Homoseksualizm

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Homoseksualizm

Postprzez Wolność i Swoboda w 04 Lip 2009, 23:28

A gówno prawda, może i jesteśmy ludźmi ale różnimy się rasami, mogę nie wymienić wszystkich ale czarni to rasa, Żydzi to rasa (i jednocześnie religia), żółci to rasa, arabowie to rasa, indianie to rasa (z wyglądu cholernie podobna do azjatów), a eskimosi to nie wiem. Co by nie mówić, trochę się różnimy, Żydzi mają smykałkę do handlu i są bardzo narodowi, może nawet nacjonalistyczni (jednak hasło goj ma coś do siebie), żółci są dla białych diabelnie do siebie podobni, arabowie mają ciemniejszy kolor skóry, indianie to co żółci, czarni są wytrzymalsi, szybciej biegają i mają rysy twarzy przypominające niektóre małpy (ale nic do nich nie mam, są pewne małpy, które wyglądają identycznie jak Japończyki :D, muszę gdzieś w necie znaleźć linka). Ale mimo wszystko to wszyscy podobnie myślą :D Generalnie my jako Polacy możemy być dumni z tolerancji, bo nadal jest ona wyższa niż w Europie (nie chce nic mówić o Francuzach albo Anglikach, ale oni tolerancyjni NIE SĄ) ^_^
Wolność i Swoboda
Kot

Dołączenie: 25 Cze 2009, 20:37
Ostatnio był: 05 Lip 2009, 10:26
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez von Carstein w 05 Lip 2009, 00:23

Zgadzam się z Idaho... wszyscy jesteśmy ludźmi. I nic tego nie zmieni.

Co do ras - przestań WiSie kłapać głupoty. Są tylko trzy rasy - rasa żółta, czarna i białą. Reszta to co najwyżej podrasy są... Eskimosi pod żółtą podlegają... Indianie też. Reszta to co najwyżej podrasy... Jak jamniki. Rasa jamnik, ale są już jamniki krótkowłose i jamniki długowłose.
A co do polskiej tolerancji... jej jest coraz mniej. A po słowach moich kolegów na temat pewnego rumuna wnioskuje, że już jej praktycznie dużo w mieszkańcach tego kraju nie zostało.

Co do wiary - jestem katolikiem, a raczej chrześcijaninem, nie heretykiem (chociaż ciut blisko mi do husytów). Dekalog to podstawa naszej wiary jak pismo święte, więc chyba dobrze, że staram się go przestrzegać... i papieża uznaje... jaki on by nie był, to zawsze głowa naszego kościoła, jak patriarcha wschodu, Konstantynopola.
Aha... jestem też ciut pragmatyczny.. jak Kalwin :P Temat o wierze jest gdzie indziej.
Zaczynając off top nie pisz, że go kończysz. Lepiej nie zaczynaj go wcale... twój styl pisania jest mi ciut znajomy... dziwne... bardzo dziwne...

I jedno myślę - kościół nigdy nie zgodzi się na śluby homo... tego jestem pewny.
Awatar użytkownika
von Carstein
Weteran

Dołączenie: 28 Lut 2009, 15:00
Ostatnio był: 05 Kwi 2018, 12:01
Kozaki: 43

Postprzez Idaho w 05 Lip 2009, 00:32

Legat Martinus napisał(a):Dekalog to podstawa naszej wiary jak pismo święte

Swoją drogą jeśli już przy tolerancji jesteśmy, to ciekawą sprawą jest, że w naszym kochanym kraju, przytłaczająca większość ludzi deklaruje głęboką wiara, a słowa Chrystusa które są podstawą i istotą tej wiary "kochaj bliźniego jak siebie samego", ma większość tych katolików głęboko.

Jak już zacząłem tego offtopa, to dam jeszcze coś, generalnie o tolerancji, walce z rasizmem.
http://www.youtube.com/watch?v=-bsuoYKY3Ds

Administracjo - nie bij ;P
Image
Awatar użytkownika
Idaho
Stalker

Dołączenie: 29 Mar 2009, 04:10
Ostatnio był: 18 Sie 2019, 08:18
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 2

Postprzez S.T.A.L.K.E.R. 12 w 05 Lip 2009, 18:10

Cóż zdanie mam takie jak Idaho - każdy człowiek to człowiek. Homoseksualiści mi nie przeszkadzają ich orientacja=ich sprawa. Denerwują mnie ludzie którzy uważają że geje to "zuo", zboczeńcy itp. skoro im (homoseksualistom) tak dobrze to powinno się ich zostawić w spokoju. Wolność i Swoboda jak zwykle gada bzdury i robi offtopa, Polska nie jest krajem tolerancyjnym i niestety raczej nie będzie. :soviet:
Please respond.
S.T.A.L.K.E.R. 12
Stalker

Dołączenie: 12 Kwi 2009, 14:08
Ostatnio był: 27 Lip 2012, 18:56
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 7

Postprzez Nacjonalista w 03 Maj 2010, 21:26

Widzę od razu że macie coś do nacjonalistów.

Otóż ja jako katolik, nie mam zamiaru zabijać jakiegokolwiek geja (tfu!), bo uważam iż są lepsze możliwości by się im przeciwstawić. Wiadome jest to że nikogo na siłę nie zmienię i właściwie nie przeszkadzają mi ludzie, którzy kryją się z tym bo wiedzą że to odstępstwo od normy, natomiast w obliczu wydarzeń jakie mają nastąpić w stolicy, jestem przeciwko tym wszystkim [ciach]. Chłopak + dziewczyna = normalna rodzina. Tyle ode mnie !

Uwagi moderatora:

Kultury trochę, wielki katoliku.
Awatar użytkownika
Nacjonalista
Kot

Dołączenie: 03 Maj 2010, 21:13
Ostatnio był: 09 Maj 2010, 09:00
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Postprzez Bambosz107 w 03 Maj 2010, 22:04

Założyłeś konto tylko po to, żeby się wykłócać? :P

A ja sądzę, że homoseksualizm powinien być zalegalizowany i uznany przez ogół społeczeństwa nie za zboczenie, ale odstępstwo od normy. Co nie znaczy, że uważam, iż takowe związki miały by prawo do adopcji dzieciaków - temu jestem jak najbardziej przeciwny.
Ostatnio edytowany przez Bambosz107, 04 Maj 2010, 00:33, edytowano w sumie 1 raz
Go Go Power Rangers!!
Awatar użytkownika
Bambosz107
Legenda

Dołączenie: 10 Maj 2009, 21:50
Ostatnio był: 15 Lut 2026, 00:02
Miejscowość: Tarnów
Frakcja: Wolność
Kozaki: 87

Postprzez ProtteuSS w 03 Maj 2010, 22:52

Akurat w tej kwestii to BARDZO BARDZO dobrze że nasz Polski kraj nie jest tolerancyjny !!!!!!!!!!!! To jest Zboczenie, Anomalia, Wada genetyczna jak zwał tak zwał ale NA PEWNO NIE MA W TYM NIC NORMALNEGO ! Nie dobrze się robi na samą myśl........A każdy kto uważa to za NORMAL, po części sam jest nie normalny.

Takie jest moje zdanie na ten temat.

Pozdrawiam.......
AMD Athlon 64 X2 5000+ 2200.00 MHz
Gigabyte GA-M61PME-S2P nVidia GeForce 6100/nF430
GoodRam DDR2 2GB 800MHz CL5
GeForce with CUDA 9500 GT Gigabyte OC 1GB HDMI & DVI / PCI-E
Chieftec (GPS-450AA-101A) 450W
Microsoft Windows XP Home Edition PL SP3

Za ten post ProtteuSS otrzymał następujące punkty reputacji:
Negative Alchemik.

ProtteuSS
Wygnany z Zony

Dołączenie: 31 Lip 2009, 18:29
Ostatnio był: 25 Paź 2010, 10:52
Miejscowość: Świętochłowice
Kozaki: -1

Postprzez szm w 03 Maj 2010, 23:45

uznany za ogół społeczeństwa nie za zboczenie, ale odstępstwo od normy.

Przez jak już coś... Ale powiem Ci czemu nie powinien. Jadąc definicjami, zboczenie to zaburzenie preferencji seksualnych, czyli nieprawidłowość w działaniu. Moim zdaniem homoseksualizm wpisuje się w to doskonale.
Zawsze stoję na stanowisku, że seksualność jest naszą i tylko naszą prywatną sprawą. Jeśli ktoś coś takiego lubi, jego sprawa, niech tylko robi to w jakiś swoich klubach, mieszkaniach prywatnych, tam gdzie będą osoby, które się z tym identyfikują, których to nie obraża. Wolnoć Tomku w swoim domku.
NA KOWNO!
Awatar użytkownika
szm
Ekspert

Dołączenie: 16 Wrz 2008, 18:39
Ostatnio był: 31 Sie 2025, 16:45
Miejscowość: Ciemnogród k. Moherowa Wielkiego.
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 163

Postprzez Microtus w 04 Maj 2010, 12:05

Powtórzę się, w tym wątku, którego nikt nie raczył przeczytać a wypowiada się nie mając wiedzy.

To właśnie kwestie wolności osobistej jaki i poszanowania ludzkiej godności. Czemu niby homoseksualiści mieli by się ukrywać? Lepiej coś zamiatać pod dywan i udawać, że nie istnieje?

Tu nie chodzi jak wielu pisze, że oni się pchają żeby uprawiać seks na ulicy. Tu chodzi o normalne funkcjonowanie w społeczeństwie. Jeśli Ci ludzie normalnie pracują i płacą podatki to czemu nie mogą korzystać z takich przywilejów jak ślub? Bo skoro 2 ludzi mieszka razem kilka/kilkanaście lat nie ma prawa wspólnie się rozliczyć z podatku. Lub co jeszcze gorsze nie może odwiedzić w szpitalu osoby ciężko chorej/umierającej bo nie jest członkiem rodziny?

Oczywiście jestem całkowicie przeciwny adopcjom bo to jest już przesada. Jednak z drugiej strony jak dziecko ma wybór dom dziecka i choroba sieroca, a możliwość adopcji poprzez taką parę to już bym się zastanawiał.

Pamiętajcie tylko w szachach wszystko jest czarno-białe a wszystkie pola kwadratowe...
War. War never changes...
Bury
zapraszam do lektury :)
Awatar użytkownika
Microtus
Legenda

Dołączenie: 18 Cze 2007, 14:31
Ostatnio był: 19 Sty 2019, 22:54
Miejscowość: łorsoł
Kozaki: 106

Postprzez xionc w 04 Maj 2010, 13:53

Tru, i na początek trzeba by zrobić porządek z tymi zbokami z pewnej wpływowej organizacji która włada umysłami znacznej części obywateli tego kraju i niestety świata też
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez ProtteuSS w 04 Maj 2010, 14:05

Microtus co ty wypisujesz. Twoim zdaniem to jest NORMALNE ? Wiesz (Wiecie) kto odpowiada za to że ten Świat w dzisiejszych czasach jest tak porąbany ? W sensie legalizacja gejów i lesbijek (Na szczęście nie w Polsce), Małżeństwa tych w/w par, adopcja dzieci przez nich, Śluby........!!! Zachęcam do przeczytania tego a potem małej refleksji http://www.polskatimes.pl/fakty/edukacj ... ,id,t.html dzięki komu takie akcje w ogóle mają prawo bytu ? Jeśli taka Książeczka faktycznie jakimś nie normalnym cudem pojawi się w Przedszkolach to mojej córki z miejsca tam nie ma ! Nie zamierzam uczyć córki że to jest normalne i absolutnie nie zamierzam jej wpajać tolerancji w tym przypadku.....

P.S. I teraz każdy kto uważa to za NORMAL niech się zastanowi i puknie w głowę czy przypadkiem właśnie się nie przyczynia do tego że ten Świat jest coraz bardziej nie normalny czy porąbany jak kto woli ?

Pozdrawiam...........

Jeszcze takie coś http://www.papilot.pl/article/6530/Zaka ... olach.html komu to cholera przeszkadza..........? Odszkodowanie za to że krzyż wisi w szkole:) Paranoja na jednym kółku. Jaki to daje przykład ?

Szacunek panie xKowekx ale ja nie każdego porównuję do nie normalnego jak sądzisz. A groźba że stąd wylecę.....Za co ? Za to że mam swoje zdanie na ten temat ? Każdy ma inne zdanie na ten czy inny temat, to nas odróżnia od innych. Dla mnie to jest nie normalne a dla ciebie wręcz przeciwnie. Proste
Ostatnio edytowany przez ProtteuSS 04 Maj 2010, 14:24, edytowano w sumie 2 razy
AMD Athlon 64 X2 5000+ 2200.00 MHz
Gigabyte GA-M61PME-S2P nVidia GeForce 6100/nF430
GoodRam DDR2 2GB 800MHz CL5
GeForce with CUDA 9500 GT Gigabyte OC 1GB HDMI & DVI / PCI-E
Chieftec (GPS-450AA-101A) 450W
Microsoft Windows XP Home Edition PL SP3

ProtteuSS
Wygnany z Zony

Dołączenie: 31 Lip 2009, 18:29
Ostatnio był: 25 Paź 2010, 10:52
Miejscowość: Świętochłowice
Kozaki: -1

Postprzez Kuballa44 w 04 Maj 2010, 14:22

Gejom przeciwny, ale pewnie jakbyś jakiś "różowy" film oglądał, i występowałyby tam dwie panie, to ciekawie czy byś krzyczał tak głośno jak co do gejów. A ja jednak się skłonię do stwierdzenia, że ten świat jest bardziej porąbany przez wojny, chuliganów, rządy nieodpowiednich ludzi na nieodpowiednich miejscach, niż przez to że gdzieś dwójka facetów się pobierze. Jestem przeciwny tylko adopcji, bo nie wyobrażam sobie co musiałoby czuć dziecko, gdy w szkole, czy gdziekolwiek się dowiedzą żę ma dwójkę tatusiów. Bo wiadomo jaka Polska ludność jest. Większość osób jest pokroju ProtteuSSa (SS? Hm...)
NORMAL? A kto Ci dał prawo decydować że Ty jesteś normalny, a gej nie? Każdy mierzy się swoją miarą. Kazdy jest normalny w swoich oczach. Mozę Ty nie jesteś normalny dla mnie, lub kogoś innego? Chyba jednak trzeba troche się tej tolerancji nauczyć.
xionc-A co Ty masz do Watykanu? :P Jeśli dobrze zrozumiałem...
Ostatnio edytowany przez Kuballa44, 04 Maj 2010, 14:25, edytowano w sumie 1 raz
Słowa były niegdyś czarami i do dziś słowo zachowało coś ze swej siły czarodziejskiej. Słowami może człowiek uszczęśliwić lub doprowadzić do rozpaczy, słowami nauczyciel przenosi na uczniów swą wiedzę, słowami mówca porywa słuchaczy, decyduje o ich sądach i rozstrzygnięciach. -Freud.
Awatar użytkownika
Kuballa44
Beta Tester

Dołączenie: 12 Wrz 2009, 08:21
Ostatnio był: 02 Gru 2025, 19:29
Miejscowość: Prawie że Koszalin.
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 297

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości