ale dopiero pewnie Was to spotka za ładnych parę lat, tymczasem miłego seansu na RedTube", puść figlarny uśmiech i odwróć się plecami. ku*wica z ich strony murowana Image
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: Wczoraj, 20:34
Kozaki: 1749

Postprzez Realkriss w 18 Maj 2012, 11:26

Ta jest, a im mniej im będziesz mówił na jej temat, tym bardziej Ci będą zazdrościć. Jeśli nie będziesz reagował na zaczepki, znudzi im się, gwarantuję.
Ja przeszłam przez piekło przycinków, gdy zdecydowałam się sama wychowywać dziecko. Wszyscy dookoła, a zwłaszcza koleżaneczki mówili mi: "Omójboże, to już zawsze będziesz sama, nikt się nie zwiąże z panną z dzieckiem".
A teraz wszystkie mi zazdroszczą faceta, który jest moim najlepszym przyjacielem, a one krztuszą się w związkach z bylekim, ale żeby tylko nie być samej... A wystarczy trochę selektywniej do życia podchodzić, mieć głębsze relacje i większe oczekiwania, nie brać tego, co jest "pod ręką".

Wpienia mnie to, że dla większości kobiet miarą wartości kobiety jest posiadanie faceta.
Uważam to za żenujące.

Za ten post Realkriss otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive KOSHI, GhostRider44, manash.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 08 Gru 2024, 16:26
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wolność
Kozaki: 882

Postprzez KOSHI w 18 Maj 2012, 11:35

A moja kobieta mieszkała 200 km ode mnie, studia się skończyły, wyjechałem z nią, chociaż miałem dobrą pracę, dziś kumple mają tam po 5 tys. na łapę i zasadzie 2/3 miesiąca się opie*dalają. Roboty tam gdzie mieszka nie było, a na pewno nie takiej, że po studiach warto nią było sobie zawracać dupę. 2 lata wyjeździłem się po delegacjach, łąpało się dorywcze roboty i jakoś było. Potem wróciliśmy do mnie i się życie w miarę ułożyło. A też znajomi kręcili głowami i pukali się w czoło, po co wyjeżdżasz, dobrą pracę masz, znajdź sobie jakąś na miejscu itp. Na podsumowanie powiem Ci tylko tyle: jak wiesz, że to jest ta jedyna to pier*ol kumpli i wszystko inne. To twoje życie. Ja zrobiłem tak jak zrobiłem i nie żałuję, zrobiłbym tak jeszcze raz.
Image
Awatar użytkownika
KOSHI
Opowiadacz

Dołączenie: 16 Paź 2010, 13:13
Ostatnio był: 04 Lut 2026, 18:13
Kozaki: 649

Postprzez xionc w 18 Maj 2012, 11:43

Lucjusz napisał(a):Mnie wkur... mój laptop, jest bardziej sfochowany od mojej dziewczyny :wódka:

Dobra rada na obydwa problemy:
Zmień na nowszy model.
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez SkullDagger w 18 Maj 2012, 12:52

Mnie wnerwiaja tacy co na policje mówią "psy" a jak co do czego to dzwonią pierwsi.
I5-3570K 3,40Ghz 3,80Ghz in Turbo
GA B75M-D3V GoodRam 8GB 1600Mhz
GTX 660 2GB Win 7 64bit

Za ten post SkullDagger otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive r4inb0wTM.
Awatar użytkownika
SkullDagger
Ekspert

Dołączenie: 26 Sie 2011, 01:04
Ostatnio był: 10 Gru 2025, 02:28
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 63

Postprzez vandr w 18 Maj 2012, 13:28

xionc napisał(a):Zmień na nowszy model.

Co do drugiego, to raczej nie jest to taka "dobra rada".
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: Wczoraj, 20:34
Kozaki: 1749

Postprzez Pijawol w 18 Maj 2012, 14:15

SkullDagger napisał(a):Mnie wnerwiaja tacy co na policje mówią "psy" a jak co do czego to dzwonią pierwsi.

Eee tam. Lepsi są ci co mówią " JP 100 % ", " psy" itp. natomiast jak Policja podjedzie to niejeden by Korzeniowskiego wyprzedził. :E
Awatar użytkownika
Pijawol
Legenda

Dołączenie: 15 Wrz 2010, 16:52
Ostatnio był: 18 Kwi 2026, 08:51
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 313

Postprzez GhostRider44 w 18 Maj 2012, 14:37

Dziękuję Wam za użyteczne i budujące odpowiedzi. :P A żeby nie było offtopu powiem, że ostatnio wnerwia mnie dość częste (średnio co 1,5 godziny) wywalanie z serwera w FH2. Dostaje tylko komunikat: "Your connection with server has been lost". Żeby dołączyć znowu muszę resetować kompa... -.- Miał ktoś podobny problem i wie jak go rozwiązać? Dodam, że w podstawce (BF2) jest podobnie.
Haraszo kartoszki!
Awatar użytkownika
GhostRider44
Stalker

Dołączenie: 23 Sty 2011, 12:30
Ostatnio był: 04 Mar 2023, 09:25
Miejscowość: Domek w wiosce kotów, Kordon
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 149

Postprzez Method w 18 Maj 2012, 14:38

Pijawol napisał(a):
SkullDagger napisał(a):Mnie wnerwiaja tacy co na policje mówią "psy" a jak co do czego to dzwonią pierwsi.

Eee tam. Lepsi są ci co mówią " JP 100 % ", " psy" itp. natomiast jak Policja podjedzie to niejeden by Korzeniowskiego wyprzedził. :E

Jego to akurat nietrudno.
Image
Awatar użytkownika
Method
Weteran

Dołączenie: 16 Cze 2009, 21:32
Ostatnio był: 29 Mar 2022, 17:55
Kozaki: 174

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim