Terminus napisał(a): Ale gdzie ty widziałeś cukierkową grafikę w Gothicu?
Terminus napisał(a):Wyłączyłeś w Oblivionie wszystkie efekty? Mnie HDR w TES IV denerwował. Wszystko się świeciło i błyszczało. Zarówno podziemia jak i powierzchnia. TES IV błyszczy się i świeci jak psu....
Terminus napisał(a): [...]jedna przeciętna [G3] z fatalnym dodatkiem [ZB]. Do tego niezły Risen.

Mroczny napisał(a):W Gothicu 3Emanowało aż
Ale świeciło się tam gdzie powinno, mi nie przeszkadzało.
Mi się podobał. choć do G2 mu dużo brakowało. Niestety twórcy zapatrzyli się na serię TES i marnie to się skończyło. G3 z community patchem jest trochę fajniejszy = trudniejszy. W Zmierzch bugów nie grałem. Po reckach dałem sobie spokój. Shivering - jak zobaczyłem screeny to pierwsza myśl: przenieśli świat Morka do Obliviona. Te same grzyby, te same potworki... Jednak byłem tak wynudzony TES IV, że w dodatki nie chciało mi się grać.Gothic 3 był baaardzo mocno przeciętny, dodatek był tak lipny że nie zdzierżyłem. Tu akurat Oblivion pokazał wyższość, Shivering Isles okazały się strzałem w 10 !

Terminus napisał(a):Shivering - jak zobaczyłem screeny to pierwsza myśl: przenieśli świat Morka do Obliviona. Te same grzyby, te same potworki... Jednak byłem tak wynudzony TES IV, że w dodatki nie chciało mi się grać.

Terminus napisał(a):No gorzej niż Oblivion to chyba nie może być?
Może nas zaskoczą i wrócą do poziomu Daggerfall-a, lub chociaż Morka?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości