@Margarita ten twój Voldemort to chyba starszy brat tego A tu mam braci słynnej Katarzyny W. Ciekawe skąd on ma tą ksywkę
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.
Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Za ten post Gro3a otrzymał następujące punkty reputacji:
W swej wędrówce ku znalezieniu przyczyn katastrofy helikopterów Ogończa napotkałem kilku stalkerów z obcobrzmiącymi nazwiskami. Jeden z nich, zabity w czasie poszukiwania dokumentacji technicznej o Obiekcie 62 w warsztacie testującym miał przy sobie nieśmiertelniki z nazwiskiem "Ryczagirski". Stopień: sierżant. Prawdopodobnie były wojskowy, zamieniony jakąś niezidentyfikowaną siłą w żywe zwłoki. Kolejny, również zabity w trakcie potyczki nieopodal barki "Szewczenko" miał w przenośnym palm topie wpisaną notatkę: "Nazywam się Anton Chingachcook". Nikt z przebywających nieopodal stalkerów nie mógł mi wyjaśnić jego pochodzenia.
Podpisano: Aleksander Diegtiariow, major SBU.
Za ten post Voldi otrzymał następujące punkty reputacji:
Ja spotkałem PASZE MARSJANINA !!!!! Chciałoby się rzec pasza dla marsjanina... Znalazłem także: Jurko Wielooki- w końcu był zombie... Dmitro Reaktor- chyba wiem, czemu jest truposzem... Fiedka Papla- Zombi wcale nie jest rozmowne! German Reszka- Niemce atakują Zone!!!!! Lionia Spirol- nie wiem czemu, ale jego ksywka mnie śmieszy. Dańko Fircyk- fircyk, fircyk, cyk, cyk, cyk... Senia Kozak- hmm... a Kozaka to se sam wypił!!! Stiepan Stopeń- stiepa i stopień...? Wienia Burbon- raczej to on nie był obrażony. Siewa Napoleon- to aż z Francji ciągnie ich do Zony. Toszka Mielonka- Mielonka to moje dawne przezwisko ze szkoły. Dziwne...
Ostatnio edytowany przez StalkerCell, 25 Lut 2013, 19:40, edytowano w sumie 1 raz