GhostRider44.

GhostRider44 napisał(a):Ostatnio mam ochotę komuś przyj... Moi "koledzy" ze mnie kpią, że mam Dziewczynę w Łodzi. Okazują w dość dziwny sposób zazdrość. -.- Już nie będę pisał ze szczegółami, ale dam przykład (reszta odzywek jest podobnego typu). "Przecież ci się ona znudzi, bo jest tak daleko", "Ja nie wiem jak ty mogłeś się jej spodobać" i jeszcze wchodzenie mi na łeb typu: "Weź powiedz co tam piszesz!", albo (do drugiego kolegi) "Na pewno piszą cały czas: Co tam? Nic. 5 sekund później: Co tam? Nadal nic." i tu głupkowaty śmiech. Ja pierdziele trzymajcie mnie!![]()
PS: Nie znudzi. Dlaczego? Kocham. Bardzo.

KOSHI, GhostRider44, manash.

Lucjusz napisał(a):Mnie wkur... mój laptop, jest bardziej sfochowany od mojej dziewczyny

r4inb0wTM.

xionc napisał(a):Zmień na nowszy model.

SkullDagger napisał(a):Mnie wnerwiaja tacy co na policje mówią "psy" a jak co do czego to dzwonią pierwsi.

Pijawol napisał(a):SkullDagger napisał(a):Mnie wnerwiaja tacy co na policje mówią "psy" a jak co do czego to dzwonią pierwsi.
Eee tam. Lepsi są ci co mówią " JP 100 % ", " psy" itp. natomiast jak Policja podjedzie to niejeden by Korzeniowskiego wyprzedził.

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 4 gości