Moderator: Realkriss

wiewiur551 napisał(a):TAK! Dorwalem sie do DM

wiewiur551 napisał(a):wyobrazasz sobie z 50m nie trafic zolnierza w kordonie(seriami po 3)

Poza tym, jeżeli ktoś z testerów dał Ci linki do pre-alphy, o ile nie wygasły, to powinien dostać
bure. I to sporą.

wiewiur551 napisał(a):napisalem tak w kontekscie ze nie mam nic takiego i miec nie chce
wiewiur551 napisał(a):Nie jestem dzieckiem neo ale czy ty nim nie jestes to niewiem, widocznie masz jakis uraz do dzieci neo badz nawet niewiesz co one oznacza i do kogo mozna tak powiedziec lub tak nazywac - nie wnikam
wiewiur551 napisał(a):Eh niesadze. 1. Mod jest dla graczy chyba dimitr nie robi tego moda tylko dla siebie czy ciebie tylko dla wszystkich i nie ma zamiaru go sprzedawac czy sie myle?
wiewiur551 napisał(a):Aha taka jedna informacja dla ciebie, nie zachowuj sie jakbys byl lepszy od innych, bo nie jestes!

mejk napisał(a):Mam taki pomysł. Może by tak rozdzielić magazynki i amunicję? : P Chodzi i to, że kupujemy np. 4 magazynki i jak się zużyją to ich nie wyrzucamy tylko ponownie napełniamy. Jak kupisz samą amunicję to sobie nie postrzelasz ; P Napełnianie by mogło polegać na tym samym co przyczepianie np. celowników do broni. Trochę poroniony pomysł ale co tam ^^

mejk napisał(a):Mam taki pomysł. Może by tak rozdzielić magazynki i amunicję? : P Chodzi i to, że kupujemy np. 4 magazynki i jak się zużyją to ich nie wyrzucamy tylko ponownie napełniamy. Jak kupisz samą amunicję to sobie nie postrzelasz ; P Napełnianie by mogło polegać na tym samym co przyczepianie np. celowników do broni. Trochę poroniony pomysł ale co tam ^^
sola sideris napisał(a):Ale czy to w ogóle możliwe?

Powróć do Konkursy, rankingi, ogłoszenia parafialne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość