przez Pangia w 17 Paź 2013, 16:09
Tormentor napisał(a):Hehehe, tydzień temu w Saturnie zapłaciłem ponad 3 dychy, a tu taki klops.
Jak kupowałem na Steamie, to w przeliczeniu też by wyszło coś koło 30 złotych. W sumie to Zew jest mniej-więcej tyle wart, bo jak na Stalkera to za bardzo zbliżył się do pospolitych strzelanek.
impulse_101 napisał(a):Przecież ten complete do CoP ssie straszliwie i jest pól-plagiatem, mogli atmosfeara dać. Głupie te sidiakszony.
CDA w sumie samo w sobie ssie, więc poziom się zgadza. A co do AF3 to dobrze, że nie dają, bo raz, że pewnie wtedy już całkiem mielibyśmy nalot kotów pytających, czemu im się tak tnie, skoro spełniają wymagania, a dwa, że nie wszyscy się spuszczają na widok realistycznych chmurek.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!