majeros napisał(a):Witam wszystkich po długiej nieobecności!Wspomniałem kilkadziesiąt stron temu, że jak sprawię sobie nowy sprzęt to kwestia czasu kiedy usiądę do nowej wersji TFW (bo miała wyjść - no i wyszła). Ściągnąłem sobie TFW AE z folderu Standalone na MEGA (ściąganie bazowej wersji + patche przyniosło mi tylko błędy CRC przy wypakowywaniu), ale mam spory problem. Jak już w ogóle udało mi się uruchomić grę to: 1) Nie mam minimapy, 2)Zamiast dialogów dodawanych przez mod (tak jak np ten pierwszy, który kieruje nas do bazy wybranej frakcji) mam tylko teksty typu loner_offer itd., 3) Mam wrażenie, że strasznie długo się to wszystko ładuje, a na nowiutkim i7-4790K i GTX 970 + 16 Gb RAM raczej nie powinno być takich problemów. Chodzi mi o sytuację gdy np akceptuję zmienione ustawienia, wtedy mam black screen dobre 2 minuty zanim pojawi się z powrotem menu, to samo przy przejściu z jednej lokacji do drugiej, zanim pojawi się ekran ładowania to mam czarny ekran przez około 2 minuty. Ktoś wie w czym leży ten problem? Bo zwykłe TFW zdążyło mi się znudzić i pomyślałem, że zagrałbym w jakąś odświeżoną wersję, w końcu ile razy można podbijać Zonę wraz z Czystym Niebem albo zbierać i sprzedawać arty jako Samotnik, a to wszystko w jednym i tym samym kombinezonie i dwoma pukawkami?
igla2008 napisał(a):Będziesz miał mordownie.. z bagien nie wyjdziesz jak zagrasz CNChyba, że sprzętu nie będziesz sprzedawał.. tylko wiecznie coś bronił. Ale co kto lubi
![]()
Poczekaj na Junxa albo Pangie oni to bardziej ogarniają może coś co polecą.. ale jak dla mnie to błąd ściągania?
Jaką masz wersje gry?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości