Juraszka napisał(a):Najbardziej mnie w...pienia -> Jak wchodzę na facebook'a w niedzielę wieczór po całym weekendzie spędzonym poza domem w celach NIE rozrywkowych i czytam komentarz 13-14 latki pod zdjęciem z jakiejś imprezy, który brzmi mniej więcej tak: "ale sie najeba**m, o boshe!"
Dlaczego?
Bo teraz małolaty się nie pilnowane, robią co chcą: piją, palą, się zabawiają, dla mnie to było nie do pomyślenia, żeby wrócić (a raczej być przyniesionym przez kolegów) do domu w takim stanie... Kiedyś myślałem, że jak "będę już duży" to będę Ciągle imprezować i wgl full chillout, ale niestety rzeczywistość okazała się inna i obecnie prawdziwym melanżem dla mnie jest grill u znajomych, jeśli jeszcze się nocuje u nich... to już mamy "imprezę roku"

Pijawol napisał(a):Wpienia mnie Facebook, bez którego niektóre osoby nie są w stanie wytrzymać godziny...

vandr, Pijawol,
SkullDagger.

kolokolo98 napisał(a):Juraszka napisał(a):Najbardziej mnie w...pienia -> Jak wchodzę na facebook'a w niedzielę wieczór po całym weekendzie spędzonym poza domem w celach NIE rozrywkowych i czytam komentarz 13-14 latki pod zdjęciem z jakiejś imprezy, który brzmi mniej więcej tak: "ale sie najeba**m, o boshe!"

szczypiorofix.

SkullDagger.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości