Witam.
Jak w tytule, mam problem w lokacji, tudzież "levelu" jantar, konkretnie polowe laboratorium(dalej zwane labo).
Otóż pomogłem temu tam naukowcowi ujść z życiem z szalonej, zasadzki na jaką pozwolili Sobie najemnicy.
No i problem jest taki, spotkałem się z naukowcami w tym labo, jeden dziękował za uratowanie życia, drugi zlecił zadania, jedno to kombinezon, jak mniemam poboczne(ktoś tam nie wrócił z okolic x16 i mam go znaleźć, a przynajmniej jego kombinezon) drugie fabularne gdzie mam iść osłaniać jednego z nich a on będzie mierzył poziom radiacji czy coś takiego...
No i wychodzę z labo, ten koleś idzie za mną, mówi abym sprawdził na zewnątrz, okej, wychodzę, ubijam ze 3-4 snorki i tuzin zombiaków, wracam i zong.
Pierwsze drzwi otwarte, nie da się zamknąć, a a by wejść do labo trzeba stanąć w tym ciasnym korytarzu i... No, jedne się zamykają, drugie otwierają, wiadomo, i właśnie, jak pierwsze otwarte nie do zamknięcia tak drugie zamknięte, nie do otwarcia, a ten stoi za tymi drzwiami i jęczy, "tylko nie to" "sprawdźmy tutaj" itd.
Gra oryginalna, wersja ta 1.6 z modem Stalker Complete 2009.
Próbowałem grę wczytać, wyłączyć, zapisywać, przechodziłem między poziomami, lokacjami, zabijałem, strzelałem w drzwi, dałem się zabić temu polu psi, i nic, szukałem w google, rzecz jasna, nic nie znalazłem, stąd pisze na forum.
Pomocy.