remek napisał(a):Wypadanie przedmiotów z plecaka zniechęca do gry w tego moda (19 04 2010)
JABŁKO napisał(a):Lol sciągnij sobie dodatki i tam jest dynks który to naprawia ;]

Nie bardzo kojarze objawy... W czasie sny czasem sa róznego rodzaju 'sny' które mozna przerwac klawiszem ESC. Ale takiego efektu nie widziałem. Jakies długotrwałe konsekwencje?Fenishi napisał(a):1. Poszedłem spać, jednak przed zapadnięciem w sen słychać było krzyk, a po obudzeniu ekran stał się żółty i zaczął drgać, a moja postać dziwnie oddychała... czym mogła być spowodowana taka sytuacja? Jest na to jakiś lek?
Głod jest, ale słaby. U mnie w kaqżdym razie po 8-mio godzinnym snie pkazuje sie ikonka głodu.Fenishi napisał(a):2. Czy w tym modzie jest coś tak podstawowego w Stalkerze jak głód? Mija już drugi dzień w grze, a nadal nie widać odpowiedniej ikonki...
Trudno powiedzieć, a na pewno nie ma szczególnej ikonu w tym temacie. W rzie dziwnych efektów, braku siły itp spróbuj zużyć manierkę. Gdzies czytałem, żę może byc odwodnienie, ale nie wiem czy w podstawowej wersji.Fenishi napisał(a):3. Czy nasza postać może odczuwać pragnienie? Bo nowością są manierki z wodą - to tylko dodatek/ciekawostka czy faktycznie czemuś służą?
Z tego co wiem sa tylko mody uzytkowników dające róznego rodzaju rękawiczki. Nie ma zmiany wyglądu z gry.Fenishi napisał(a):4. Czy istnieje mod pod Solyankę, który mógłby zmieniać wygląd dłoni naszej postaci w zależności od tego, jaki kombinezon ma założony? Trochę dziwnie to wygląda - nosimy egzoszkielet, a ręce opatulone wciąż w brudny "cfiter" xD Pamiętam, że takie coś było w Clear Sky - a tu nic...
On tam leży od samego początku. Tego gościa trzeba zaliczyc zanim wyjdziesz z Kordonu do Wysypiska\. Po spotkaniu z Akimem bezpowrotnie znika. Po prostu idąc pierwszy raz do wioski kotów trzeba zejśc z drogi i go przeszukać.Fenishi napisał(a):5. Po jakim wydarzeniu w Kordonie pojawiają się pod mostem (tym niedaleko wioski kotów) zwłoki żołnierza z dokumentami odblokowującymi misję z "udawaczem" na Wysypisku? Bo zaczynałem grę kilka razy od nowa, gram na oślep, i nie pamiętam co zwykle robię, że się pojawiają - a czasem wręcz przeciwnie, nie ma ich...
No to mam jasnośc w temacie. Nie ma co iśc dalej tak jak jest, Dzis spróbuje czystej Soljanki z podanymi przeze mnie poprawkami.remek napisał(a):Na wywalanie przedmiotów z plecaka żadne patche i poprawki nie poprawiają tej upierdliwej sytuacji,jeżeli gra ma polegać na zbieraniu rzeczy z plecaka to ja wymiękam.Wywala (kordon wioska można ominąć,następnie wysypisko wejście do parowozowni od strony drogi można ominąć ale wejście na Jantar tego nie można ominąć,przesiadam się z powrotem na 12 13.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości