adin napisał(a):Jeżeli chodzi o gry o serii nascar to ja polecam tylko i jedynie produkcje Papyrusa. EA jakoś zupełnie do mnie przemówić nie mogą. Choć chętnie bym najnowszą ich grę w wolnym czasie przetestował

Przemek77 napisał(a):W NASCAR nie ma nitro ani nic z tych rzeczyTechniki też jakiejś wypasionej tam nie ma - samchody są tak "surowe" jak tylko mogą - wzmocniona karoseria bez drzwi (tak, wsiada się oknem), silnik robiony na zamówienie

CLEAR SKYline napisał(a): Czasem włączam NASCAR i próbuję sam na sam z różnymi ustawieniami samochodu wejść w zakręt. To nie jest ta sama sztyczna przyczepność jak w NFS, gdy przeholujemy. Tu trzeba kontrować i to mi się podoba, ale muszę koniecznie kupić kierownicę, bo pad z analogiem mi nie leży.

adin napisał(a):Nie miałbym nic przeciwko gdybyś pochwalił się tymi skinami![]()
Przemek77, jeżeli lubisz wyścigi to może sprawdź sobie LFS (jeżeli jeszcze nie znasz) - w sumie to mamy tam tylko jeden tor owalny ale frajdy co nie miara. Niestety, do tego mieć zakupioną licencje :/

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości