Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs
Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].
Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.
Gdzie znajdę kombinezon Skat-9M, czyli tzw "ciężki kombinezon wojskowy" (czy jakoś tak) w Lost Alpha v.1.3003? Niby na Jantarze w budynku, gdzie jest pole anomalii, leży na półce.. Ale w wersji 1.3003, zamiast Skat-9M jest SSP-99M (przynajmniej lepszy, niż "Powinności", czy "Wolności").
No właśnie, wybacz za mój błąd. Pamiętam nawet ceny i to, że właściwości były takie same, lecz podrasować mogłem tylko ciężki kombinezon. Lecz wtedy, gdzieś go znalazłem i nie pamiętam, gdzie.. Ale dobrze wiedzieć, że istnieje możliwość kupna u Barmana. Dzięki wielkie.